woensdag 17 juli 2013

De aanhouder met gouden hart wint

Hier volgt nu een erg onwaarschijnlijk verhaal, toch is het echt waar:

Eind mei won ik bij Tineke, Muts en meer... haken, een van haar vele give-aways (Tineke is erg goedgeefs), ter ere van haar 290 volgers. Super leuk! Per mail gaf ik mijn adres door en ik wachtte nieuwsgierig af.
Na enkele weken bleek dat de leuke envelop met kalfjes erop verdwenen was. Dat was flink balen, maar Tineke maakte een nieuwe envelop voor me, nu meteen saaie witte envelop om de mooie envelop heen om niemand in de verleiding te brengen. Ontzettend lief van Tineke, want er moest een nieuwe inhoud in, daar de vorige foetsie is. Na enkele dagen kreeg ik mail van Tineke, dat de envelop geopend en leeg geroofd bij haar terug bezorgd was. Ongelofelijk! Tineke diende een klacht in bij Post NL en kreeg als antwoord dat ze dan ook aangetekend of per pakketpost moest versturen. Belachelijk natuurlijk, maar Tineke is nu eenmaal lieve Tineke en maakte een pakket met nog veel meer inhoud dan aanvankelijk, maar ja, zo redeneerde zij, als het dan toch pakketpost moet zijn, dan maar goed ook.
Dit pakket werd na 2 dagen niet bij mij, maar bij Tineke thuis afgeleverd, want geadresseerde wasverhuisd. Wat bleek? Tineke had per ongeluk de 6 in mijn adres niet duidelijk genoeg geschreven en de mevrouw achter de balie van het postkantoor maakte er een 8 van en paste de postcode aan en ja, op nr. 18 woont inderdaad niemand. Zucht, zucht, zucht. Maar lieve Tineke laat het er niet bij zitten (wat een engelen-geduld!) en belt met het postkantoor, ze kan het pakket opnieuw opsturen. Gespannen volgen we het pakket via "track and trace" en we zien staan dat het pakket vertraging op heeft gelopen en nog steeds in het sorteercentrum is. Afgelopen maandag werd het pakket ALWEER niet bij mij maar bij Tineke afgeleverd. Dit moest toch echt niet gekker worden en Tineke heeft de post maar eens goed de waarheid verteld!
Daarna ondernam zij een laatste poging: de inhoud ging in 3 verschillende gewone witte enveloppen en zowaar, vandaag zijn ze ALLE 3 hier bij mij bezorgd! Joepie!
En wat ik in de enveloppen aantrof.... ongelofelijk, kijk zelf maar:

in iedere envelop zat een prachtig ingepakt cadeau met een mooie kaart
alle inhoud bij elkaar
Een leesboek, haak/breiboek van Drops,
een boek over feestelijke verpakkingen, knipvellen, stickers,
heel gave mallen om te gebruiken bij allerlei technieken zoals stempelen,
verven, embossingpoeder, enz.
en, last but not least, een heel leuk gehaakt hoesje voor een jampotje of blikje,
deze ga ik gebruiken om pennen in te bewaren :-)
Echt, ik was helemaal beduusd! Tineke heeft echt een gouden hart en een enorme dosis doorzettingsvermogen!

Lieve Tineke, super, super dankjewel, je bent een schat!

39 opmerkingen:

100% Elke zei

Wow zeg, wat een verhaal!
Gelukkig is het uiteindelijk toch aangekomen, zo´n superpakket!

Pauline zei

Dit is gewoon te gek voor woorden! Ontzettend lief dat Tineke zich niet liet ontmoedigen.
Maar wat vreselijk slecht van de post!
Heb zoiets nog nooit meegemaakt!
Gelukkig is het eind goed al goed en heb je al dat moois mogen krijgen.

jumare zei

jeetje wat een gedoe

Franciens Haakwerk zei

Nou ja zeg! Het moet niet zotter worden met die postbezorging, maar gelukkig geldt hier de aanhouder wint. Fantastische inhoud.

Jolanda zei

Tjonge jonge, ze had het met bijna minder moeite persoonlijk kunnen afleveren. Dat was vast erg gezellig geweest! Maar je bent wel flink door haar verwend, erg leuk!

Unknown zei

Ja, ik heb het verhaal bij Tinneke gevolgd. Eindelijk oef is het aan gekomen en wat wordt jij lekker verwend. Geniet er van...
Grtjs
Daniëlle

Metsmaakgehaakt zei

Jeetje wat een verhaal zeg. Wel heel erg lief van Tineke dat ze het steeds opnieuw heeft verstuurd! Want je bent echt super verwend door haar met al dat moois

Leonie zei

Wat ontzettend lief van Tineke! En wat een prachtige spullen heb je gekregen!
Alleen jammer dat het op deze manier moest gaan!

Groetjes Leonie

kervei zei

Ongelooflijk zeg..... Bij ons in de wijk zijn er ook wel eens problemen met de post, maar zo erg.....
Fijn dat het deze keer dan toch gelukt is!

Groetjes,

Ilse

Zelfgemaakt! zei

Wat een verhaal zeg..... gelukkig met een goede afloop.
Mooie spullen!
groetjes Iefke.

Antoinette zei

Tjonge tjonge, wat een verhaal !
Daar ga je toch je haren van uit je kop trekken :s
Ik weet er alles van, heb de nodige ervaring met Tante Post en heb een telefoniste daar eens helemaal gek gekregen.
Ik ben normaal een vredelievend mens hoor, maar soms............. ARGGGGGGGGGGGGGG #$%^%$#*(!
Helaas heeft het ondanks de gekte van telefoniste helemaal niks uitgehaald en was ik gewoon weer terug bij af. Zelf via internet een klacht indienen kon niet meer, blijkbaar hadden ze me geblokkeerd daar.
Je leest het, ik draaf er nog van door...............zucht.
Maarrrrrrrrrrr die Tineke is een doorbijter zeg :D en uiteindelijk is het toch aangekomen !
Wat een doorzettingsvermogen en yay wat een heerlijk pakketje :D :D
Nu toch nog lekker genieten :o)

ineke zei

tineke is zeker een grote lieverd !!!
en fijn dat je eindelijkkkkkk je postpakjes hebt..

Riannes Haaksels zei

Ik las het op haar blog, het is toch niet normaal! Zo word post versturen steeds minder leuk :(.
Maarrrr, eindelijk is je pakketje(s) binnen en heerlijk verwend!

Jacomijn zei

Wat vervelend !!!!!!! Gelukkig is uiteindelijk goed gekomen, maar het vertrouwen in de postbezorging wordt er niet beter van !!!!!!

Atelier Valerie zei

Eind goed ... alles goed!
Geniet nu dubbel en dik van!
Lieve groetjes, Valerie ♥

Unknown zei

Wat een blog hé. ik schiet gewoon vol, emodoos dat ik ben, maar doorzettings vermogen heb ik en geduld, eindeloos, nu ga ik de volgende serie met een gerust hart in orde maken!!!!!!!!!!!
Helemaal leuk!!!!

Marjo zei

woww wat een verhaal en wat een gedoe ....maar gelukkkig dan toch aan gekomen en wat een prachtige kadoos ...geniet er maar goed van

Liefs
Marjo

zeeuwsmeisje zei

Wat een verhaal zeg. Daar zou je inderdaad gek van worden, maar gelukkig is alles nog nog goed aangekomen.
En wat een leuke spullen heb je gehad dat was het wachten wel waard geniet er lekker van.
gr lisette

Liek zei

Zo'n vreemd verhaal zou eigenlijk in 'ook dat nog' moeten komen! Wel geweldig dat Tineke zo'n doorzetter is. En de rover zou zich diep moeten schamen! Zo!
Groetjes, Angélique

Haakmuts zei

Dit is toch echt niet meer normaal zeg, en degene die met z'n fikken aan andermans spullen heeft gezeten moest voor straf goed met z'n vingers tussen een deur komen zodat hij/zij lang met een paar fikse blauwe nagels loopt dan is het lekker lang zichtbaar. Misschien wordt hij/zij zo aan het denken gezet. Sorry hoor, normaal gesproken wens ik niemand zoiets lelijks toe maar ik kan hier zo kwaad over worden. Blijf met je tengels van andermans spullen, en bij de post zijn het ook slome hoor. Lief dat Tineke zo'n engelen geduld heeft maar je wordt op deze manier, en door toe doen van een ander op extra kosten gejaagd en weer een stukje vertrouwen in de mens ontnomen. Angelique veel plezier met de mooie spulletjes.

Liefs van Claire

kristel zei

Wat een verhaal zeg en inderdaad Tineke is echt wel een schat.

Margaret zei

Wat een leuke spullen heb je gekregen. Dan vindt de TNT het gek dat er niet meer zo veel post wordt verzonden. Zo vragen ze er wel om. Maar gelukkig heeft Tineke het niet opgegeven.

Hobbyrita zei

Zo kennen we Tineke, die geeft niet op!!
Ook bij mij was de paaskrans verdwenen die ik gewonnen had en 2 of 3 weken na Pasen kwam hij plots toch in mijn brievenbus terecht en toen bleek dat ze een verkeerde postcode had geschreven en de post had toch de moeite gedaan om de juiste te zoeken en het pakket te bezorgen :) Knap toch?
En jij hebt nu toch je superleuke, welgevulde pakketjes toegekregen! Geniet ervan Angélique want ook jij hebt een goed hart :)
Grtjes, rita.

Evelien zei

Wat een verhaal zeg! Dat er een keertje wat mis kan gaan bij de post, oké dat kan gebeuren.... maar dit is toch wel heel erg!!! Erg lief van tineke dat ze zo haar best is blijven doen. Ik zou er moedeloos van worden....

Unknown zei

Wow dat is idd een verhaal zeg! Maar wat een topper zeg die Tineke!!!!!!

Geniet van al je gekregen moois :D

Liefs Henrike

Unknown zei

haha wat een verhaal zeg..
gelukkig wel goed gekomen !! geweldig, xxx

Miss Creatuurtje zei

Eind goed, al goed! :-) Maar ojee wat een frustratie met die post! Lieve Tinneke heeft je wel superverwend, het was het wachten waard!

Lizette zei

Ik zag het al bij Tineke: het is eindelijk aangekomen, fijn!!! En zulke leuke spulletjes erin, geniet ervan hoor! Groetjes

susie zei

Oef Angélique eindelijk kan je genieten van jouw mooie presentjes :)
Wat lief van Tineke !

marmarel zei

Tjonge, een pakket met vertraging maar gelukkig alsnog goed gekomen! 't Is toch te gek dat zo'n versierde envelop gewoon niet aankomt!

Elizabeth zei

What a story.. I cann't believe it!
En dat dit nu jullie een aantal keren achter elkaar moet treffen. Maar nu is het toch goed gekomen. Je bent vet verwend, Angélique...

Linda zei

Ongelofelijk, wat een sukkels die PostNL en lief dat Tineke zo doorgezet heeft.
Fijn weekend, meis!!

Anoniem zei

Fijn voor je om zo verwend te worden, groetjes Roos.

Angeline zei

Praat me niet over de post,waardeloos bedrijf tegenwoordig,sinds het door Amerikanen is overgenomen,heb er 2 vrienden werken en ze gaan nog veel waardelozer met hun personeel om als met hun post.....o.a de reden waarom ik voorlopig even niet meer mee doe aan DMS post,maak je iets leuks in je kostbare tijd en komt het niet aan,zelf ook al een paar keer niets ontvangen...heb er even genoeg van.Fijn dat het hier uiteindelijk toch nog goed gekomen is,al vind ik het echt niet normaal meer,ze moesten zich schamen en dan tegen die prijzen!Helaas hebben ze te weinig tot geen concurrentie en waardoor ze gewoon op het zelfde slechte niveau doordraaien

Michelle zei

Wat ontzettend lief van haar. En wat ongelofelijk slecht van postnl dat het zo vaak mis is gegaan!Gelukkig heb je nu alles ontvangen en wat een leuke post is het!

Natas Nest zei

Oh Angelique, what a story!! Unbelievable :-(. It seems there are the same problems with the post everywhere. Here in Germany it's the same, you can be glad when your uninsured envelopes reach their recipients. Normal thin/small letters are mostly o.k., but everything a little thicker and more "suspicious" seems to be very tempting for the postmen, they seem to be in need of everything! But fortunately your story had a lucky end, Tinekes presents are so nice :-)

Mamadoggie zei

Ongelofelijk! Het lijkt verdorie wel of we in Afrika wonen! (Niks ten nadele van Afrika, maar een vriendin van mij in Namibië ontvangt geregeld Europese en Amerikaanse post niet, daar is 'zoekraken' vrij normaal.)
Schande! Sinds het vrijgeven van de postmarkt gaat het alleen maar slechter.
En wat een lieve volhoudster! Wat een mooi pakket heeft ze je gestuurd :-)

Betsy zei

Dit lijkt wel een soort Kafka-verhaal! Wat een doorzettingsvermogen om toch steeds weer de pakjes te proberen te versturen. Fijn dat het uiteindelijk is gelukt. Je bent wel heel erg verwend!

lieve groet,
Betsy

Onny zei

Ja wat een verhaal hé. Tineke is ook echt zo'n schat hé. Ze verdient echt een dikke knuffel voor wat ze allemaal doen en voor dit verhaal eindelijk eind goed al goed. Gelukkig!!