donderdag 3 maart 2016

Haakwerk te koop

Ik haak inmiddels al ruim 5 jaar en in die 5 jaar heb ik al heel wat meters garen verwerkt tot allerlei projecten. Van sjaals en tassen tot dekens en knuffelbeesten, vooral heel veel knuffelbeesten. En dat is allemaal zo ontzettend leuk om te doen, vooral als je ziet dat je er iemand heel blij mee maakt :-)
De meeste gehaakte spullen heb ik weg gegeven voor verjaardagen of aan goede doelen.
Toch heb ik nog heel wat in huis liggen, gewoon in de kast omdat ik er zelf niets mee doe en dat vind ik zo jammer! Ik kan onmogelijk alles weggeven, de materialen kosten toch ook geld, daarom heb ik een hele pagina aangemaakt hier op mijn blog (klik) waar ik al die handgemaakte spullen te koop aanbied.


Ik hoop dat ik nu weer wat stimulans vind om lekker productief te zijn, want als je iets maakt dat daarna in de kast belandt ontneemt het je plezier.
Ik haak niet in opdracht, maar er zullen van tijd tot tijd wel nieuwe producten aan mijn verkoop-pagina toegevoegd worden, dus vind je misschien nu niet een mooi cadeautje voor jezelf of een ander, kom dan gerust een ander keertje nog eens langs ;-)

26 opmerkingen:

 1. Succes met de verkoop van de prachtige haaksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt mooie spulletjes, daar zijn vast liefhebbers voor te vinden. Misschien ook eens op Etsy oid proberen? Succes!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee :-) Je kunt ook een keer op een marktje of jaarmarkt gaan staan :) Straks met Koningsdag mag je vaak ergens gratis staan.
  Heel veel succes. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee, succes met de verkoop! Groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk Angelique heel veel succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Angelique heel veel succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, ik snap precies wat je bedoeld :) het is hier niet anders, het werkt idd een beetje verlammend op je haak spirit om zo maar te zeggen, tenminste bij mij wel. Ik hoop dat het een succes wordt en dat je wat gaat verkopen, groet Francien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is echt jammer om al die leuke gehaakte spullen in de kast te laten liggen. Helemaal als je daardoor minder zin zou krijgen in het lekker haken.

  Succes met de verkoop, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed idee! Veel succes met dit winkeltje, je aanbod is prachtig!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om je mooie haaksels weer eens te zien! Ongemerkt stapelt het op en het loopt ook nog een flink op ...
  Goede verkoop gewenst!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ga je in de handel? Je pagina ziet er mooi en overzichtelijk uit. Veel succes. Naar het haakcafe volgende week? groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He collega, super plan want het is zo jammer om iets moois te maken en dat het dan in de kast verdwijnt. Gelijk heb je.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het ziet er super uit. Ik hoop dat je veel gaat verkopen op deze manier zodat je lekker door kunt blijven haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Good idea and so super sweet products! ♥ Good luck for selling!! Have a cozy evening :-). Nata

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel herkenbaar natuurlijk, ook ik heb veel te veel zelfgemaakte spulletjes die ik niet zomaar weg wil geven.Maar op een gegeven moment puil je gewoon aan alle kanten uit.En het is zo heerlijk om een paar centjes te krijgen voor al je werk...en daardoor weer wat nieuws aan te kunnen schaffen! Ik zin ook nog op plannen in die richting...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk idee! Succes smet de verkoop. Ik haak af en toe wel op bestelling maar ik merk dat dit soms ten koste van mijn lichaam en het plezier gaat. Mensen verwachten toch veel van je, voor een lage prijs. Dit is dan eigenlijk een betere oplossing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een goed idee. Denk dat er meer zijn die tegen dat probleem aanlopen. Er zijn ook zoveel leuke dingen om te maken, maar waar moet je het allemaal laten.
  Ik hoop dat het een succes wordt.
  gr lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel herkenbaar! Eerder stond ik nog wel eens op een braderie. Ik kreeg altijd veel complimenten maar mensen zijn niet snel geneigd iets te kopen, merk ik.
  Ik heb eind vorig jaar veel knuffels weg gegeven aan het AZC in mijn woonplaats in de hoop er kansarme kindjes blij mee te maken. Jouw pagina is uiteraard ook een goed idee want je hebt wel kosten gemaakt en het is leuk dat je daar weer nieuw materiaal voor aan kan schaffen, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Succes, ook ik verkoop en geniet dan ook van de complimentjes die je krijgt, en ik denk altijd maar: ik haak met plezier en als het verkocht is heeft zo iemand er ook plezier van.
  gr. Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Succes met de verkoop en ik geef je groot gelijk. Je kunt niet alles zelf houden.

  Morgen gaan we ons busje krijgen. Ik verheug me daar zo op :-)

  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je hebt helemaal gelijk! Je maakt zulke leuke dingen, die zullen vast wel verkopen.

  groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hey lieverd ik kwam je mooie creatie bij Essebes tegen en dacht laat ik weer eens gezellig bij Angelique op bezoek komen...het is weer veel te lang geleden...
  Wat een leuk 'winkeltje', ik zag meteen al twee leukerds Draak Daantje en de leuke Zebra...maar was me ook aan het bedenken wat doe ik ermee whahaha. Kleinkids komen hier niet over de vloer, hebben we wel... Maar ik heb wel wat met draakjes dus ga je dadelijk eens mailen ;).
  Ja ook ik heb dat met mijn orgonite creaties, heb overal wat staan en het huis is al zo vol met allerlei verzamelingen...dus wie weet ooit. Alleen zijn schedels niet echt iets waar ik vaak over blog en waar blogdinnen wat mee hebben hihihi en mijn orgonite draken die gaan niet weg ;).
  Hoop dat je je spirit weer terug gaat vinden en zin krijgt voor nieuwe projectjes. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wishing you good luck with your new shop! Your works are stunning :)

  BeantwoordenVerwijderen