woensdag 22 september 2021

Verrassing (12)

 Laatst was ik eens naar Remco in Almelo gegaan, i.p.v. dat Remco bij mij kwam. 
Remco komt al ruim 13 jaar om het weekend naar mij, ik ga maar 2 á 3 keer per jaar naar hem. En áls ik dan naar hem ga, wordt ik heerlijk in de watten gelegd: ik hoef dan niet te koken of boodschappen te doen en 's ochtends is er vers speciaal brood en soms zelfs met aardbeien zoals afgelopen keer. Ook ondernemen we dan wat meer, daar nodigt de omgeving meer naar uit. Dit keer waren de weersvoorspellingen slecht: regen, regen en regen, zo jammer maar niets aan te doen.

Ik vertrok op vrijdag naar het Oosten, tsjonge wat een water viel er toen naar beneden. Toen ik bij Remco aankwam was hij zelfs net klaar met het opruimen van de wateroverlast.

Toen ik mij in "mijn" stoel genesteld had kreeg ik een kop thee en een nieuwe challenge.


Eerst maar afwachten wat het weekend ons ging brengen.
Vanwege de weersvoorspellingen hadden we al bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om zaterdag naar Oosterik te gaan, dit is een mega groot tuincentrum (met ook heel veel decoratie artikelen en ander spul dat niet direct met de tuin te maken heeft) dat een begrip is in de verre omtrek, hele bussen vol met Duitsers komen er. Heel "toevallig" had Remco op hun facebookpagina ook nieuwe ijsjes voor zijn kerstboom gezien, gelukkig slaagde hij prima, al was de kerstafdeling nog lang niet klaar, haha.
Het was erg leuk daar eens een kijkje te nemen. Verder hebben we nog wat getourd en zijn we uit eten geweest. Wonderbaarlijk was het de hele dag droog gebleven, maar binnen merk je daar niet zoveel van.

Zondag was de voorspelling bijgesteld en zouden we weer een droge dag krijgen, wat een geluk!
We maakten een flinke wandeling aan de rand van de Holterberg, aan een kant waar we nog niet eerder gewandeld hadden. Het was heerlijk en op een paar spettertjes na is het inderdaad droog gebleven. Tijdens de wandeling hebben we zelfs nog 2 hertjes gezien, ik kon mijn geluk niet op!
Thuis heeft Remco voor mij gekookt en daarna ging ik weer richting Hoorn. 
De weekenden zijn altijd te kort.

Over dat weekend "moest" ik een kaart maken.

Ik vond het niet zo moeilijk, ik had pas bij de Action een setje stansmallen meegenomen waar je een soort pollaroidfotootje mee kan maken.


Helaas had ik geen Nederlandstalige stempels van de dagen, maar voor deze keer mag het in het Engels.

En, ben ik geslaagd voor deze uitdaging?

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart die perfect jullie gezellige weekend laat zien, mooi gedaan Angelique xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ontzettend leuk om alleen al te lezen. Ik zie het allemaal voor me. Het tuincentrum is dat bij Hengelo? Ik ben met Willemijn ook bij een heel groot tuincentrum geweest, toen ik bij haar in Almelo was. Heb er nog een mooie regenjas gekocht..(en toen regende het niet)
  En de Holterberg ken ik ook, dus dan zie ik het gewoon voor me, hihihi. Je kaart is geweldig. Helemaal gevangen in drie polaroids. Is deze naar Almelo verstuurd?? En..... is hij door de opdrachtgever ook goedgekeurd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super weekend zó te lezen en 100 punten voor de verwerking van die 3 dagen in de fotoframes!!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super fijn weekend heb je gehad zo te horen en zien. Oosterik is inderdaad een groot tuincentrum. Ik kom er niet zo vaak, ik ga vaker naar Borghuis in Deurningen (dat ligt voor mij erg dichtbij omdat ik aan de rand van Hengelo woon) Iedereen is nu druk bezig met het opbouwen van de kerstafdeling. Klinkt als een goed geslaagd weekend :-) Je kaart vind ik echt super geworden, hoe je elke dag hebt weten te vangen in zo'n mini polaroid. Hoe vond Remco hem?? :-)
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi kaartje voor remco heel herkenbaar na het lezen van je verhaal leuke stansjes van de diaraampjes zijn dat
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Angelique
  Jullie weekend prachtig uitgebeeld!
  Woow wat een grote afstand hebben jullie te overbruggen om elkaar te zien.....
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat heerlijk zo'n weekend! Jullie hebben echt een lange afstands-relatie hoor, maar het blijft zo wel spannend en leuk.
  Die kaart vind ik tè gek! Wat kun je toch leuke dingen maken met stansjes... hoeveel heb je er intussen al niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit klinkt als een heerlijk weekend Angélique! Wat heb je er een schitterende kaart van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit klinkt als een heerlijk weekend samen. En het weer heeft toch goed zijn best gedaan voor jullie. Het kaartje is echt een afspiegeling van het weekend. Weer een challenge top uitgevoerd.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk! En ja, meestal valt het toch nog reuze mee, met het weer. Gelukkig maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat mij betreft ben je goed geslaagd. Leuke kaart mooi de kleine tafereeltjes.. van wat je gedaan hebt. Fijn dat jullie het gezellig hadden. Vaker die kant op dan maar. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk zo een leuk weekendje met Remco , genieten maar.
  Je hebt hele leuke polaroid kaartjes gemaakt! Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je dit super leuk gemaakt, je bent goed geslaagd voor de uitdaging! Misschien moet je vaker naar hem toe als je daar zo wordt verwend!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je dat weer leuk gemaakt!
  Heel tof. Ik lees dat jullie samen al 13 fijne jaren hebben met veel afwisseling. Houden zo! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zeker ben je geslaagd Angélique, wat leuk dat elk polaroidje staat voor een dag in het weekend. Heel mooi bedacht en gemaakt en wat hebben jullie het fijn samen, leuk om te lezen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen