donderdag 27 december 2012

Kerstcadeautjes

Wat hebben we een heerlijke kerst gehad!
We begonnen kerstavond met allemaal lekkers en het uitpakken van de cadeautjes. Ik deed dit met mijn 2 zonen en de vriendin van mijn oudste.
We hadden lootjes getrokken en zouden voor 1 persoon een cadeautje kopen en een cadeautje maken. Ik had het lootje met de naam van de vriendin en op haar verlanglijstje stond een I-padhoes. Die heb ik voor haar gekocht, maar ik vond het leuk om het te personaliseren en daar ze van bling-bling houdt, heb ik met strass-steentjes haar voornaam er op gemaakt en een ooievaar als symbool voor haar achternaam.
Als zelfgemaakt cadeautje had ik een Hello Kitty kussen voor in haar auto (het schijnt dat het voertuig helemaal roze gemaakt gaat worden in Hello Kitty stijl)
(beide bovenstaande foto's heb ik van de vriendin geleend)
Ze was erg blij met beide cadeautjes en daar doen we het toch voor :-)
Zij had op haar beurt weer een mooie spaarpot in de vorm van een gitaar gemaakt voor mijn oudste, welke voor zijn broer een verstelbaar tekenblad had gemaakt. (van beiden heb ik geen foto) De jongste had voor mij van klei een heel grappig en lief engeltje gemaakt:
We hebben nog samen een spelletje gedaan en veel lol gehad. Het was een zeer geslaagde kerstavond!
Eerste kerstdag kwamen mijn ouders en mijn broer met zijn vrouw en 3 dochters. We hadden het diner in drieën verdeeld: mijn broer en schoonzus zorgden voor het voorgerecht, ik het hoofdgerecht en mijn moeder voor het nagerecht. Het is helemaal goed gekomen en mijn stress was eigenlijk overbodig geweest. We hebben het heel gezellig gehad en ook enorm genoten van al het lekkers wat ieder met zorg had klaargemaakt. Mijn jongens hebben nog heel fijn geholpen met opruimen en de afwas, dus achteraf ben ik ook niet zo lang bezig geweest.
Tweede kerstdag hebben we lekker rustig aan gedaan en heb ik nog wat gehaakt (als het af is show ik het wel, het is een amigurumi om weg te geven).
Helaas ging vanmorgen vroeg de wekker en moest er weer gewerkt worden.

23 opmerkingen:

Moos zei

Ahhhhh meis .... wat heerlijk om te lezen dat alles ondanks de stress toch nog helemaal goed gekomen is! En wat een onwijs leuke kadootjes!!!!!
Ik blijf het zeggen hihihihihi dat het belangrijkste is om van en met elkaar te genieten!

En nu al weer aan het werk geweest .... in ieder geval nemen ze je deze geslaagde Kerst niet meer af meis!!!!!!

Liefs Moos

Dirkje Spreeuw zei

Nou, gelukkig was alle stress voor niets en heb je geslaagde kerstdagen gehad. Nu lekker nagenieten!
Groetjes,
Paula

Ghea zei

Het ziet er allemaal fantastisch uit Angelique heel leuk gedaan en wat een mooie kadootjes hebben jullie voor elkaar gemaakt,
Liefs Ghea

Anoniem zei

dit klinkt als een paar enorme geslaagde dagen heerlijk meis
en wat heb jij het dinneke van je zoon heerlijk verwend zeg

ik vind dat engeltje ook helemaal het einde ha ha geweldig leuk allemaal .....bedenk de volgende keer geen STRESS maar STRASS (steentjes)

lieve groet jenneke

Maddy zei

Fijn dat je er zo van genoten hebt, gelukkig is de kerst gelopen zoals het hoort, warm en gezellig met de mensen om je heen waar je om geeft!! Leuke kadootjes hoor en wat een tof idee dat iedereen ook iets zelfgemaakts moet geven...dat zijn vaak de meest waardevolle kadoo's! Grtzz..Maddy

Amarins zei

Dat klinkt inderdaad al heel gezellig, super dat jullie zo genoten hebben. Leuke dingen heb je gemaakt, prachtig. Groetjes, Amarins

Betsy zei

Gezellig om cadeautjes voor elkaar te maken en samen het kerstdiner te verzorgen. Zo hebben wij het ook gedaan. Scheelt een hoop stress en gedoe en het is verrassend wat de ander meeneemt voor het kerstdiner!
Leuke dingen hadden jullie voor elkaar gemaakt. Creatieve familie zeker? ;)

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Vera de Gries zei

Klinkt allemaal erg gezellig! En wat heb je leuke en originele cadeautjes gemaakt. Super! Zo zie ik het graag, hahaha!

Liefs!

Jonneke zei

Wat een leuke cadeaus, je verhaal klinkt supergezellig!
Groetjes, Jonneke

Jacqueline zei

Ha.. je verslag van de kerstdag met je familie! Dat is een fijne dag geweest, dat lees ik wel. En je hebt de I-pad-hoes heel leuk opge-bling-blingd en een super Hello kitty gemaakt! Ha.. dat gaat wat worden, dat roze autootje:) Leuk, dat ieder zo heeft meegedaan om het gezellig te maken!
groetjes Jacqueline

Jacomijn zei

Dat klinkt goed !!! Hier was het net zo: heerlijke dagen en dan gaat de wekker en moet men weer naar het werk. Maar ik mag helemaal niet klagen, want twee dagen werken en dan is het alweer weekend !!! :o)!!!

Monique van den Berg zei

Fijn dat het een leuke kerst is geworden. Aan de cadeaus lag het zeker niet!
Nu op naar een fijne jaarwisseling!

Groetjes, Monique

jokiedebeer zei

Mooie cadeautjes en een gezellig avond, heerlijk.
groetjes joke

susie zei

Je hebt weer goed je best gedaan Angélique en iedereen blij, meer moet dat niet zijn.
Héhé... meiske je stress (wat ik wel kon begrijpen hoor) was voor niks geweest. Jullie hebben een zeer gezellige avond gehad als ik dit allemaal zo lees. Hier was het net zo, samen met mijn kinderen en kleinkinderen :)) Een mens kan daar echt van genieten hé :) Eigenlijk komen we iedere week samen dus voor mij is het altijd kerst dan ;)
Lieve Angélique ik wens jou en je familie een prettig eindejaar en een fantastisch 2013 met veel creativiteit... x

carmen zei

feliz año nuevo!

Hobbyrita zei

Je hebt die vriendin weer verwend Angélique met een paar mooie zelfgemaakte cadeau's. Echt mooi en origineel! En jouw engeltje dat je kreeg is superlief:)
Groetjes, rita.

Aan de HAAK geslagen.... zei

Wat leuk en creatief zo met de kadotjes.
Wij doen met het sinterklaasspel ook altijd 1 kado inbrengen wat zelf gemaakt is. Echt super leuke dingen krijg je dan. Van gestoofde peertjes tot schilderijen.

jellinacreations zei

Wat leuk al die zelfgemaakkte en gepimpte kadootjes!
Zo wil ik het ook wel vieren :-)
Bij ons ben ik (helaas) de enige creatieve...
Dat engeltje vind ik echt heel goed gelukt.

by Ieke zei

Heb je je voor niets zorgen gemaakt... Gelukiig is allemaal goed gekomen en heb je fijne dagen gehad met je jongens en je familie. En dat er weer gewerkt moet worden is toch ook wel fijn, komt er in ieder geval brood op de plank:-)

Frederika zei

Leuke cadeautjes. Wat een leuk idee om ook een cadeautje te maken.
gr Frederika

Hanni zei

I am wishing you a very Happy New Year, Angelique!
Love,
Hanni

Unknown zei

Dank je! We hebben alleen 1e kerstdag niet zulk goed nieuws gehad, maar dat vertel ik later nog wel. Parijs was inderdaad heerlijk! En de chocolaatjes zijn super hè?! ;-)
Jij ook een hele fijne jaarwisseling! liefs, Nancy

Michelle zei

Wat een leuke en creatieve dingentjes allemaal weer. Een leuke manier van lootjes trekken, ik zal eens navragen of onze familie daar ook iets in ziet om ook een zelfgemaakt cadeau erbij in te betrekken, super leuk!