vrijdag 6 november 2015

Give away-time!

Vanmiddag keek ik naar buiten toen het heel hard plenste. Het waaide aardig en ik zag iemand strijden met de wind om de stand van de paraplu, dan wel de plaats van de paraplu (de wind trok er behoorlijk aan), blaadjes dwarrelden lustig door de lucht alsof het een kermisattraktie betrof. Ik genoot ervan; ik heb het al vaker gezegd: ik houd van de herfst :-) Van alle mooie kleuren, de lichtinval, het knusse gevoel als je binnen bent, van alle bomen en planten, maar zeker ook de dieren die zich stoer opmaken voor een stevige winter. Zal het komen omdat ik een "herfst-kind" ben? (Ik ben afgelopen maandag weer een jaartje ouder geworden, midden in de herfst dus)
Terwijl ik zo (achter glas en naast de verwarming) van het buiten zat te genieten, bedacht ik mij dat het leuk zou zijn als ik eens een give away zou organiseren, dat heb ik al zo lang niet meer gedaan! En dan wordt er vast nóg iemand blij in de herfst :-D
Ik zou wat kunnen haken, maar de meeste bezoekers van mijn blog kunnen dat zelf ook wel.... hmmm.... en toen wist ik het: Ik ga een patroon van Axel de eekhoorn weggeven! Nee, nog beter omdat ik jarig was: ik ga er TWEE weggeven!


Hoe vinden jullie dat? Jullie hebben massaal zo enthousiast gereageerd op Axel (nogmaals dank daarvoor, ik groeide van trots met elke reactie!), dat ik denk dat jullie dat vast wel leuk vinden :-)

Om mee te doen mag je in een reactie op dit bericht vertellen waarom je het patroon graag zou willen winnen. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 20 november 2015.
Natuurlijk stel ik het zeer op prijs als je een link naar deze give away plaatst op je blog of facebook-pagina.

22 opmerkingen:

Erica ♥ zei


Ohh ik kom je alleen even feliciteren, das ook leuk ☺
Ik doe niet mee voor de eekhoorn...
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}


blauwruitje zei

Nog gefeliciteerd!! Wat leuk een give away. Ik waag een gokje. Fijn weekend. Groetjes Sandra

Petra L zei

Gefeliciteerd Angelique met je verjaardag en ook ik wil een gokje wagen. Waarom ik dit patroon graag zou willen winnen? Pff...misschien kun jij me hiermee overhalen weer eens te gaan haken want dat heb ik in jaren niet meer gedaan.

Lieve groet, Petra L

Ps: Ik ga je candy ook op mijn blog plaatsen ;-)

De Breimeisjes zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En héél erg leuk dat je zelfs twee patronen weggeeft!
Ik ga zo eerst schaatsen, maar zal later dit weekend eens kijken of ik dat een beetje leuk bij mij op de blog kan plaatsen. Ik zie nu precies naast waar ik zit te "tikken" bij jou een kopje "Weggevers bij". Dat is óók een goed idee, haha!
Groetjes,
Akkelien

Vera zei

Het is zo'n lieverd en zo leuk om te maken. Ik doe niet mee, was de bofferd die mocht proefhaken. Ga straks een link op mijn blog plaatsen.

annietta zei

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Lief dat je een kadootje weggeeft in plaats van ontvangt. Ik wil graag meeloten voor Axel. Een herfstvriendje in deze voor mij onvriendelijke maanden!

Christine W zei

Oh wat leuk! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor je leuke eekhoorn! Ik zal een linkje plaatsen.

Jacqueline zei

Je eekhoorntje wil ik ook graag een keer gaan haken. Hoort zo bij een heerlijke herfstwandeling in het bos.. Ik maar zoeken naar zo'n diertje bij onze laatste boswandeling, maar niks hoor.. En anders zou ik hem graag bij je willen bestellen binnenkort.. Vr.groetjes, Jacqueline

Sandra zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Ik moet me ontzettend inhouden, omdat Axel über-schattig is, maar ik heb al zoveel omhanden... Maar als het kan zou ik graag Sandra (Blauwruitje) een extra kans gunnen!
Lieve groetjes,
Sandra

Frederika zei

Nog gefeliciteerd. Leukdat Axel een cadeautje mag worden. Ik denk er over om hem te gaan haken voor onze barnehage. Stel het toch nog even uit denk ik.

Elizabeth zei

Nog van harte met je verjaardag! Eigenlijk moet jij van ons cadeautjes krijgen i.p.v. andersom...
Maar ik vind het wel een erg leuke give away en ik doe graag mee!

Groetjes, Elizabeth

Tante Titi zei

Nog gefeliciteerd! En wat een leuke give away die kan ik niet laten schieten hoor....

Corine zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Wat leuk deze give away, en als haakfanaat zou ik graag het patroontje om er die leuke eekhoorn mee te maken.

Groet, Corine

haakdoosje zei

Mijn felicitaties voor jouw verjaardag... Ik zou graag meespelen voor het patroontje van de eekhoorn, omdat ik ook wel hou van de herfst en de wervelende blaadjes... Eekhoorntjes die rap hun wintervoorraad opstapelen horen daar nu eenmaal bij... Daarjuist een leuke boswandeling gemaakt... jammer genoeg geen eekhoorntje gezien...

juffrouw Ooievaar zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Ik doe niet mee met de give-away, ik heb de laatste tijd al veel gewonnen en als ik het patroon van Alex win, wil ik hem ook weer maken en op dit moment ben ik al zo druk met van alles. Het kan je ook teveel worden :-)

ivoorwit.blogspot.com zei

Gefeliciteerd met je verjaardag! Heerlijk die herfst.Deze prachtige eekhoorn zou ik wel willen maken. Leuk voor de kleinkinderen.
Ik doe dus graag mee. Fijne dag groetjes Thea.

Hobbyrita zei

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ga niet meedoen met de give away om de eenvoudige reden dat ik helemaal niet graag haak, ondanks dat ik het een prachtige eekhoorn vind. Maar dan heeft iemand anders meer kans.
Grtjes, rita.

Unknown zei

Ook namens mij nog gefeliciteerd met je verjaardag!
Ik had laatst nog een eekhoorntje in de tuin. Ze zijn zo schattig!

Kreatita T zei

Wat een lieveke is het, voor felicitaties ben ik al veel te laat (blogroll nu pas aan 't overlopen ;) ), maar alvast gefeliciteerd voor volgend jaar (ben ik zeker op tijd).
IK doe graag mee, en wie weet raak ik met dit schattige eekhoorntje weer aan de haak (want dat is iets wat meestal iets voor de winter ;) )

Borg Queen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Tweede poging, er ging wat mis ?
Via een andere post hier terecht gekomen. Nog de felicitaties, al zijn ze wat aan de late kant.
Axel lijkt me een schattige eekhoorn en aangezien we hier momenteel zonder huisdier zitten en eekhoorns buiten haast niet te vinden zijn, zou het leuk zijn om zo'n grappig diertje in huis te zetten.

BeantwoordenVerwijderen

Anoniem zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
En waarom ik graag dit patroon zou willen winnen: ik ben nu eenmaal gek op eekhoorns. Vind het zulke grappige diertjes.
Groetjes, Evelien, Tubbergen