dinsdag 10 januari 2012

Dank jullie wel!

Lieve lezers en lezeressen van mijn blog, ik wil jullie nu eens heel hartelijk bedanken! Bedanken voor het lezen van mijn berichtjes en de ongelofelijk lieve reacties die jullie achterlaten.
Ik ben sinds een krappe 8 maanden aan het bloggen en heb al 113 volgers inmiddels! En dan al die lieve reacties steeds maar weer! Dat stimuleert om verder te gaan met bloggen en de daarvoor benodigde maaksels.
En om jullie nu te bedanken, is hier mijn give-away:


Het bestaat uit een etui (natuurlijk door mij gemaakt), een haaknaald nr.2 en een nr.3, een schaartje, een oprol-meetlint (kun je ook nog heel leuke dingen mee doen!) en een bolletje Soft Fun Print (50 gr., heerlijk zacht en haakt erg prettig).
Als je mee wilt doen, reageer dan op dit bericht en vertel daarin wat je het leukste item vond waarover ik geblogd heb (gewoon leuk voor mij om te lezen). Ik zou het heel fijn vinden als je een linkje op je blog zet mbt deze give-away en ik stel het al helemaal op prijs als je volger bent.
Je kunt meedoen tot en met woensdag 25 januari. Op 26 januari maak ik de gelukkige bekend. Succes!

49 opmerkingen:

Marjo zei

Wowwwwwwwwww, ik ben de 1e .....en ja ik ben altijd heel blij om berichtjes van jou te lezen....je hebt een leuke , gezellig kleurrijke blog.....en ik doe graag mee aan jouw give away ...ik vind die etui fantastisch mooi....en wat is het item dat ik leuk vond ??? hmmmmmmmmmmm de foto waarop jij staat met jouw gewonnen give away van mij hahahahah....

Ik plaats een linkje op mijn blog ....

Liefs
Marjo

Marjo zei

Blogger wil niet dat ik een foto plaats pffff dus ik probeer de link later nog eens om op mijn blog te zetten

Liefs
Marjo

Gonny zei

Hoi Angeligue,

Je schrijft zelf ook altijd leuke en lieve reakties. (lees ze altijd graag)
Je maakt leuke creaties, dus vooral door blijven gaan.

Groetjes, Gonny

Jacomijn zei

Wat een mooie etui !!

Ik kan niet zeggen welke blogpost ik het leukst vond. 'k Vind het altijd leuk om je blog te lezen. Maar goed, als ik dan persé moet kiezen, kies ik voor de eerste post die ik ooit van jou heb gelezen en dat was de post met een foto van je amigurumi ezeltje. Die vond ik zo leuk gelukt!! :o)!!!!!

The Little Forest, handmade zei

Hier nog een liefhebber van het gehaakte ezeltje, wat een schatje is dat!

Betsy zei

Wat mooi! Ik doe mee aan je give away: het etui heeft precies de goede kleur blauw :)
Moeilijke vraag om te beantwoorden. Je schrijft altijd zo gezellig en de blogjes zien er mooi uit. Als ik toch iets moet zeggen, dan kies ik voor twee blogjes, namelijk die, waarop je de polswarmers voor je zoon laat zien en het blogje dat je de aap voor de vriendin van je zoon af hebt. Hij is echt geweldig, die aap!

Ik geniet van je berichtjes en creaties en hoop dat je nog lang door blijft gaan.

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Jacqueline zei

Ik doe natuurlijk ook mee aan je leuke give-away!!
Wat ik leuk vind van je blog?? Je maakt altijd van die leuke haaksels voor een ander: een ezeltje voor je pa; campertje voor schoonouders en zo kan ik poosje doorgaan.. en natuurlijk je reacties, je mist nooit!
Groetjes Jacqueline

Pauline zei

O jaaaa, ik wil ook meedoen!
En het allerleukste vond ik de aap!
Maar ook de muisjes zijn zeer schattig, en verder is jouw hele blog heerlijk om te lezen. :)

groetjes pauline

Annemiek zei

Ik vind de ezel geweldig!! Staat nog op mijn verlanglijst om te maken. Ik doe ook graag mee met je give-away.

Anoniem zei

Ik doe graag mee en het muizenballet vond ik zo schattig dat ik er zelf ook één gemaakt heb.groetjes Roos.

by Ieke zei

Ooh dat weet ik wel hoor. De balletmuis! Die is helemaal favoriet bij mij en staat op het lijstje!

Ik doe graag mee met je give away. Vandaag zoveel geschreven dat ik een artrotische duim heb, dus haken zit er vanavond even niet in. Dan 'maar' blogjes kijken:-)

Linda zei

Leuk Angélique, een give-away waar ik graag aan mee doe en een linkje plaatsen gaat ook gebeuren.Ik vind het ezeltje voor je vader zo ontzettend lief dus die is favoriet bij mij en je leuke reacties op onze blogjes waarder ik zeer.Mocht ik winnen dan spaar je in ieder geval verzendkosten uit want je kunt het persoonlijk aan mijn overhandigen de 28 ste,ha,ha!!Tot snel,groetjes Linda.

Jewel zei

zo mooi... ik was meteen verliefd op je etui.. je hebt een heel mooie blog.. ik word volger en post een linkje, kom even kijken, heb ook een give away. groetjes, Jewel

Lindevrouwsweb zei

Hoi Angelique! Natuurlijk doe ik mee met je give away! Je etui vind ik erg leuk! Heerlijke frisse kleuren, daar houdt ik van! En mijn favouriete blogbericht is de balletmuis! Die vind ik echt gaaf! Die staat ook nog op mijn lijstje om nog eens te maken! Zal eens kijken of ik nog een linkje kan plaatsen op mijn blog, het staat geloof ik vol met linkjes....hihi En wat ik nog wilde zeggen, ik vind je reuze attent!!! elke keer weer lees ik jouw reactie op mijn blog! Dank je wel! Vind ik heel lief! groetjes Joke

Moos zei

Heeeee meid,

Eerlijk gezegd heb ik niet een bepaalde favoriet op jouw blog.
Ik vind alles wat je maakt mooi en je blogs zijn voor mij een feestje om te lezen en om te zien wat je gecreeerd hebt.

Ik weet niet of ik het nog een keer mag zeggen hihihihihi, maar ik vind jouw reacties altijd zo lief en zo attent. En dan bedoel ik niet alleen op mijn blogs maar ook bij vele andere bloggers!
Iedereen vind het leuk een compliment te krijgen, maar ze geven ... dat is geen vanzelfsprekendheid tegenwoordig.

Op z'n Amsterdams: ik vind je een moordwijfie!!!!!

Ik ga meteen je links plaatsen hoor!

Liefs Moos

Jewel zei

Bedankt om volger te worden, je reactie en je complimentje. Groetjes,

Unknown zei

Alles is al genoemd haha! Maar.. de kerstboom niet! Die vind ik ook super! Ik had de link op mijn pinterest geplaatst en hij is al een paar keer overgenomen door een aantal (buitenlandse!) mensen daar!
Dus je bent zelfs in het buitenland al beroemd ;-)

Elizabeth zei

Oh..., maar Angélique jìj bent degene die ook altijd bij andere bloggers zulke super aardige reacties plaatst... !
Ik geniet van alles wat je op je blog zet, maar als ik iets moet ik kiezen, dan is het je haaktas van granny squares met dat groen erin. Die vind ik zo mooi.
Ik doe graag mee met je leuke give away! Als ik het niet vergeet ga ik nog een berichtje erover op mijn blog plaatsen...

Groetjes, ELizabeth

Made by Ronnetje zei

Hallo,

Blijf vooral bloggen! Ik vind de muisjes zo schattig, vooral bij het ballet.
Wat leuk en vrijgevig dat je dit leuke pakket weggeeft.
Groetjes Sharon

Andina zei

Had ik toch even bijna je give away over het hoofd gezien......;-) Ik doe dus graag mee. Heb net nog even gesnuffeld op je blog, want ik ken je nog niet zo lang. Heb al veel leuke dingen voorbij zien komen. Dat caviaatje is erg leuk geworden, maar ook dat ezeltje is prachtig.
Ik zet natuurlijk ook nog even een linkje op m'n blog.

groetjes en fijne dag,
Andina

Mama&CO zei

Wat een leuke blog heb je, en je giveaway is ook helemaal leuk! ik doe graag mee! En ik las je blog al wel, ik volg je nu ook!

Saskia zei

ik heb je blog nog maar net gevonden, door je give-away.
Ik ben meteen maar eens gaan kijken omdat ik je toch ook graag wil vertellen wat ik leuk vind op je blog en mijn oog viel meteen op je kerstboomje!!!!
Vroeger punikte ik als kind heel graag (en ik ben er zeker van dat mijn dochter het ook doodgraag zal doen) maar ja, dan zat je daar met zo een sliert en wat dan daarmee gedaan hé ... eindelijk na bijna 30 jaar kan ik nu zeggen dat ik wel zou weten wat ermee gemaakt :oD

Ik zet een linkje op mijn blog en je bent altijd welkom om eens te komen kijken want ik heb zelf ook een give-away lopen!

Hallo Peetje zei

dat is moeilijk om het leukste berichtje uit te kiezen, maar ik ga voor het ezeltje, omdat ik daardoor op jou blog terecht kwam. ik herkende het beestje uit een ariadne.;-) en daarna ben ik je gaan volgen en heb ik volgens mij geen berichtje meer van je gemist. en tevens ben je ook nog eens een hele goeie blogvriendin geworden. ik heb je leren kennen als een leuke spontane meid die haar hart op de goede plaatst heeft. ik doe heel graag mee aan je give-away..

lieve groetjes
petra

schafimwolfspelz zei

Ik wilde u bedanken op deze weg voor al uw mooie reacties op mijn blog. Veel succes met uw mooie creaties.
lg
Steffi

gerrie zei

Angelique, ik lees je blog altijd, volg het elke dag en ga voor je kerstballen berichtje, trouwens ik wil erg graag mee doen met je give away, het etuitje en de rest vind ik geweldig net als alle anderen denk ik, zie je op de bloggerdag,
vriendelijke groetjes Gerrie.
p.s. de link zet ik op mijn blog hoor!!

Unknown zei

Dat je 116 volgers hebt, daar heb je zelf voor gezorgd, dikke proficiat. Ik geniet van de creaties die je hier laat zien, en ik kom zo veel ik kan lans op je blog. Laat ons de komende jaren nog verder genieten van je creaties, ze zijn inspirerend voor ons allen.
liefs cindy

CarlaK.be zei

Hallo daar, weer een volger meer ! Ik vind je uitleg om gehaakte sneeuwvlokken te behandelen met houtlijm supergoed, dank je wel!
Ik waag mijn kans om je hele mooie give-away te winnen, dat etui is echt zalig tof!

flo zei

Hey,
Ik kwam via via op je blog en ik heb eens even rond gekeken. Wat heb je een super leuke blog.
Ik vind jou bericht met die kerstkaarten erg leuk.
Ik wil graag mee doen met je give-away en ik zal ook een linkje op mijn blog zetten.

liefs flo

Unknown zei

Gezellig blogje heb je en wat een leuke dingen en mooie foto's maak je.
Veel plezier met bloggen, haken en je volgers er zijn er weer een paar bijgekomen...

Groetjes Martine

Haak en Smaak zei

Wat een leuke give-away! En wat een hoop reacties al! Gelukkig kon ik er nog bij :)
Jeeeej!

Groetjes

Haak en Smaak zei

Oh NO! Vergeet ik helemaal te zeggen wat ik het leukste item van je blog vind. En als katten-liefhebber ga ik voor de amineko :D

veerle zei

prachtig, dank dat je me een berichtje liet. Door deze site geef je me echt zin om terug aan de slag te gaan. En wees maar zeker je hebt er weer een volger bij.

Jacqueline zei

Net lid geworden en net ontdekt, eigenlijk via je reactie op hyves.
Met blogs ben ik nog niet zo bekent, maar je hebt me entousiast gemaakt.Ik ga je zeker volgen en wie weet ga ik er zelf ook een beginnen. Ik heb genoten van je ezeltjes verhaal. Maar ook de polswarmers is een blog waar ik me in herken, ik heb wel geen jongens, maar mijn meiden kunnen dat ook... Je schrijft fijn en positief, heerlijk! Ik krijg bij jouw zin om zelf ook van die leuke dingen te maken. Ga vooral door... dan blijf ik genieten.
groetjes

Anoniem zei

Kun je geloven dat ik je blog een kwartier geleden heb ontdekt? :O Maar wat een leuke dingen maak je! Ik doe graag mee met je giveaway, al win ik waarschijnlijk niet ben ik toch blij dat ik je blog nu volg! :)
Neem ook eens een kijkje aan mijn kant van het internet?
xo,
wink
acreativebeing.com

Bien zei

Ik doe graag mee met je give away, je etui is helemaal te gek.
Je hebt een leuke blog dus vooral zo doorgaan.
En bedankt voor alle leuke reacties.

Groetjes Gerbiene

Sofie zei

Ik ontdek je blogje pas... zal vlug eens rondnuisteren!
Zal een link zetten op mijn lekkerbekkenblogje ;-)
Groetjes Sofie

Sofie zei

We hebben op eentje na, de volger die ik bij jou werd, evenveel volgers :-))))

ProudKids zei

Ik doe heel graag mee aan je give-away! Ik volg je blog nog niet zo lang ;-) maar heb bewondering voor je mooie haakwerkjes! Als ik dat nou eens zou kunnen... Ooit komt de dag dat ik kan haken...

mums zei

Hoi Angélique,
Wat een leuke giveaway zeg! Ik doe natuurlijk graag mee want ik geniet altijd van je leuke blogberichten.
Als ik moet kiezen welk bericht ik het leukst vond dan springen er twee uit; de berichtjes over je vorderingen van je ezel met mandjes groenten én die van de piratenpapegaai! Ik zou zeggen; op naar de volgende 113 volgers! enne veel plezier met bloggen (want daar gaat het toch om?)groetjes, Maaike

Mirjam zei

Hoi Angélique
Wat een gezellige blog heb je. Ik vind de aap helemaal te gek, maar eigelijk vind ik alles mooi. Sinds kort ben ik ook aan het haken geslagen, dus ik doe ook heel graag mee met je give away. Zelf heb ik geen blog dus de link kan ik op die manier niet doorgeven.
Ik wens je heel veel succes!
Groeten, Mirjam

Hellen zei

Je leukste kan ik zo niet op 1 2 3 bedenken, er zitten wel wat leuke ideeën enzo tussen. Graag doe ik mee voor je give-away. Ik heb sinds kort zelf ook een blogje. dansendedraden.blogspot.com Grtjs Hellen

Renske zei

Ik doe graag mee! Ben volger geworden en heb je blog even "afgestruind". Mijn persoonlijke favoriet is de tas die je voor je moeder hebt gemaakt. Zoiets zou ik ook nog graag eens willen maken!

Prettig weekend!

Groeten,
Renske

P.S. Ik zal vandaag ook even een linkje op mijn blog (www.renskeswereld.blogspot.com) plaatsen.

Kreatita T zei

Heel erg leuke give-away, ik ben via via op je blog gekomen, en zal me zeker volger maken :) Natuurlijk maak ik ook graag kans op dit leuke pakketje en ik plaats nog een link op m'n blog.

Especial and More zei

Ik ben volger van je blog geworden, omdat ik zelf ook graag haak en het dus ook leuk vind om te zien wat anderen maken.
Ik doe graag mee met je give away en zet een link op m'n blog.

Knutselpret zei

Hoi Weer een leuke blog gevonden doe graag mee met de give away.
Wil het haken ook weer eens op pakken.Maar doe nu even andere dingen.
Groetjes Albèrtje

Corien zei

Ik vond het bericht van 24 juli erg leuk. Daarin liet je zien dat je zelfgemaakte haaktas af was. Hij is echt heel mooi geworden!
Dat plastic tasje dat je voorheen gebruikte, is heel herkenbaar voor mij....
Ik doe graag mee aan je give-away. Nog net op tijd, geloof ik!
Groetjes van Corien.

Mijntje zei

Ik zou ook nog graag mee doen met je give-away! Vooral dat etui vind ik heel erg mooi! En wat een volgers heb je al!! En wat ik het leukste vind......... die aap die je hebt gehaakt vind ik super! Dat is volgens mij ook het eerste wat ik van je blog heb gezien.

groetjes Willemijn

Anoniem zei

Hooi,

Ik heb het haken pas net ontdekt en heb dus ook nog niet veel van je blogs gelezen maar dat amigurumi-kikkertje die je hebt gemaakt vind ik zooo cute!
Ik krijg er enorme haak-zin van...

Groetjes Jorike (jorikegolvo@hotmail.com)

Angélique zei

Renske, ik was net even op jouw blog (ziet er al leuk uit!), maar ligt het aan mij dat ik er nergens kan reageren of reacties van anderen zie?