zondag 27 december 2015

Cadeautjes

Ik hoop van harte dat jullie allemaal fijne kerstdagen hebben gehad. Van een aantal van jullie weet ik dat dat helaas niet zo is geweest, die mensen zijn in mijn gedachten geweest de afgelopen dagen. Ik hoop dat volgende kerst iedereen volop mag genieten, zonder angst, verdriet, pijn of zorgen.

Ik heb de kerstdagen mogen doorbrengen met mijn vriend, zonen en familie, wat heel fijn en gezellig was. 
Voor mijn eigen gezinnetje had ik wat cadeautjes gemaakt.
Mijn vriend is gek op snoepen, voor hem maakte ik een M & M-potje. 
Op de foto lijkt het of de rode een neus heeft, maar dat komt door de schaduw van de magische ring waar ik mee begonnen was en de M ziet er in het echt ook beter uit. Ik vind hem wel geinig geworden, vriendlief gelukkig ook :-)

Mijn jongste zoon is tegenwoordig een echte heer, zoals jullie al eerder hebben kunnen zien en lezen, daarom maakte ik voor hem een set vlinderdasjes. Beiden zijn gemaakt van dezelfde zwarte (of is het nu toch heel donker blauw?) stof, de een is al in vorm, de ander is om zelf te strikken.dit laatste vindt hij mooier staan, maar kant en klaar in vorm is soms makkelijker ;-)


Mijn oudste zoon kreeg een warme, stoere colsjaal, gemaakt van Julia-garen van de Zeeman, dit is een heel zachte mix van wol en acryl, met naald 6 in de bekende granietsteek (1 vaste, 1 losse, de volgende toer de vaste op de losse en de losse boven de vaste), afgewerkt met een randje vasten van donkerblauw garen uit mijn voorraad.


Voor mijn oudste zijn vriendin heb ik tasje gemaakt waarin ze haar telefoon kan laden van zwarte spijkerstof met plaksteentjes.

Zo'n 1,5 week terug kreeg ik van Akkelien van het blog de breimeisjes verrassingspost :-) Kijk nou eens wat ze me voor leuk pakketje stuurde!
Een geluksengeltje, 2 hartjes en een theezakje met openhaard-romance-thee en een leuk gehaakt label met T4U :-), tezamen met een lieve kerstkaart. Dankjewel Akkelien!

Als klap op de vuurpijl kreeg ik van mijn moeder een prachtige kerst-tafelloper die ze speciaal voor mij heeft gequild

Helaas is de foto wat donker, maar ik denk dat het wel te zien is. Heel mooi handwerk, er is geen naaimachine aan te pas gekomen.

Ik wens jullie allemaal een heel fijne zondag en een prettige week, een heel goede jaarwisseling en een fantastisch 2016, met veel liefde, gezondheid, geluk en natuurlijk ook veel creativiteit ;-)

25 opmerkingen:

Remco zei

Zo lief dat je dit allemaal voor ons maakt!
Ik ben heel blijk met mijn potje, en dan bedoel ik niet alleen de inhoud... mmmmmm
Je bent een kanjer, wist je dat?

Linda zei

Tasje word goed gebruikt!!

Zaanse Zolder zei

Wauw! Ik vind het altijd zó leuk zelfgemaakte cadeautjes. Je hebt je best gedaan. Hier toch ook wel aparte kerstdagen in een nieuwe setting (lees: bijna gescheiden), dat is anders en wennen voor iedereen. Gelukkig heb ik m'n zusje over de vloer gehad met kerst, toch een soort familiegevoel weer.

Franciens Haakwerk zei

Allemachtig, je bent een echte krea bea zeg. Wat een leuke dingen heb je allemaal gemaakt, en de loper op tafel is ook mooi. Wat fijn, een moeder die dit nog voor je kan maken. Jullie ook een veilige uiteinde, en veel gezond voor 2016. groet Francien

Dirkje Spreeuw zei

Jeetje Angelique, jij hebt weer hard gewerkt. Leuke cadeaus zijn het geworden. Dat telefoontasje vind ik helemaal super.
Groetjes
Paula

Dirkje Spreeuw zei

Jeetje Angelique, jij hebt weer hard gewerkt. Leuke cadeaus zijn het geworden. Dat telefoontasje vind ik helemaal super.
Groetjes
Paula

siyah kuğu zei

mutlu noeller

Sandra zei

Prachtige cadeaus heb je gemaakt!
Super uitdrukking heb je de M&M's gegeven, vooral pinda :-)
En de quilt van je mama... Schitterend! En zoooo waardevol. Tastbare herinneringen, heel mooi.
Lieve groetjes,
Sandra

Jolanda zei

Prachtige, persoonlijke kadootjes heb je gemaakt! Die zijn vast met enthousiasme ontvangen.
Je moeder heeft een schitterende tafelloper voor je gemaakt. Super!

De Breimeisjes zei

Wat heb je mooie dingen gemaakt! De pot met M&M's is geweldig! De andere dingen ook. En dan zo'n mooi cadeau van je moeder, om stil van te worden.
Leuk dat mijn pakketje ook in de smaak viel :-)
Groetjes,
Akkelien

kervei zei

Wat een mooie, persoonlijke kadoos heb je gemaakt! Zulke kadoos zijn toch extra bijzonder! En wat lief, dat je moeder zo'n mooie loper voor je gemaakt heeft....daar zullen heel wat uren in zitten...!
Fijn dat je goede dagen hebt gehad.
Voor mij was het wel wat vreemd zonder mijn vader, maar met mijn moeder, broer en vriend heb ik het wel fijn gehad. Verder heb ik gewerkt en was het ook zo weer voorbij...


Groetjes,

Ilse

Preeti zei

Lovely gifts made and received both!! The jar cover is so cute:)

Frederika zei

Wat een leuke cadeautjes. Daar heb je ze een leuke kerst mee bezorgd. De loper die je hebt gekregen is Supermooi zeg. Wauw.
Fijne jaarwisseling toegewenst

mingle-mangle zei

mooie haaksels dat m en m potje super
fijne jaarwisseling ook van de mingle-mangle dames

Jacqueline zei

Wat een leuke dingen laat je weer zien! Creatief.. Zo moeder, zo dochter!

Michelle zei

Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen én gemaakt! Ik wens je alvast een heel creatief, gelukkig en gezond 2016 toe!

Vera zei

Wat heb je je mannen en aanhang weer verwend met al die mooie zelfgemaakte spullen. Gelukkig ben je zelf ook verwend met een prachtige quilt. Zo mooi door zijn "eenvoud".

Elizabeth zei

Wat een ijver weer... Maar het zijn natuurlijk wel de allerleukste cadeautjes, zelfgemaakt en persoonlijk!

groetjes, Elizabeth

blauwruitje zei

Wat ben je weer creatief geweest. Leuke dingen! Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar. Groetjes Sandra

E Strea Chikitu zei

Wat leuk al die zelfgemaakte presentjes! (En wat een lieve eerste reactie op dit bericht zeg)

Petra L zei

Wat mooie en leuke kadootjes hebben jullie (jij en je moeder) gemaakt! Schitterend :-)

Lieve groet, Petra L

Christine W zei

Zo, jij bent goed bezig geweest! En wat een werk, die tafelloper! Prachtig!

Angeline zei

Wat leuk en mooi al jou zelfgemaakte cadeaus!Die M & M's zijn zooo cute en super leuk,maar ook de quilt,t telefoontasje,etc.,etc. zijn prachtig!♥Niets mooier als handmade gifts die dan ook nog eens met zooooveel liefde zijn gemaakt!

lieve groetjes en een hele fijne jaarwisseling
Angeline

Tante Titi zei

Zelfgemaakte cadeaus blijven het leukste! Wat een prachtige sjaal ook zeg.

Klaartje Nel zei

Die colsjaal van je zoon is echt mooi in die kleuren. En hoe tof dat je zoon vlinderdasjes wil dragen! Die vind ik alvast leuk om te maken, helaas draagt hier niemand dat :-)