maandag 29 oktober 2018

Panda

Goedemorgen volgers, welkom aan alle nieuwe volgers, ik kan jullie eindelijk weer eens nieuw haakwerk laten zien. Tsjonge, wat ben ik met deze amigurumi lang bezig geweest!

Maar ach, hij is leuk geworden en heeft een hoog knuffelgehalte.
Hij heeft draaibare beentjes.


Het is alweer een patroon van Kristel Droog.
Ook deze lieve panda wil dolgraag geadopteerd worden door een knuffelaar, je vindt hem daarom in mijn virtuele winkeltje.
Hij is zittend 17 cm en staand 24 cm. Ik heb gehaakt met katoen en haaknaald 2,25 en hij kijkt de wereld in met veiligheidsoogjes.

Hebben jullie al gereageerd op de weggevers? Je kunt nog meedoen tot en met zondag 4 november.

Ik ben aan het genieten van een weekje vakantie. Donderdag ga ik naar de Kreadoe, wie kan ik daar tegenkomen?

vrijdag 12 oktober 2018

Er komt een feestje aan

Eigenlijk zijn we het feestje al stiekem begonnen, want afgelopen weekend was ik met mijn gezin (2 zonen, schoondochter en Remco) in een bungalow op de Veluwe om mijn naderende verjaardag alvast een beetje te vieren.
Ik hoop namelijk over 4 weken, om precies te zijn op 2 november, 50 jaar te worden.
Natuurlijk vier ik het dan met familie, maar ik wil het ook graag met jullie vieren. 
Oké, het gaat me wat te ver om jullie allemaal op de koffie uit te nodigen (wel heel gezellig, haha!), maar hoe vinden jullie het als ik een weggever organiseer? Nee, nog beter: 2 weggevers!

Ik heb 2 pakketjes samengesteld, 1 voor de haakfans en 1 voor de papierfreubelaars.


Pakket 1 bestaat uit een Simply Haken (mei 2018), mijn haakpatroon om eekhoorn Axel te haken, een bolletje rood-bruine katoen en de benodigde oogjes.



Pakket 2 bevat 2 stansmallen, een embossingfolder, een setje clear stamps en een setje clear stamps met een bijpassende snijmal.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de pakketjes?
Heel simpel, volger van mijn blog zijn en een reactie plaatsen waarin je vertelt welk pakketje je graag zou willen winnen.
Als je graag een extra kans wilt, stuur me dan een verjaardagskaartje, je naam telt dan 2x mee. Via de mail (angeliquedeltin@gmail.com) kun je mijn adres opvragen.

Je kunt tot en met zondag 4 november meedoen, maandag 5 november maak ik de winnaars bekend.

Succes allemaal!