zondag 29 april 2018

Made in Danemark

Behalve mijn sloffen haakte ik nog wat kleine dingen in Denemarken. In juli ga ik gezellig Vera assisteren op de Weversmarkt en er is dan ook een plekje op de kraam voor mijn spulletjes. Wat kleine artikelen erbij vergroten de kans op verkoop.
Vlak voor de vakantie begon ik tijdens het haakcafé aan "Sleeping Sarah", ik haakte haar af in Denemarken, maar ik vind het een wel heel klein poppetje geworden, ze is slechts 10 cm "groot".


Daarna haakte ik een vogeltje (patroon is van Annemarie Arts, maar kan ik nergens meer terugvinden op internet) die ik voor een sleutelhanger weer iets te groot vind (hij is ca. 6,5 cm), maar leuk vind ik hem wel.


Als laatste haakte ik een zeeschildpadje die ik wel helemaal goed vind (deze is 15 cm) :-D


Alle 3 de amigurumi zijn met katoen gehaakt en naald 2,25.

Deze 3 artikelen zet ik ook in mijn virtuele winkeltje, dus mocht je interesse hebben in één van deze 3 of nieuwsgierig zijn wat ik nog meer te koop heb staan, stap er eens binnen ;-)

20 opmerkingen:

Margaret zei

Leuk dat je Vera gaat helpen en zelf ook wat op de kram mag leggen.
Kleine gehaakte dingen zijn leuk om aan een tas te hangen. Als wij naar het bos of het strand gaan nemen we vaak een tas met wat spullen mee. Leuk om daar een vogeltje of schildpad aan te hangen.

Groetjes, Margaret

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een leuke haakprojectjes heb je gemaakt op vakantie. En wat leuk dat je Vera gaat helpen.
Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

zeeuwsmeisje zei

Wat leuk dat jullie samen op een markt staan. Gezellig. Ik vind het vogeltje inderdaad een schatje, ik kan niet inschatten hoe groot hij is, maar leuk is hij zeker.
gr lisette

Franciens Haakwerk zei

Hoi, het vogeltje is voor mij de leukste, wat een poepie, groet F.

Ron Homan zei

Zo goed bezig geweest��

Sandra zei

Zo’n schildpadje brengt je helemaal in zee-sfeer! Gezellig! Het vogeltje vind ik ook super leuk. Sleeping Sarah... mwah. Mooier dan de Sleeping Sarah die ik ooit gemaakt heb, dat zeker wel :-))) Het patroon spreekt me gewoon niet zo aan. Maar ongetwijfeld gaat deze Sarah een liefdevol thuis krijgen.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke haakprojecten laat je zien Angélique en wat gezellig om samen met Vera in een kraam je spulletjes te verkopen. Ik ben vooral fan van het vogeltje en de schildpad, leuk ook dat kleurverloop.
Lieve groetjes Miranda

juffrouw Ooievaar zei

Zo'n klein popje is ideaal voor kleine handjes :) Het vogeltje is ook een dotje en een grote sleutelhanger is fijn, die zie je niet vlug over het hoofd. Je schildpad is een dotje. Komt helemaal goed én wat leuk dat je met Vera meegaat. Gezellig en wie weet verkoop je ook nog wat, dat is en blijft toch altijd afwachten. Groetjes en een fijne avond, Anita

Sarah zei

De schildpad vind ik de leukste.
Veel succes met de verkoop en het maken van nog!

Vera zei

Dat felle groen voor de Sleeping Sarah is toch heel leuk geworden.
Ik vind het vogeltje helemaal top en oom de schildpad is erg leuk.
We gaan er in juli samen een hele leuke dag van maken.

Atelier Valerie zei

Lief dat je Vera helpt en een eigen kraampje hebt ...
Je creaties zijn allemaal héél mooi ...
Fijne maandag ... lieve groetjes Valerie ♥

Pippa's Hus zei

Ik ben weg van het vogeltje, maar het schildpadje is ook lief! XX Esther

Natas Nest zei

Super sweet crochet works, Angélique, my favorite is the cute birdie! ♥ For your information: Don't wonder when you find my blog stated "private". Just like many other German hobby bloggers I've started a blog break today due to the confusion about the new EU-GDPR (General Data Protection Regulation). I hope there will be clear instructions soon! Hugs, Nata

Elizabeth zei

Leuk dat je weer aan het haken bent! Zo'n duwtje had je net nodig van Vera :)
Dat vogeltje vind ik zo schattig...
groetjes, Elizabeth

Anoniem zei

Het vogeltje is mijn favoriet, maar de andere zijn ook zo lief!! Geniet nog van het haken :-)

Dirkje Spreeuw zei

Leuke haaksels Angélique!! Als ik 25 juli niet op vakantie ben, ga ik naar de Weversmarkt en kom ik zeker even bij je buurten.
Groetjes,
Paula

Anna zei

Lovely !!!!
Anna

ineke zei

dit zijn 3 hele leuke kleine projectjes!! als de vogel te groot is voor aan een sleutelhanger.. is het gewoon een tashanger!

marmarel zei

Wat leuk allemaal! Het is ook mijn ervaring dat kleine spulletjes, sleutelhangers ed. goed verkopen.
Groetjes, Marijke

Hallo Peetje zei

Hoi Angelique, wat een leuke knuffelbeestjes heb je gemaakt. Ik heb ook even in je virtuele winkeltje gekeken. Heel leuk! Ik heb zelf eigenlijk nooit aan gedacht om handwerkjes te koop te zetten, Maar vind het wel een goed idee, Ik hoop dat je ze verkoopt :-)