vrijdag 9 november 2018

De creatieve cadeau's

Wow, wat heb ik een geweldige verjaardag gehad!
Toen ik vrijdag op mijn verjaardag beneden kwam, was binnen alles versierd, jullie hebben daar al wat posters, gemaakt door mijn jongste zoon, van gezien. Zondag werd het feest gevierd met familie en dat was natuurlijk de ultieme gelegenheid om ook buiten te versieren en er zelfs een spandoek, gemaakt door mijn oudste zoon, neer te zetten. Ik kan jullie vertellen dat ik aardig betoeterd ben, haha!


Remco had een thema aan mijn verjaardag geplakt, namelijk "creatief", echt een geweldig thema!
Ik kreeg een map waar Remco een verslag in had gedaan van het weekend op de Veluwe samen met mijn gezin enkele weken geleden. Daarna had iedereen een persoonlijk blad gemaakt dat met mij te maken heeft, zo leuk! Sommige feestgangers vonden dat er nog meer creativiteit gebruikt mocht worden (wat ik alleen maar superleuk vind!) , zo kreeg ik een geweldig cadeau, gemaakt door de zoon van Remco:
Hij heeft "onze" camper nagemaakt in schaal 1:300! De camper heeft hij tot in detail helemaal gekopieerd en is slechts 2,5 cm, de figuurtjes die er voor staan zijn Remco en ik en zijn slechts 6mm! Kijk eens op een liniaal hoe klein dat is! En dan hebben we nog gezichtjes ook.

De dochter van Remco vindt handlettering leuk om te doen en is daar duidelijk heel bedreven in, kijk maar:
In de envelop zit een cadeaubon van Hobby Vision, daar weet ik wel raad mee, het staat garant voor uren heerlijk wikken en wegen hoe te besteden!

Remco had voor de grap een "schijt aan je leeftijd"-taart gemaakt, die was heel grappig! Uiteraard met "antirimpelcrème", "oldtimer-dropjes", "pro-agedoucheschuim", een uitgebreidde pillendoos en meer van die gein.

Vriendin Vera had helemaal zelf een eekhoorn ontworpen en gemaakt van vilt, heel gaaf gedaan!
Wat een dotje hè?

Ik kreeg ook zelfgemaakte kaarten.
Van mijn schoonmoeder:


Van Daphne:

Van Ela:

En van Petra:
Zo mooi allemaal en met zo veel liefde gemaakt!

Jullie zullen begrijpen dat ik een geweldige verjaardag heb gehad met fantastische creatieve projecten als cadeau's!
En toch...... toch heb ik jullie nog niet alles laten zien.
Ik zal jullie waarschuwen: maandag plaats ik het op mijn blog.
Zorg dat je dan stevig zit, eventueel een kwijlbakje binnen handbereik hebt en dat je genoeg tijd hebt om te kijken.

Nieuwsgierig?

Tot maandag dan!

13 opmerkingen:

ineke zei

jeemig wat spannend...ben benieuwd wat je ons maandag gaat laten zien!!! ik vind dit al allemaal zo leuk! vooral dat pietepeuterige stilleven in de stolp!

Daphne zei

Oh jee......nu ben ik het hele weekend nieuwsgierig!!!!!
Grrrr.

Over 2 jaar word ik 50, ik zal mijn gezin dit bericht maar niet laten lezen, hihi.

Maar, wat ben jij verwend zeg!
Wat een creativiteit om je heen.
Die mensjes, voor de caravan, zooooo leuk.
En wat leuk om van iedereen iets te krijgen waar je steeds in terug kan kijken.
Goed idee van Remco.
Nou, tot maandag!! Ik zet vast een bakje klaar.
Oh wacht, maandag moet ik werken, oh nee, dan heb ik geen tijd om te bloggen, oh bah, snik.

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat ben jij verwend met mooie cadeau's zeg. Super gaaf. Ik voel mij zo stom dat ik geen kaart gestuurd heb, want ik heb van jou wel een mooie kaart gekregen voor mijn verjaardag. Maar goed. Gelukkig heb je veel mooie post en mooie cadeau's gekregen. Geniet van al je mooie dingen en van het leven natuurlijk ;-)
Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

Creaellenknutselsite zei

wat een gave verjaardag heb je gehad, fijn dat zo hebt genoten leuk om er zo'n thema aan te verbinden ben benieuwd wat je gaat kopen voor je cadeaubon zodat we weer kunnen genieten van je mooi creaties
groetjes ellen

Ria, zei

Lekker dan! Zit ik het hele weekend in spanning. Maar wat ben je geweldig in het zonnetje gezet, (letterlijk en figuurlijk) en wat een originele ideeën allemaal. Om lang na te genieten.

marmarel zei

Ohhh wat een geweldige creatieve kado's. Ik ben benieuwd naar de rest!

Doris knippenenplakken zei

Ik ben echt nieuwsgierig naar de rest hihi.
Zoveel mooie leuke cadeaus ...
Fijn weekend, groetjes Doris

Margaret zei

Duidelijk een geslaagde verjaardag met een thema dat aan jou goed is besteed. De camper met jullie ervoor is echt een topper. Knap gemaakt. Al die prachtige kaarten zijn met liefde voor je gemaakt.
Ik ben benieuwd naar de rest,

Fijn weekend, Margaret

Vera zei

Hihihi ik weet wat er komen gaat en dat is GAAF!!!!
Fijn dat je genoten hebt van je verjaardag en het eekhoorntje heb ik met veel liefde gemaakt. Het was echter niet je echte verjaardagscadeau, dat krijg je nog. Zit jij lekker ook nog even in spanning hahaha.

Elizabeth zei

Ontzettend leuk Angélique! Wat een warm gevoel moet dat geven als mensen om je heen zo hun best doen om je in het zonnetje te zetten en precies weten waar ze je blij mee kunnen maken! Oh, dat campertje en ieniemienie jullie.. hoe krijgt hij het voor elkaar!

Frederika zei

Wat een leuk feest zeg. Wat heeft iedereen zijn best gedaan. Je maakt het wel spannend hoor kijk uit naar maandag. Oh en nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag

blauwruitje zei

Ook al van de mooie dingen. Wat een geweldige camper! Heerlijk als iedereen met zoveel aandacht iets voor je maakt. Groetjes Sandra

Christine W zei

Mooie cadeaus! Je hebt van je feest genoten.