woensdag 29 juli 2015

Voor wie zich zorgen maakt

Hallo lieve lezers, wat fijn dat jullie, ondanks mijn verwaarlozing van mijn blog, toch nog blijven komen, dank jullie wel! Ik heb ook al een hele tijd geen blogs gelezen van anderen, sorry, dat komt vast ook wel weer, want het is veel te leuk allemaal.

Om terug  te komen op de titel van dit bericht: de "dikke dame" haar date is komen opdagen :-D
Hier zie je ze op mijn bank zitten (ik heb haar weer even naar huis gehaald om de maten te nemen).


Mooi stel toch? Ik ben benieuwd of het tot een relatie uitgroeit ;-)
De "dikke heer" haken was nog lastiger dan de dame, daar er in het boekje van Anja Toonen alleen een beschrijving staat van een staande "dikke heer". Nu lijkt het niet zo moeilijk, maar de gebogen beentjes haken zijn echt heel lastig en daarnaast zijn de beentjes van de heer ook nog eens anders dan die van de dame, dus dat was wel even wat uitzoekerij. Maar ik ben wel trots op het resultaat, nu de bank nog. Ik ben al begonnen, maar ook die maak ik niet precies volgens het boekje, want daar staat geen 2-zitter in en de bank uit het boekje is niet helemaal naar mijn wens.
Voorlopig zal het niet af zijn, maar dat geeft niet, want ze zijn in ieder geval nu samen ;-) (En degene waarbij de twee gaan wonen heeft gelukkig geen haast).

Momenteel ben ik voornamelijk met andere dingen bezig dan met creatief-zijn, zoals veel wandelen en de tuin. Er moet ook gewerkt worden en een huishouden draaiende gehouden worden en dan gaan de dagen snel. Het creatieve zal wel weer komen, dat zit nu eenmaal in de aard van het beestje ;-), alles op zijn tijd.