woensdag 3 oktober 2012

Over post en meer

Joepie! Vandaag kreeg ik wel heel vrolijke post:
Ongelofelijk: het kadopapier was nergens gescheurd, terwijl het maar net door de brievenbus paste!
Het was de give-away die ik maandag bij Annemiek van Mieks creaties gewonnen had.
Wat een feest om uit te pakken!
Dit vond ik allemaal in het pakket:
het boekje dierenhangers haken van Annemarie Arts
een heel mooie bol gele garen
een stuk tafelzeil met allemaal leuke figuurtjes erop
 mooie glazen kralen
zelfklevende rubberplaatfiguurtjes
en een enorm lief kaartje erbij

Dank je wel Annemiek, ik voelde me net jarig! Ik heb al wat favorieten gezien in het boekje en ook voor de andere materialen heb ik al een en ander bedacht ;-)

Vandaag heb ik zelf ook wat op de post gedaan:
Ook ik doe mee met het super lieve initiatief van Monique om kleine cadeautjes voor Linda te verzamelen om haar beterschap te wensen en wat op te vrolijken. De inhoud laat ik vast nog wel een keer zien ;-) Ik weet dat er al heel veel bij Monique binnen is, maar er kan vast nog wel wat bij. Je hebt nog de tijd tot vrijdag, zaterdag moet echt alles binnen zijn, want zondag wordt het geheel naar Linda gebracht.

Van de ene deadline rollen we in de volgende, want ik weet voor wie ik iets mag maken in het kader van de swap van Gerbiene http://biene-bien.blogspot.nl/2012/09/swapper-de-swap.html en dat moet voor 1 november verstuurd zijn (zou leuk zijn als ik mijn pakketje op mijn verjaardag (2 nov.) bezorgd krijg ;-) )
Ik heb er een kleine studie van gemaakt en weet wat ik wil maken, dus ik ga zo snel aan de slag. Ik vind het best wel spannend, want het is, zoals eerder vermeld, mijn eerste groepsswap en degene waar ik wat voor ga maken is zelf enorm handig met de haaknaald, dat maakt het niet makkelijker, maar dat hoeft ook niet, er is niets mis met de lat wat hoger leggen. En als het wordt zoals ik in gedachte heb, denk ik dat ik best tevreden ben.  Ik vind het nu al zo leuk om mee te doen!
De amigurumi waar ik eerder al aan begonnen was moet maar even wachten, maar dat is hij inmiddels al gewend, hihi.


Als laatste wil ik jullie nog even de aandacht vragen voor de volgende link:

https://www.4just1.com/project/165

Hier probeert Amber (dochter van Maaike) geld in te zamelen voor haar project; ze wil in februari voor 2 weken naar Uganda om daar met dove kinderen aan het werk te gaan. De reis, maar ook de materialen die ze er voor nodig heeft, kosten erg veel geld. Het zou fijn zijn als er wat donaties worden gedaan.
Haar moeder wil een verkoopochtend organiseren om haar dochter te steunen en is daarvoor druk aan de haak.

18 opmerkingen:

 1. succes meis met jou haaksel ben reuze benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden, ik ben momenteel een warboel in mijn hoofd, ik wil van alles maar een hoop lukt niet omdat mijn aandacht bij het lezen niet zo handig is helaas,maar liefde DAT gaat erin zitten ♥ en gefelies met je gewonnen give away ...zo een gaaf pakket zeg.

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeej wat een vrolijke envelop op zo'n regenachtige dag, veel plezier met de give away!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bofferd.
  Leuk pakketje.
  Veel plezier ervan.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al dat positieve nieuws! Ik vind die wortelauto uit het boekje wel erg grappig. Veel plezier met je swap, en hopelijk veel gevolg aan je 2 oproepen...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke post meis. Een feesie om uit te pakken :-) en om mee aan de slag te gaan!

  Spannend toch zo een Swap. Is mijn allereerste. Vol ideeen maar nog niet veel van terecht gekomen. Hihihi. Eerst mijn nachtdiensten uit de weg ..... Ze vallen zwaar ;-)

  En jaaaaaa de mand voor Linda ..... Wat een heerlijk gezicht hoe hij voller en voller raakt. Wat een inzet van iedereen!!!!! Super, ik heb er geen woorden voor om te omschrijven hoe fantastisch dit is!!!! Wat zal Linda hier blij mee zijn!!!!

  Hoop dat Amber veel binnenhaalt voor haar mooie project!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent verwent!! Wat een leuke spulletjes, bofkont, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was weer een gezellig berichtje om te lezen! Leuk hé! de groepsswap! Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof als je wint met een give away hé! Het is mij net voor het verlof ook overkomen, ik had de give away bij Yvonne gewonnen toen. Heerlijk als er zo'n pakketje bij je toekomt met vannalles in om te knutselen. Zo'n swap zou ik ook wel eens willen doen met een paar mensen, lijkt me ook leuk. Groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat het pakketje heel is aangekomen!! Veel plezier ermee!!
  Groetjes, Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk die groepsswap, jij maakt er vast weer wat moois van. Ik hoop dat mijn pakje voor Linda nog op tijd zal zijn, de postlijn België-Nederland is zo onvoorspelbaar. Een give-away op maat gewonnen, supertof voor jou. Nu ga ik eens dat project van Amber lezen. Wat fijn van jou om zo'n goede doelen steeds in de verf te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken, het zijn mooie projecten met een goed doel. Leuk boekje heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wowww wat een verwennerij zeg !! Geniet er maar van !!!

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat je de give-away hebt gewonnen, gefeliciteerd. echt super leuke spullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk, zo'n pakje in de bus en dan kijken wat er allemaal in zit :) Dat nodigt weer uit tot heel veel creativiteit....

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen