dinsdag 5 november 2013

Een verwend mens

Afgelopen zaterdag was alweer mijn 45ste verjaardag. Naast heel veel felicitaties op faceboek en per sms/telefoon, kreeg ik ook heel mooie kaartjes per post, sommigen met heel veel liefde speciaal voor mij gemaakt:

Maar ik kreeg ook heel mooie cadeau's van mijn beide zoons en vriendin van oudste zoon:

En van mijn vriend een heel mooie nieuwe stansmachine, een Joy! Trouvaille; heel fijn met grote A4 platen en compact op te bergen:

Omdat ik mijn verjaardag doorbracht op de Kreadoe, kreeg ik van verschillende mensen de opdracht om daar wat moois uit te zoeken. Ik kwam met het volgende thuis:
Het hobby-tijdschrift en het pakketje met 3D velletjes, stempel en lint (bovenaan op de foto) kreeg ik zo mee, de stansmallen zijn allemaal verjaardagscadeau's :-) Met de meest linker stansen ben ik al aan het uitproberen geweest, die zijn zo leuk om kerstballen te maken!
Helaas is de foto niet zo duidelijk, in het echt zijn ze zo leuk!

Dan kreeg ik nog een kaart van mijn vriend, kunnen jullie meteen zien wat voor type hij is, ongeveer (hij houdt wel van plagen) :-p
(hij denkt natuurlijk dat ik hem nooit durf te laten zien)
Nou ja zeg! Ik heb helemaal niet zulke tegeltjes in de douche!

Op het blog van onze Hoornse handwerkwinkel Schouten (zo'n mooie snoepwinkel, als je in de buurt bent moet je er beslist eens gaan kijken!) was een wedstrijd uitgeschreven: "schrijf een limerick over breien of haken". Ik deed mee en won een cadeaubon van € 25,-!!! Wilbert had het speciaal mooi ingepakt:
Dit was de limmerick waarmee ik won:
In een bos van ons natte landje
Zat in een boom een gestreept olifantje
Hij breide van tape
Een grote regencape
Helaas zo lek als een mandje

Ik voel me een enorm verwend mens :-)
Helaas voor jullie heb ik geen haakwerk te laten zien, het komt er even niet van; hopelijk binnenkort weer.

Dank jullie wel voor jullie bezoek aan mijn blog, ik ben zo ontzettend blij met jullie!