vrijdag 18 september 2020

Een doos en een varkentje

 Eergisteren mocht mijn moeder 81 jaar worden. Ze heeft onlangs het diamond painting ontdekt en dus had ik wat ervan besteld in China. Gelukkig was het ruim op tijd binnen, maar het was een ongezellig pakje. Ik had nog een doos in huis waar het precies in paste, maar de reclame ontsierde het cadeautje totaal, dus daar maakte ik een nieuw etiket op. Simpel, maar wel duidelijk. Ik heb expres er niets op gemaakt dat uitsteekt, want dat werkt niet voor mijn moeder met zoiets, het moet stapelbaar zijn.


Ik besloot nog een snelle kaart voor mijn moeder te maken, ze geniet altijd zo van mijn creaties.

In de vakantie kreeg ik van Remco een tijdschrift "hobby en zo", daarbij zat een bloemenmal en erin zat een vel met o.a. het gebruikte plaatje van het varkentje. Mijn moeder heeft wel wat met varkentjes, haha. De kaart is niet heel uitgebreid (ik had niet veel tijd meer toen ik bedacht dat een kaartje nog wel leuk is), maar ik vind hem wel leuk geworden, mijn moeder gelukkig ook.


In de bloemen van de stansmal heb ik gele hartjes gemaakt met 3D paint, maar dat zie je nauwelijks op de foto.

14 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Super leuk en lief gemaakt!

Margaret zei

Fijn dat jouw moeder een nieuwe hobby heeft. En voor jou fijn, want dan kun je jouw moeder blij maken met spullen voor haar hobby. De doos ziet er aantrekkelijk uit. De kaart is grappig met dat varkentje en een lief gebaar.

Groetjes, Margaret

Elizabeth zei

Gefeliciteerd met je moeder! Wat een leuk cadeau kon je haar geven... Best knap om op die leeftijd nog aan diamond painting te doen, want je moet het allemaal nog wel kunnen zien en plaatsen.
Een kaart erbij is altijd leuk, en laat ik varkentjes nou ook leuk vinden!

Ellen zei

Superleuk allemaal...dat geeft ook veel leuker toch en je kaart ziet er top uit!
Super dat je moeder een leuke hobby heeft...een vriendin doet dit ook en vindt dat heel ontspannend zegt ze.
Gefeliciteerd met haar hoor!
Groetjes Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder Angélique. Knap dat ze nog zo kan priegelen met die kleine steentjes. Je maakte de verpakking extra leuk en ook je kaart is een dotje, lief plaatje.
Lieve groetjes Miranda

anja zei

Van harte gefeliciteerd met je moeders verjaardag. Je hebt haar fijn verwend!

GerJanne zei

Oh wat ontzettend leuk dat je moeder zo'n hobby heeft! En natuurlijk gaaf dat je wat voor haar besteld had. Ziet er gezellig uit. En je kaart is erg leuk! Dat varkentje is enig. Zo moet ik morgenochtend nog een kaartje voor mijn schoondochter (in spe) maken, ook weer op de nipper, we worden rond 3 uur verwacht...

zeeuwsmeisje zei

Gefeliciteerd Angelique, wat heb je veel feestelijkheden achter elkaar. En wat een mooie leeftijden heeft iedereen. Ontzettend leuk om een moeder te hebben met nog zo'n hobby. Het is inderdaad spot goedkoop in china en de mooiste plaatjes, maar de verpakking is werkelijk niets. prachtig heb je het ingepakt en de kaart maakt het helemaal af.
gr lisette

Marga zei

Dat heb je weer mooi voor elkaar gekregen! Heerlijk, dat je nog een moeder hebt en die ook nog zo lekker bezig is, gefeliciteerd nog en geniet veel van elkaar!!
Lieve groetjes van Marga

Doris knippenenplakken zei

Wat een super schattig kaartje met het leuke varkentje.
Gefeliciteerd met je moeder Angelique.
Fijn weekend, groetjes Doris

Daphne zei

Wat een mooi pakketje maakte je voor je moeder.
Wat leuk dat ze het diamant painting ontdekt heeft, het is heerlijk om creatief bezig te zijn, leeftijd speelt daarbij geen rol.
Vroeger spaarde ik alles met varkentjes! Dus voor mij zou dit ook een beetje geschikte kaart zijn.

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een goed idee om het pakketje zo te versieren. heel erg mooi. Je moeder is dus ook lekker creatief. Wat een leuke kaart met het varkentje. Echt te schattig.
fijne zondag.

Lieve groetjes,
Emily

ineke zei

knap dat je moeder dat nog kan zien.. al die kleine dingetjes van diamondpainting..en natuurlijk nog gefeliciteerd.
wat een rijk bezit je moeder nog te hebben !
de bloemen mal is erg mooi ! schattig varkentje ook ! kortom een geslaagde kaart hoor !

Crealice zei

heel erg leuk. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Het is ook een superleuk plaatje.