donderdag 29 september 2011

Hm, willen jullie echt meer van me weten?

 Het was te verwachten... Petra van Hallo Peetje vond het wel grappig om het stokje aan mij door te geven. Ach ik vind het ook leuk om al die weetjes van anderen te lezen, dus er zullen er vast wel zijn die het leuk vinden om van mij wat te weten te komen.

Het is de bedoeling dat ik nu 10 dingen over mijzelf vertel... Ik ga mijn best doen.

1. Ik woon samen met mijn 2 grote, mooie, lieve zonen in Hoorn en heb een vriend aan de andere kant van het land, die om het weekend zo lief is om naar ons toe te rijden (ik kom daar maar zelden om praktische redenen)

2. Één van die praktische redenen is dat ik geen auto heb (wel een rijbewijs) en dus alles op de fiets doe en verdere bestemmingen per trein bereis.

3. Ik werk in de thuiszorg, wat ik met veel plezier doe, maar wil nu toch mijzelf wat verder ontwikkelen (ben aan het uitzoeken hoe).

4. Ik houd erg van muziek, met name (rock)ballads.

5. Ik heb een erg eigenaardige tekortkoming, nl. dat ik bang ben om iemand op te bellen, zelfs naar vrienden, familie.

6. Ik ben enorm zuinig (krijg vaak te horen dat het té zuinig is)

7. Ga NOOIT met mij kleren/schoenen kopen, daar word je alleen maar chagrijnig van (ik zelf ook).

8. Ik heb zo goed als altijd een goed humeur behalve na het shoppen om kleding dan) en herstel mij snel na een tegenslag, ben een positief mens.

9. Ik heb een hekel aan tv/film kijken, tot groot verdriet van mijn vriend.

10. Naast handwerken en knutselen houd ik verder nog van klussen, tuinieren, puzzelen, spelletjes en de natuur, met name de bossen.

Zo, ik heb mijn best gedaan, nu weten jullie heel veel meer van mij.
En nu mag ik zelf taggen...Ik had al voordat ik getagd werd bedacht dat ik Petra, Roos en Elizabeth zou taggen, maar dan ben ik nu dus te laat.

Ik tag Betsy van Wolatelier Dian
          Simone van zazoem
          Jacomijn van At number 19

9 opmerkingen:

Jacomijn zei

Haha, dank je wel. Heb dit nog nooit gedaan ! Is het de bedoeling dat ik ook dat plaatje laat zien? Peetje heeft namelijk dezelfde of hebben jullie dat via Google gevonden?

sweetest design zei

super leuk om te lezen! je leest elkaars blog elke dag maar zo leer je elkaar wat beter kennen!

Linda zei

Leuk om te lezen,jij bent dus ook niet zo'n shopper daar herken ik mij wel in en wat lief dat je vriend om het weekend naar jou toe komt.Fijn weekend gr.Linda

by Ieke zei

Wat leuk om te lezen!

Ik heb juist helemaal geen hekel aan shoppen! Zou het het liefst elke dag doen... maarja, dat staat het budget niet toe!

Marjo zei

Idd leuk om te lezen ....en ik ben ook geen shopper ...heb mijn 'vaste' winkels waar ik naar toe ga ....

Fijn weekend

Marjo

Angélique zei

Ik koop gewoon niets (voor mijzelf dan) dat is veeeeel makkelijker hahaha!

(chips, ik roep al een paar jaar dat ik een nieuwe winterjas moet hebben, heb het steeds weten uit te stellen, maar nu móet het toch echt, want de oude is zo ontzettend versleten)

Elizabeth zei

Heerlijk om al deze dingen te lezen van je Angélique! Gunst, ik dacht altijd dat ik de enige vrouw was die niet van winkelen hield...
Ik vind het ook heerlijk om er super nonchalant uit te zien, maar dat gaat natuurlijk niet altijd.

Creatief bezig zijn is terecht veel leuker dan film kijken. En dat je een opgeruimd type bent, hadden we al lang door!!

Fijn weekend, groetjes Elizabeth

Hallo Peetje zei

Leuk om dit te lezen..vind je altijd erg spontaan, zo kom je ook over als je schrijft. jaaa Rock ballads had ik ook nog op kunnen scrijven. Ik was altijd wel erg zuinig, maar het laatste jaar heb ik iets om in te halen ;-) Moet wel weer zuiniger gaan doen..

Flim kijken doe ik ook niet zo vaak.of ik kijk maar half. heb er altijd wel een handwerkje bij.

groetjes - petra

Lindevrouwsweb zei

Leuk om dit allemaal te lezen, leer ik je toch al een beetje kennen. En winkelen is ook niet echt mijn ding, je hebt zo je favourite winkels, daar loop ik dan wel eens naar binnen voor wat nieuws,
maar echt iets nodig, hebben we toch echt eigenlijk niet.We hebben toch meer dan genoeg. Probeer het ook weleens uit te stellen tot ik het echt nodig hebt.