woensdag 27 juli 2011

En nu?

Eerst wil ik jullie allemaal heel erg bedanken. Bedanken voor het volgen, voor het plaatsen van al die lieve en lovende reacties (ik word er helemaal stil van, had dat echt niet verwacht) en voor jullie eigen geblog, wat mij enorm inspireert en stimuleert.
Gevolg is wel dat er nu keuzes gemaakt moeten worden, want, zoals zovelen van jullie, heb ik ook intussen door al dat gegluur op andere blogs een kilometers lange wensen lijst met items die ik graag eens wil proberen te maken. Ik heb een ruime periode totaal creatiefloos geleefd; er kwam simpelweg niets in mij op wat en hoe ik wilde creëren, dat is inmiddels totaal omgeslagen. Helaas zitten er maar 24 uur in een etmaal, waarvan sowieso 8 uur geslapen moeten worden (vindt mijn lichaam), er gewerkt moet worden, het huishouden draaiende gehouden moet worden, de kinderen hun aandacht behoren te krijgen, het sociale leven in evenwicht dient te worden gehouden en tsja, dan kan niet alles wat je wilt. Geeft niet, maar best lastig om te moeten kiezen. Nu gaan we op vakantie en nu zal ik versneld een aantal keuzes moeten maken: wat mag er in mijn haaktas mee ( het is echt niet zo'n kleintje, maar nog lang niet groot genoeg om alle garens die ik heb in te doen). Ik heb nog 2 dagen om tot besluiten te komen......
Overigens heb ik op mijn vakantieadres internet, dus ik kan jullie (als het niet tegen zit natuurlijk) mooi blijven volgen ;)

13 opmerkingen:

 1. Ik zou een makkelijk werkje meenemen waar je niet bij hoeft na te denken, of constant naar een patroon moet gluren. Je houd van Amigurumi, zoiets is natuurlijk wel leuk om op vakantie te doen.. Als je van te voren weet wat je gaat maken. kan je de kleuren alvast uitzoeken...
  Je kan ook een hele familie muizen maken ;-)

  Haha... weet je ... ik zou het ook moeilijk vinden, want je wil alles bij de hand hebben...
  Je zal de tas wel vol krijgen ;-)

  En Internet op vakantie Leuk!! maar niet te veel he... je hebt tenslotte vakantie ;-)

  Alvast veel vakantieplezier
  Lieve groetjes - Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat is soms lastig kiezen. Maar ik ben het Petra eens; gewoon iets meenemen wat makkelijk weghaakt, niet te veel kleine stukjes, iets waar je lekker mee door kunt..

  Alvast fijne vakantie toe gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind granny's superhandig om op vakantie te maken, je hebt er maar een paar kleuren voor nodig en geen vulling. Of een sjaal van de Japanse bloemen. Haha, ik hoop niet dat ik je nu weer teveel laat twijfelen!
  Veel succes met kiezen en een hele fijne vakantie!

  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Angelique,

  Ik wil eerst even zeggen dat het geheel wederzijds is hoor, de bedankjes. Jij bent een heel trouwe 'reageerder' op blogs. Zowel bij mezelf als bij anderen. Ik merk dat we wat gezamenlijke blogs volgen en ik zie altijd jouw gemeende reactie staan, dus hierbij ook mijn oprechte dank aan jou. Heel leuk!

  Wat betreft je vakantie: Ik kan je niet adviseren, want als ik me zou moeten bedenken wat ik mee zou nemen, zou ik het ook echt niet weten. Gelukkig (of helaas) heb ik dit dillema voorlopig niet, want wij zijn iedere dag aan het verbouwen tot oktober ongeveer, dus er zit even nog geen vakantie in, maar als we straks verhuisd zijn zullen we vast nog wel eventjes weg gaan denk ik. Als ik er dan niet uitkom, kijk ik gewoon wat jij uiteindelijk hebt meegenomen en als dat je bevallen is, doe ik dat gewoon ook.... hihi.

  Fijne vakantie! Geniet ervan, en inderdaad: Niet te veel internetten hoor! Gewoon lekker genieten van alles om je heen.

  Groetjes,
  Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met het kiezen. Bij mij gaat er in ieder geval wol voor de granny's mee. En nog wat meer wol voor nog wat andere granny's waar ik een tas van wil maken. Misschien ook nog wel een paar bolletjes katoen voor een ami, ik heb namelijk weer wat bestellingen binnen, maar als het maar een ami is waar niet te veel bij nagedacht hoeft te worden.

  hele fijne vakantie en geniet er vooral van.

  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wens je een heel fijne vakantie met heel veel mooi weer.
  Hopelijk zit je niet de hele vakantie alleen maar te haken en internetten, hahaha.
  Ben benieuwd wat je er van gaat maken, maar jou kennende vast weer een mooi werkje waar je terecht trots op kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank jullie wel voor al die super lieve reacties!
  Nee, ik ga niet de hele vakantie haken en internetten; we gaan ook heel veel wandelen en rondkijken in de omgeving.
  Ik heb inmiddels wel besloten waarvoor er materiaal mee mag: muis Miep moet nog een jurkje aan (en tas en schoentjes), degene van wie we de caravan (en kampeerplek!) mogen gebruiken spaart beren en wil graag een klein beertje (dat is toch het minste wat ik kan doen) en mijn moeder wil graag een middelgrote tas om even een boodschap te doen. En dan zal de vakantie vast wel om zijn helaas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 'k Zat net ook te dubben wat voor kleurtjes ik mee ga nemen en wat ik ga haken, want.. ik wil tóch graag haken in de vakantie. Gaan jouw jongens ook allebei mee? Wij gaan voor het eerst kamperen.. spannend hoor..
  Fijne vakantie!! Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geniet gewoon van je vakantie Angélique en al hetgeen rondom jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha ik heb het al uitgehaald,dat gaat sneller als haken ...

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie dat je er inmiddels uit bent!

  Ik mag, vanwege ruimtegebrek, altijd alleen de bollen meenemen die ook echt ga gebruiken. Bij elkaar moet alles in 1 kratje passen, exclusief het vulmiddel, dat gaat gewoon onder de bank. Voordeel is, dat het wel na de vakantie ook af is :)

  Fijne vakantie gewenst in ieder geval! Lekker veel wandelen, dat is goed voor de mens!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bedankt voor je lieve berichtje!

  Als ik moe ben ga ik juist sporten, daar krijg ik weer energie van. Omdat ik door stage en m'n studie niet altijd al m'n zwemtrainingen kan halen, heb ik de hometrainer gekocht. Kan ik daar energie van krijgen ;)

  Goed idee om fietsend te haken! Ik hang gewoon een mandje aan het stuur ;)!

  BeantwoordenVerwijderen