woensdag 18 januari 2012

Verwennerij

Tot mijn grote verrassing bleek ik een tijdje terug een give away te hebben gewonnen bij Dutch swappers, behorende bij de advent kalender (welke al een feest op zich was!). Wat ik gewonnen had was nog een verrassing; ik zou van 7 verschillende deelnemers een verrassing krijgen!
Inmiddels heb ik er 4 mogen ontvangen en ik wil deze graag laten zien.

Als eerste ontving ik een ongelofelijk leuke omslag voor een notitieblokje van Marieke van The little Forest, handmade, met een mooi kaartje erbij. Ze had het cadeau speciaal voor mij uitgezocht, afgaand van mijn blog, en dat is super goed gelukt! Kijk maar hoe mooi:

Vervolgens kreeg ik een verrassing per mail, een digitale verrassing dus, van Anita van Proud Kids. Het was net zo persoonlijk als de vorige verrassing, nl de nieuwe achtergrond van mijn blog, inclusief nieuw logo en favicon (=het tekentje bij mijn blognaam). Het heeft nog wat voeten in de aarde gehad, omdat er nog eea aangepast moest worden, maar ben er zo blij mee! Ik was namelijk al een tijdje aan het denken om mijn bloguiterlijk eens flink onder handen te nemen, maar ik wist niet hoe. En wat is nu persoonlijker dan dit?
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden ;-)

Afgelopen maandag ontving ik van Kim van Kimminita een heel leuke vlaggetjeslijn om volgende kerst de leukste kaarten aan te hangen (al vind ik hem ook prima kunnen voor andere seizoenen) met een heel vrolijk kaartje erbij. Voor de foto heb ik hem even voor de kast gehangen en kreeg hem daardoor maar half op de foto, de lijn bestaat uit 8 vlaggetjes. Als dit nog niet feestelijk is!

Maandag kreeg ik nóg een cadeautje, een ballonbal (ja, ik moest flink blazen!) van Hilde van BearWolv met een extra ballon, verstuurd in een envelop gemaakt van een landkaart, beiden ook erg leuk! Ik heb net de foto's gemaakt en zojuist komt mijn jongste thuis. Hij ziet de bal liggen en bestudeert hem even. Ik vertel hem hoe ik er aan kom (had ik al verteld, maar ja) en hoe het werkt. Vervolgens krijg ik de bal een aantal keren flink tegen me aan gegooid, hahaha, gelukkig doet dat totaal geen pijn, maar was wel lollig :-)
Het is net een strandbal, maar dan van stof, zo leuk bedacht (en in één van mijn lievelingskleurtjes):

Marieke, Anita, Kim en Hilde, allemaal enorm bedankt voor deze super verrassingen!

Eens kijken of er nog wat op de deurmat valt binnenkort, dan laat ik het natuurlijk weer zien! Dit is echt één groot verwenfeest!

Zelf ben ik wel een beetje in de weer met handwerken, maar een gedeelte daarvan zijn cadeautjes voor mensen die mijn blog wel eens bezoeken (die laat ik zien zodra die hun bestemming bereikt hebben) en een gedeelte zal mijn blog nooit halen uit persoonlijke overweging. Toch ben ik nog lang niet zo actief als ik zou willen op hobbygebied, maar dat komt vast vanzelf wel weer.

Voor degenen die nog willen: mijn give away loopt tot en met woensdag 25 januari, dus je kunt nog meedoen.


23 opmerkingen:

Jacomijn zei

Ooo, wat leuk allemaal !!! Ben heel benieuwd wat er nog meer aankomt !! Bofkont !! :o)!!!

Jacqueline zei

Wat een verwennerij!! En zo'n ballon heb ik ook nog nooit gezien!! Haha.. ermee bekogeld dus!! En wat is je blogachtergrond leuk!! dat is helemaal een bijzonder cadeau! Nog niet actief genoeg op hobby-gebied???? Dat lees ik geloof ik niet goed..
Groetjes Jacqueline

Pauline zei

Wat een leuke en persoonlijke verrassingen heb je gehad!
En altijd fijn als de post iets leuks brengt!

Linda zei

Ja, je blogachtergrond viel mij direct op, hij is mooi echt een leuk cadeautje.En de andere zijn ook leuk natuurlijk en spannend wat er nog gaat komen.Ik mail je van het weekend even om af te spreken voor de 28 ste,lieve groet Linda.

Marjo zei

Wowwww, wat een verwennerij ......geniet er maar lekker van ....

Liefs
Marjo

Unknown zei

Zo je bent lekker verwend, leuk dingen allemaal.
En je achtergrond en nieuwe look vind ik super.

Betsy zei

Wat ontzettend leuke dingen allemaal! Je nieuwe bloguiterlijk vind ik supermooi. Mooie kleurtjes, lief met de hartjes, kortom helemaal goed.
Geniet maar van de verwennerij, het komt je toe!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Gonny zei

Bofferd. Geniet ervan.
je nieuwe look ziet er goed uit.

Groetjes, Gonny

Annemiek zei

Hoi Angelique,

Leuke achtergrond zo!! Lekker fris!

Groetjes, Annemiek

Michelle zei

Dat notitieblok omslagje is echt super leuk geworden.
En je layout is ook erg mooi, lekker fris en uniek!

Moos zei

Wat een onwijs leuke achtergrond en logo meis!!!! Echt super!!!!!! Wat lief dat ze dat voor je heeft gemaakt. Het staat geweldig!!!!!

Heerlijk al die kadootjes die steeds door de brievenbus vallen toch. En helemaal om verwend te worden met van die mooie dingen!!!!!

Dat actief worden komt vanzelf wel weer hoor meis. (Ik heb "het" ook nog niet gevonden hihihihihihi)

Liefs Moos

Unknown zei

Je blog ziet er superleuk uit!!! Wat een leuke kadootjes heb je ook gekregen! En je engeltje hieronder is lief!!! Oh, echt zo schattig! Ik ben ook niet zo actief als ik zou willen, is vast het weer ofzo ;-)
liefs, Nancy

mums zei

Wat ziet je blog er mooi uit! (de vorige layout was ook niet verkeerd trouwens:) en wat heerlijk om zo'n giveaway te winnen! Genieten!

Lindevrouwsweb zei

Wat ben je weer lekker verwent! En je blog vind ik ook heel mooi geworden! Lekker fris opgepimpt! Nog een weekje en dan gaan we elkaar ontmoeten, de bloggerdag! Ik verheug me er al op! groetjes Joke

The Little Forest, handmade zei

Leuk om te zien wat je allemaal hebt gekregen. Ik zal even navragen bij de andere 3 of ze je cadeautjes ook inmiddels op de bus hebben gedaan. Je hebt nog wat tegoed! Groetjes, Marieke

Marjo zei

Blogger is veel in staat hè, laat zelfs je haar groeien ...enne ik ga volgende week niet alles meeslepen hoor hihihihihi

Liefs
Marjo

Unknown zei

Nog één weekje ;-)

Mijntje zei

Bedankt voor je reactie:) Jij hebt ook leuke dingen gekregen! leuk zeg. ik moet eens naar de instellingen kijken, want ik zie jou updates nog niet in mijn lijstje staan.... Oja en je achtergrond is echt super!

Wieke van Keulen zei

Dank je wel, Angelique voor je lieve reactie op mijn blog. Leuk, want zo ontdek ik ook weer een blog. Ga meteen even heerlijk bladeren op je blog.

Marjo zei

Jaaaaaaaaaa ikke ook ....net de kadootjes ingepakt ....

Liefs
Marjo

carina zei

Leuk wat een verwennerij en je blogformat is natuurlijk topie

Kimminita zei

Hoppekee! In the pocket ;) Geniet van je kado's!

Angélique zei

Dat doe ik zeker!!! :-))