zondag 1 januari 2017

De VW-bus

Wat zijn jullie toch echt trouwe volgers :-D Al meer dan 2 weken heb ik mij nergens in blogland laten zien en toch reageren jullie op de kerst- en nieuwjaarswens die ik plaatstte, dankjulliewel!

Mijn laatste blogpost over een creatie die ik liet zien in 2016 was van 1 december, inmiddels heb ik nog wel e.e.a. te laten zien, dus jullie hebben nog wat tegoed.

Vanaf het moment dat Remco de VW-bus had gezien die ik in februari op bestelling maakte wilde hij er ook één want dat zou zo mooi staan op zijn vensterbank. Ik heb het steeds afgewimpeld omdat ik met zoveel tegenzin aan die bus had gewerkt, maar ja, Remco is wel mijn lieverd he, die kan ik het toch niet weigeren ;-) En dus begon ik al ergens in mei, maar weer stond het me tegen. Waarom precies is me niet duidelijk, maar het kwam maar niet af. Na een tijd aan de kant te hebben gelegen heb ik het toch voor zijn verjaardag afgekregen en ik ben zeker niet ontevreden.


Gehaakt in katoen, volgens patroon van Epsiej, je vindt het hier op Ravelry.
Het imperial en de koffers heb ik zelf al hakende vorm gegeven, daar is geen patroon van.
Remco is er erg happy mee :-) Hij heeft nog meer wensen (buurman en buurman, ijscowagen enz.), maar er moet wat te wensen overblijven, toch?


Ik kreeg zelf ook nog een mooi creatief cadeautje, dit keer gewonnen bij Patricia van het inspirerende blog De creatieve uil , mocht je het blog nog niet kennen, zou ik er zeker een kijkje nemen, absoluut de moeite waard!
Ik had het cadeautje al een tijd terug gewonnen en ook direct ontvangen, maar kwam nog niet aan bloggen toe, nu laat ik het graag zien, want het is zo'n gave tashanger!
Het ontvangen was al een feestje opzich, in een gezellige kleurrijke envelop, ingepakt in een mooi muziek-papiertje en met een leuk labeltje er aan :-)


De kleurstelling mocht ik zelf kiezen en ook de tekst op het leren label, die heeft Patricia er speciaal voor mij ingeslagen :-D Zien jullie wat er op het bedeltje staat? Hihi, ik ga bijna naast mijn schoenen lopen XD
Nogmaals dankjewel Patricia, ik ben er erg blij mee!

Zo, het begin voor 2017 is gemaakt, nu ga ik snel jullie blogs weer lezen, al betwijfel ik of ik ook werkelijk alles kan lezen wat ik gemist heb de afgelopen tijd.

26 opmerkingen:

Frederika zei

Ondank je tegenzin heb je er een fantastische mooie bus van gehaakt. Leuk zo met die koffers op het dak.
Ik wens je een creatief en fijn nieuw jaar in goede gezondheid toe.

carmen zei

feliz 2017!

Petra L zei

De allerbeste wensen voor dit jaar Angelique en wat zie ik daar? Ik zit hier met een brede glimlach je bericht met foto's te lezen/te bekijken en wat heb je voor Remco een prachtig broertje van onze VW bus gemaakt. Supergaaf zo ook met die imperiaal erop. Echt top en wat lief van je dat je je er doorheen geslagen hebt deze voor hem te maken. Dat is echte liefde :-)
Superleuk!

Lieve groet, Petra

zeeuwsmeisje zei

De beste wensen voor 2017. Ik ken het ergens met tegenzin aan werken en als het dan af is, is het toch erg leuk geworden. Bij mij is het meestal"het moeten" wat me zo tegen staat. Ik vind de bus echt prachtig geworden en voor je lief met liefde gemaakt. Super kado heb je gehad en een beetje naast je schoenen lopen mag hoor.
Liefs lisette

Natas Nest zei

Congrats on your sweet prize, Angélique! Your vw van is great, super cute with these little suitcases on top ♥. Sending you my best wishes for 2017, may it bring lots of luck, health and cheerfulness for you and your family! Nata xxx

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een gave VW-bus zeg. Super mooi gemaakt. Gefeliciteerd met je prijs. bofkont ;-).
Een heel erg gelukkig, gezond en creatief 2017 gewenst.

Lieve groetjes,
Emily
(casacreaemilia.blogspot.nl)

De Breimeisjes zei

Prachtig, wat is de VW-bus mooi geworden! En erg leuk, je gewonnen prijs!
Een mooi, goed en creatief 2017 gewenst en graag tot ziens in blogland :-)
Groetjes,
Akkelien

Drora's minimundo zei

The bus is a masterpiece in crochet! stunning work!
Happy New Year to you and yours!
Hugs, Drora

Es zei

Wat lief dat de VW-bus er toch kwam, juweeltje!
X Es

marmarel zei

Prachtig, de VW-bus! Helemaal af met koffers en imperial, leuk gedaan! Eh ja, natuurlijk moet er wat te wensen overblijven. Anders blijf je aan de gang. ;-)
Supermooi, de tashanger!
Groetjes, Marijke

Vera zei

Allereerst een heel gelukkig, gezond, liefdevol en creatief 2017.
Die Remco, hij mag wel heel zuinig zijn op zijn super mooie vw bus, ik weet met hoeveel tegenzin je het gemaakt hebt hihihi.
En jij naast je schoenen gaan lopen???? Dat zie ik toch echt niet gebeuren.
We gaan er weer een mooi jaar van maken.

juffrouw Ooievaar zei

Leuk dat je er weer bent ;) De VW bus is prachtig, maar ik geloof het meteen ook veel werk, fijn dat hij af is.
Een mooie prijs heb je gewonnen, altijd leuk een tassenhanger :)
Inderdaad de kop is er weer af, we gaan er weer een mooi jaar van maken, liefs Anita

Wendy's Mhaaksels zei

Wauw supergaaf geworden! Het lijkt me best een klus met al die details. Wat zal Remco blij en trots zijn op zijn prachtige bus.
De beste wensen voor 2017!
Groetjes,
Wendy

Elizabeth zei

Haha, natuurlijk vergeten we jou niet! Je bent zelf een hele trouwe blogster die altijd bij iedereen superleuke reacties geeft... En als je dan even zelf wat minder blogt, nou ... dan komen we iedere dag even piepen of we niks over het hoofd gezien hebben!
Ik wens je graag een heel gezond, voorspoedig en creatief 2017...
Wat een leuk busje haakte je, en ik kan maar niet snappen waarom je zo'n tegenzin had in dit maaksel. Het is zo onwijs leuk! Geen wonder dat Remco en blij mee is, helemaal omdat jij het voor hem maakte natuurlijk!
En daarom is die tassenhanger helemaal op z'n plaats bij jou, want je bent een echt haakwonder... En waar geen patroon van is, daar vind je wel wat uit...

Lieve groetjes, Elizabeth

Sofie zei

Superleuk, die vw bus, eind 2014 haakte ik er ook eentje; Deed ik toen cadeau aan een jongen, die leed aan leukemie.
Je extra koffertjes zijn er heel erg leuk bij!
Groetjes Sofie

Anoniem zei

Oef, daar ben je weer vanaf, en toch de moeite van het afwerken waard want het busje is echt leuk geworden.
Fijn dat je helemaal terug bent :-)
Groetjes, Sigrid

Michelle zei

Wat een werk zal het busje zijn geweest, maar het resultaat mag er zeker zijn!
Je gekregen sleutelhanger is ook zo leuk, mooi die balletjes van vilt.

Liefs Michelle

blauwruitje zei

Je bus is echt super, heel goed gelukt. Er komt geen derde exemplaar neem ik aan :). Tot in het haakcafe, volgens mij de 12e. Beste wensen nog voor 2017. Groetjes Sandra

Ateljee de Kraal zei

oww, super, super leuk die bus...

Christine W zei

Ondanks dat het lang duurde voor je 'm af had, de VW-bus ziet er superleuk uit! En die tashanger is heel erg leuk. Het blijft leuk om cadeautjes te ontvangen.
Succes met het 'bijlezen' van alle blogjes ;-).

Rika zei

Wat een leuke bus!

Klaartje Nel zei

Mooie bus hoor! Maar ik begrijp je wel als je zegt dat je er met tegenzin aan haakt. Ik ben ook niet zo'n fan van zo'n patronen. Het was de moeite zeker waard!

Unknown zei

Je VW-busje is een echte eye-catcher geworden! Ik heb al een aantal jaren een patroon van een VW-busje die je over een doos tissues kan zetten (of 'm gewoon dicht laten aan de bovenkant, wat mijn bedoeling was) maar toe ik de beschrijving las zonk de moed me direct in de schoenen. Het patroon is sindsdien niet mee uit het hoesje gekomen, jammer, want het blijft mooi om naar te kijken. Wellicht door jou mooie foto toch maar eens een beginnetje maken binnenkort.
Geniet van je tas/sleutelhanger!
Groet Patricia

Haakinformatie.nl zei

Die koffertjes op het dak maakt hem echt helemaal compleet!

Margaret zei

Wat een gaaf VW-busje. Ik kan me goed voorstellen dat Remco deze graag in zijn vensterbank heeft staan. Voor hem smaakt het naar meer, maar je hebt gelijk: er mag best iets te wensen overblijven. De sleutelhanger van Patricia is prachtig. Ik kreeg er ook één in mooie groen-blauwe kleuren. Niet voor mezelf, maar voor mijn dochter. Echt lief van Patricia.

Groetjes en fijn weekend, Margaret

Elizabeth zei

Natuurlijk moest ik even jouw VW busje zien; ik kon het me niet meer herinneren...
Hij is echt leuk! De grootste moeite had ik met de wielen bevestigen; dat snap ik nog steeds niet. Als ik er ooit nog eens eentje maak, dan zonder wielkassen in de zijkanten!