maandag 6 februari 2012

Bloggerperikelen

Wie-o-wie kan mij helpen met het volgende probleem: ik kan sinds een paar weken geen blogs meer toevoegen, zelfs niet verwijderen van mijn bloglijst, hier links op mijn blog. Er blijft staan "lijst met blogs configureren" met daaronder "opslaan". Dat blijft zo, al laat ik het de hele dag staan en klik 100x op opslaan. Ik heb gelukkig niet zo veel last van de bloggerproblemen, maar dit vind ik best vervelend, want ik wil natuurlijk wel alle blogs die ik volg bijhouden!

Vandaag heb ik voor mijzelf een muts gehaakt, die zal ik morgen proberen op de foto te krijgen, zodat jullie het resultaat ook kunnen zien.

Dus hopelijk tot morgen!

10 opmerkingen:

 1. Heeeeee meis!
  Ik heb al een tijd hetzelfde probleem blogs toevoegen (en eraf halen) .... ik kan op opslaan drukken tot ik een ons weeg .... hij voegt niks toe, verandert niks. Lijkt wel alsof het een eigen leven leidt :-)
  Ik heb ook vanalles geprobeerd .... tot nu toe geen resultaat :-(
  Misschien dat we door jou berichtje nog een "gouden tip" krijgen!

  Kom op met je muts ..... ben absoluut niet nieuwsgierig hihihihihihi

  Fijne dag - liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb hetzelfde probleem gehad met een blog wissen, dus weet alleen daarover iets te melden. Je moet dan naar de blog van degene gaan die je wilt wissen en klikken op volgers. Toen ik dat deed, kreeg ik een schermpje waar ik kon aangeven of ik wilde volgen of stoppen met volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar was ik nog een keer: heb even gecheckt of ik het goed had opgeschreven, maar inderdaad: je gaat naar de volgers van degene, daar meld je je aan en als je dat hebt gedaan zie je de blog van degene met volgers maar daarboven staat je profielfoto en "opties" en als je daarop klikt, krijg je ook een keuze dat je je kunt afmelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou.., laat ik nou precies hetzelfde hebben Angélique! Ik dacht eerst dat ik een soort van maximum bereikt had met m'n lijst, totdat ik merkte dat ik ook geen blogs kon verwijderen...
  Een aantal maanden geleden kon je dit heel eenvoudig doen, dus het ligt echt aan Blogger!
  We moeten het, denk ik, gewoon gaan melden. Er is ook een forum waar je terecht kunt met je vragen...

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Angélique, ik gebruik sinds een paar weken google chrome. Ik heb ook wel soortgelijke probleempjes gehad (ik denk 2 keer ofzo) maar ik heb er nu geen last meer van.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb ik ook wel last van!
  Dan volg ik iemand maar krijg die niet in mijn bloglijst, kan die ook niet toevoegen, behalve als ik dus de url intik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had ook problemen en gebruik nu ook Google Chrome, gaat ook veel sneller allemaal ....en geen probleem meer ....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb net nog even geprobeerd...je gaat naar jouw lijst links op je scherm,klikt de naam die je wilt verwijderen en klikt op 'beheren', dan klik je op instellingen die dan te voorschijn komt en de kunt dan aanvinken 'deze site beeindigen met volgen '(of zoiets ) ....en dan verdwijnt hij van de lijst ....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank voor jullie reacties.
  Google Chrome heb ik al heel lang als browser (vandaar dat ik niet zo heel veel problemen heb). Hoe ik het volgen van een blog moet stoppen weet ik wel, maar ik dacht dus ook dat ik aan een limiet zat in de lijst en wilde er daarom een paar alleen uit de lijst hiernaast halen die ik minder interessant vond, om plaats te maken voor nieuwe blogs. Nou ja, hopelijk is het een tijdelijk probleem en lost het zichzelf op. Overigens kan het ook niet met een url ingeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb hetzelfde ik kan de nieuwe blogs niet meer opslaan. ze staan wel in mijn leeslijst maar niet in de volglijst op mijn blog
  ik dacht dus ook dat ik een limiet had bereikt maar kan ook niet verwijderen ook dat wordt niet opgeslagen en daar zit het probleem
  Heb het op diverse manieren geprobeerd en op verschillende pc's het probleem zit dus echt bij blogger

  BeantwoordenVerwijderen