maandag 29 april 2013

Bloem "Marieke"

Ik was net op het blog van de knutsel-meiden (dochters van Jacqueline, knutsel-mam) en daar stond toch zoiets bijzonders: Marieke, de jongste van de 2 (ze is 10!) had voor haar moeder een patroon van een mooie bloem verzonnen en ook gedeeld op haar blog. Nou, die wilde ik wel meteen uitproberen! Hier is mijn resultaat:

Hoe vindt je hem geworden, Marieke? Ik vind het super knap dat zo'n jong meisje al zo'n mooie bloem kan bedenken! Als je deze bloem ook wilt haken, kun je het patroon hier vinden.
Dank je wel Marieke, voor het leuke patroon!

Ik ben verder nog bezig met Barbiekleertjes voor mijn nichtjes te maken (haken en naaien), maar die laat ik pas over een tijdje zien, want hun grote zus komt tegenwoordig regelmatig op mijn blog kijken (wat ik erg leuk vind!) en stel dat ze heel per ongeluk iets verklapt aan haar zusjes ;-) 
Gelukkig is de rust hier weer een beetje teruggekeerd, er is weer meer ruimte voor ontspanning, dus ook voor blogs lezen en reageren. Iedereen die geduimd heeft voor mijn moeder wil ik hartelijk bedanken, het heeft zeker geholpen!

zondag 14 april 2013

Bloemetjes en Duckie

Hallo lieve volgers, eindelijk weer eens een kort berichtje van mij.
Momenteel ben ik niet echt in een blogmodus. Ik kijk wat plaatjes op jullie blogs, maar daar houdt het even tijdelijk een beetje mee op. Mijn prioriteit ligt nu ergens anders, ik verwacht binnenkort wel weer wat actiever te bloggen.
Voor mijn moeder maakte ik een schilderijtje met gehaakte bloemetjes:

Voor Marjo haakte ook ik een tulp met een zelfgemaakte tulpenkaart erbij, daar heb ik geen foto van, maar kun je hier bekijken. Ik denk dat dat wel een leuke verrassing was voor haar, ze heeft het dubbel en dwars verdiend!

Voor mijn oudste zoon maakte ik een badeendje voor zijn verzameling, een gehaakt exemplaar had hij nog niet :-)
Hij is gefotografeerd op de tas die ik van Jellina kreeg (zie dit bericht); waar een tas allemaal goed voor is!
Ik haakte hem naar het zeer goed uitgeschreven patroon van Betsy, dank je wel Betsy!