zaterdag 23 juli 2011

Even wat anders

Mijn jongste zoon vroeg mij om hulp: of ik een kerk van papier in elkaar wilde zetten voor zijn "war game"-tafel.
Hij heeft 2 legers geschilderd van figuurtjes van 6 mm (!) met allerlei voertuigen om daar een spel mee te spelen. Ik weet alleen dat het met dobbelstenen en rolmaten moet en dat er erg ingewikkelde regels zijn, maar verder begrijp ik er niets van. Geeft niet, die kerk kon ik evengoed wel maken, ik had al eerder enkele bijpassende huisjes gemaakt. Hij heeft zelf ook een aantal geprobeerd te maken, maar het schilderen ligt hem beter. Ik help hem ook wel bij het maken van boompjes, bossages, ed en er zullen ook nog wel rivieren en mooie wegen moeten komen. Tsja, echt "jongensspul" (de andere zoon help ik met sleutelen aan brommers en scooters, dus ik trek geen van beiden voor hihi).



En nu ga ik weer verder met de voering van mijn tas maken, ik hoop hem dit weekend helemaal klaar te hebben, zodat hij mee kan op vakantie volgende week. Gelukkig heb ik nog 6 dagen om te bedenken waarmee ik hem ga vullen.

3 opmerkingen:

Elizabeth zei

O, wat is dit gaaf. En zo mooi gemaakt!
Leuk om zo met elkaar bezig te zijn...

Groetjes, Elizabeth

Remco zei

Mooie kerk zeg, maak je voor mij ook zo één?
Maar doe maar rustig aan hoor,
mijn leger is nog (lang) niet klaar!

Hallo Peetje zei

Wat mooi gemaakt zeg, echt een jongens iets. Gaaf hoor!! Dat jullie hier samen aan werken is een mooi iets. Moeder en zoon creatief in de weer. En ook met je andere zoon aan brommers sleutelen haha, wat dat betreft deel ik dat niet met mijn kinderen..mijn zoon.. Die duikt af en toe met zijn hoofd onder de motorkap, maar vooral in de achterbak zit zijn passie, woofers en lichtjes.. als er maar een hoop herrie uitkomt.. en mijn dochter bouwt een stad op facebook geloof ik ..Hou het maar in ere zulke mooie momenten met je kinderen. Want voor je het weet komen de schoondochters om de hoek kijken en hebben ze andere bezigheden. ;-) prettige zondag - Petra