dinsdag 1 mei 2012

Gewonnen give away en nieuwe aanwinst

Vandaag ontving ik al de give away die ik afgelopen zaterdag (!) gewonnen had bij Tante Titi; een grote envelop belandde op mijn deurmat, met daarin 2 werkelijk prachtig gehaakte pannenlappen (zo netjes gedaan, dubbeldik, zodat ik mij niet kan verbranden, heel leuk doorregen met band), een notitie-muismat; heel erg handig om nieuwe ideeën tijdens het bloggen meteen op te schrijven en een lief kaartje met een button met vrolijk vogeltje maakte het feest compleet.

Martine, nogmaals heel hartelijk bedankt, ik ben er super blij mee!
(de afgeschreven pannenlappen liggen al in de container ;-) )

Gisteren op de vrijmarkt in Hoorn liepen we tegen een stansmachine aan. Ik loop hier al een tijd over te denken (ja weer de "schuld" van al die inspirerende blogs): het is erg leuk met veel mogelijkheden, maar benut ik die wel genoeg gezien de kosten van zo'n apparaat en daarnaast de vele mallen....
Nu dus een 2e-hands tegengekomen voor een leuk prijsje.

Embosmallen heb ik wel, maar zal ik niet echt voor de machine gebruiken, het stansen is veel interessanter en daarom binnenkort op zoek naar stansmallen. Als iemand tips heeft over het gebruik, merken of wat dan ook, houd ik mij aanbevolen.

Op handwerkgebied heb ik even niets te laten zien. Mijn tas is wat haken betreft zo goed als klaar, maar er moet nog een voering in. Verder ben ik een beetje aan het "spelen"met papier, gewoon lekker wat dingetjes uitproberen, niets spectaculairs.

17 opmerkingen:

hooksandyarns zei

Hi Angelique - just dropping in to say 'hi' - enjoy your day. :)

Gonny zei

Bofferd. Gefeliciteerd met je give away en succes met je machine.

Groetjes, Gonny

Elizabeth zei

Wow.., alweer een give away gewonnen? Of verbeeld ik me dat nou maar dat je er zoveel hebt gewonnen?
Nou, het is je in elk geval van harte gegund! Wat een gave pannenlappen zijn dit.
Ahum..., ook een stansmachine gekocht.. Ben benieuwd wat je er mee gaat doen!
Nancy weet wel het e.e.a. over stansmachines, heeft er zelfs een speciale pagina over op de blog..

Groetjes, ELizabeth

Jacomijn zei

Bofkont !! Leuk gedaan, die pannenlappen, met zo'n lintje erdoor!!
Ben heel benieuwd hoe dat gaat zo'n machien. Heb er wel eens één zien staan, maar weet niet hoe het werkt. Ben heel benieuwd wat je er t.z.t mee gaat maken !!

Linda zei

Ja, een paar goeie pannenlappen zijn nooit weg en toch eens op dat blog kijken, ik ken het nog niet. Ben wel benieuwd naar de stansmachine ik ben er ook niet mee bekend!Succes met uitproberen!

mums zei

heey Angélique, wat een bofkont ben je! Leuk die pannelappen. Zo'n stansmachine lijkt me echt geweldig maar ik heb dezelfde overwegingen als jij; ga ik 'em genoeg gebruiken? En er zijn zoveel leuke dingen om te maken... Ik ben benieuwd naar je ervaringen, hou je ons op de hoogte? Veel plezier met alles!

Pauline zei

Dat lijkt me een hele goede koop!
Veel plezier hoor.

Mijntje zei

Leuke prijs heb je gewonnen, pannenlappen komen altijd van pas, en een handgemaakt cadeau is altijd heel speciaal vind ik. succes met stansen, al weet ik niet eens wat je er precies mee kan....

groetjes Willemijn

Betsy zei

Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten. Het pakje van Martine was wel weer heel leuk en ja, pannenlappen zijn altijd welkom. Leuk met die linten er doorheen geregen.
Veel plezier met je nieuwe apparaat. Ik kan je helaas geen tip geven....

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Michelle zei

Wat een leuke pannenlappen,leuk zo met die linten erdoor heen :) Een mooie vondst ook , ben benieuwd naar je kaarten.

Liefs Michelle

Jewel zei

Die pannelappen zijn echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi... wat leuk zeg...

Liek zei

Hoi Angélique,
Gefeliciteerd met je gewonnen give away! Jij bent wel een bofkont. Alleen de machine... ik ben bang dat je daarmee niet zo'n bofkont bent. Thuis heb ik zo'n beetje alle stansmachines wel eens geprobeerd, maar de Zip-a-Mate is niet zo'n beste. Wij hebben er al twee versleten... En het is helaas niet een universeel te gebruiken machine, ik bedoel: de mallen van andere merken werken wel, maar met veel aanpassing. En die aanpassingen moet je helaas leren door ondervinding. Evengoed wens ik je veel succes. Groetjes,
Angélique

Tante Titi zei

Heel veel plezier ermee! En natuurlijk ook met je nieuwe aanwinst!

Groetjes titi

Angélique zei

Dank je wel Angélique voor je ervaring, ik hoop dat ik betere ervaringen opdoe. Ik heb tot nu toe stevig papier kunnen embossen en 4-lagig kunnen stansen met een stans van de voordeelboekenwinkel.
Gelukkig was het een goedkope aanschaf, dus de kat in de zak is dan niet zo groot, maar wie weet doet hij wel gewoon wat ik wil dat hij doet, ik ga lekker uitproberen (en zeker niet te veel stansen kopen ;-) )

Marjo zei

Oh wat leuk die gewonnen give away ....!
En van stansen ken ik niks,nada,nothing,eerlijk gezegd ik zou niet weten wat ik met dat machientje zou moeten doen .....

Hahahahah jullie zijn allemaal nogal visueel ingesteld :-) Ik wilde eerst mijn rokje niet lostornen,maar ik moest nog weg ...en heb nog ff overwogen om het aan de buurman te vragen of die me wilde 'helpen' maar ik dacht neuuhhhh toch maar lostornen hihihihih

Liefs
Marjo

Moos zei

Leuke give away gewonnen meis!!!!

Ben benieuwd naar de creaties met de stansmachine :-)

Lindevrouwsweb zei

Wat ben je weer verwent! Prachtige pannenlappen! Een goeie koninginne vondst! Hoop dat je er veel plezier mee zal hebben. Ik ben een leek in dat soort dingen, misschien ontdek ik het ook nog eens, someday! liefs groetjes Joke