donderdag 15 september 2011

Super leuke post

De postbode is zojuist geweest en ik hoorde dat hij met een stuk wat moeite had om het door de brievenbus te krijgen. Yes! Hij is er! En jawel, daar lag de gele envelop op de mat, afkomstig uit Amerika!
Ik had vorige week een give-away gewonnen op de blog van Debi Y, http://hooksandyarns.blogspot.com , een haaknaald voorzien van een prachtig, door haarzelf gemaakt, handvat (ik kan jullie verzekeren dat het in het echt nóg moier is dan op de foto). Nu heeft ze er ook nog een mooi hoesje bij gemaakt en een lief briefje toegevoegd! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Temeer omdat ik deze maat haaknaald nog niet had: J (=6mm). Yeah! Echt helemaal super! Thank you very, very much miss Debi Y.!!!!!!! I really love the hook and the cover is beautiful too!


Ik voel mij nu wel een beetje een verwend kreng, want ik heb deze week nóg een give-away gewonnen, nl op het blog van Betsy, http://wolatelier-dian.blogspot.com/. Ik ben zo benieuwd hoe het klaproospoppetje er uit zal zien....

Op haakgebied is het hier een beetje stil: de ami ligt even aan de kant, want ik ben weer verder gegaan met de deken. Ik heb eens bekeken en uitgerekend, maar ik ben bang dat ik voorlopig wel met dit project bezig ben. Geeft niet, maar daardoor valt er niet zo veel nieuws te melden hier. Ondanks dat het niet mijn voorkeur heeft, zal ik af en toe toch iets anders oppakken (dat weer wel één voor één hoop ik), zodat de deken me niet gaat tegenstaan. Ik heb tussendoor nog wel een kaartje voor mijn moeder gemaakt. Ze is morgen jarig en verblijft voor een paar maanden in Italië, dus ik hoop dat ze het op tijd heeft ontvangen (met de post weet je het maar nooit in Italië)


16 opmerkingen:

 1. Wow - that was fast! I'm glad you like the hook. Hope you have fun using it. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En, houd de haaknaald ook lekkerder vast met zo'n mooi handvat ?!!! Waar is het trouwens van gemaakt ? Is het gevilt ? Kan het niet zo goed zien, vandaar m'n vraag.
  Ben ook benieuwd naar het klaproospoppetje. Leuk hè, dingetjes winnen !! :o) !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jacomijn, het handvat is gemaakt van fimoklei, met een mooi glazen kraaltje aan het eind. Het is een stevige greep en ligt lekker in de hand. Ik heb alleen een klein stukje ermee geprobeerd, dus weet niet hoe dat met een groot project is. Misschien is ie ietwat zwaar, maar dat weet ik nog niet. Zo leuk om te krijgen! Ik ga ook maar eens binnenkort bedenken hoe ik een keer mijn volgers blij kan maken, het zijn er tenslotte al een heleboel, veel meer dan ik ooit had durven dromen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi, zo'n haaknaald met gekleurd handvat! Je bent wel een bofkont. Geniet er maar van. Een give away organiseren is ook heel leuk :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hé Angelique om iets te winnen en echt een werkje voor de afwisseling met de deken is best inspirerend, gewoon proberen groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je gewonnen give away.
  Hij ziet er mooi uit.
  Werkt vast lekker zo´n handgreep.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een bofferd 2 keer winnen,ik heb ook nog nooit met zo'n haalnaald gehaakt ben erg benieuwd of het lekker haakt,laat het ons maar weten als je er mee gewerkt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alvast van harte gefeliciteerd met je moeder, je hebt een mooie kaart voor haar gemaakt. En wat ben jij een bofkont, zeg!!! Twee keer een give away winnen. Lijkt me een heerlijke haaknaald om me te haken, we zien wel, wat je er allemaal mee gaat maken in de toekomst. Maar eerst je deken, succes!!!
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd met je give away's. Wat een prachtige haaknaald,
  groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog met op tijd om je te feliciteren met je moeder. Die een prachtig kaartje van je krijgt. en wat een bofkont ben je om zo'n leuke en mooie give-away te winnen. Haaknaald nummer 6 heb ik ook niet. En die poppetjes bij Dian zien er geweldig uit.
  Gefeliiteerd met je prijsjes.
  en fijne dag vandaag

  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi, zo'n versierde naald. Leuk hé.. cadeautjes krijgen.. eerst het tegemoetzien en dan ervan genieten.. Haaknaald 6 heb ik ook niet, moet je wel dik garen hebben!
  groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Angélique..., het is zoveel leuker om een zelfgemaakte kaart te krijgen. Je moeder zal het vast bijzonder waarderen!
  En werkelijk.., ik heb nog nooit zo'n mooie haaknaald gezien. Logisch dat je daar mee in je nopjes bent. En je bent gewoon een bofkont, ook alweer bij Dian een prijsje gewonnen. Je hebt het vast dubbel en dwars verdiend!!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oohh wat een verwennerij!!! Erg mooi!!!
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kadootjes zeg !.....Is leuk hè om te winnen ?
  Ik weet al wat ik ga doen met mijn give-away...het probleem is dat mijn camera weigert fotoos te importeren naar mijn pc ...en we vinden het probleem niet ....dus ik moet ff nadenken hoe ik dat ga/moet oplossen ...ben een leek op gebied van camera/pc enzz.....(en mijn wederhelft nog minder:-)

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat ben jij een geluksvogel met het winnen van die give-aways!
  Het kistje maakte ik om een paar kraamcadeautjes in te doen en hij kan later gebruikt worden om spulletjes van het kindje in te doen.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Angelique ...
  Ik heb mijn bericht op mijn blog mss een beetje verkeerd uitgelegd ...de 'grote' rekeningen worden rechtstreeks geregeld met het ziekenfonds...de rekeningen ten laste van de patient moeten we eerst zelf betalen en als je dan een verzekering/hopitalisatieverzekering hebt kun je die rekeningen terugvorderen..heb je geen verzekering of ziekenfonds dan komt dit allemaal ten laste van de patient (gelukkig heb ik een goede verzekering ....

  BeantwoordenVerwijderen