zondag 9 oktober 2011

Polswarmers voor mijn zoon

Goh, ben ik alweer...
Voor mijn jongste zoon heb ik polswarmers gehaakt van zwarte acryl van alleen vasten; lekker makkelijk en wat stoerder dan de mooiere steekjes, met een stukje duim er aan. Hij is er blij mee, ik dan ook ;-)


Nu moet ik tot vrijdag wachten tot ik met mijn eigen polswarmers en sjaal kan beginnen, dus deze week verder met mijn deken.

Net komt mijn oudste zoon thuis, ziet de polswarmers en zegt "dank je wel, die had ik net nodig"... Nou ja zeg! Nog een paar haken dan maar en meneer heeft meteen ook maar voor zijn vriendin een paar "besteld". Blijft mijn deken (en het huishouden) weer liggen haha.

16 opmerkingen:

Betsy zei

Die zien er stoer en lekker warm uit! Daar kan je zoon wel mee voor de dag komen?
Heb je het zo druk dat je niet eerder met je eigen polswarmers kunt beginnen? Of moet je van jezelf eerst verder met de deken ;)?!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Hallo Peetje zei

BIj stoere jongens horen stoere polswarmers. geen bloemetjes of tierlantijntjes. zou ook geen gezicht zijn ;-)
ik vind ze leuk!

Angélique zei

Nou, haken zonder garen gaat een beetje moeilijk, mijn vriend neemt het voor me mee en die komt pas vrijdagavond, vandaar. Nou ja, kan ik eindelijk eens wat meer aandacht aan het huishouden ed besteden hihi.

Anoniem zei

Mooie polswarmers! Lekker stoer!
groetjes,
Linda

Linda zei

Gaaf die wil mijn zoon ook vertelde hij laatst,heb je het boordje wel gebreid kan het op de foto niet zo goed zien en waar heb je het patroon vandaan?? Wat zal jij een schoon huis hebben eind van de week Hi,hi ;-)Gr Linda

Jacomijn zei

Jep, echt iets voor jongens !! Leuk hoor. Mijn zoon is helemaal van die handschoenen met halve vingers !

Jacqueline zei

Echt voor jongens!! Misschien willen de jongens van mij ook wel van die stoere, nu kijken ze een beetje minachtend naar die meide-dingen van ons.. maar ze zitten wél lekker..
Ben een beetje depri, 3 van die pubers.. 'k ga straks maar even haken.. kan wel es helpen..

by Ieke zei

Ze zijn echt jongens geworden. Stoer gedaan!

Gonny zei

Lekker warm en stoer.
En het huishouden verdeel je toch even, jij polswarmers maken en de kids het huishouden.
Zijn ze zo af en je huis is ook aan kant.

Groetjes en succes

hooksandyarns zei

Very nice - great gift for a young man. :)

Marjo zei

Je bent een schat !!!!!!

Marjo

Pauline zei

nou..mijn jongens zien er helemaal niks in!
Maar die zijn dan ook wat minder van het stoere soort denk ik..haha.
Je blijft wel lekker bezig zo!

Marjo zei

Angélique, Gefelisiflapsteerd ....jij hebt mijn Give Away gewonnen ....mail je me ff je gegevens door , dan probeer ik het deze week nog op de post te doen....

Marjo

Anne-Marie zei

Hoi Angélique, gefeliciteerd met je gewonnen give-away! Superstoere polswarmer trouwens, grappig dat jouw binken dat ook vinden. Meestal is het op die leeftijd niet stoer als je moeder iets heeft gemaakt, toch? Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik mocht zelf kiezen hoor of Zorro onder narcose moest om uitgebreider tussen z'n kiezen te kunnen kijken. Ik vind dat altijd wel heftig die narcose, dus ik kijk het liever even een dagje aan met medicatie.. Hij heeft ook iets tegen de pijn, en ja, soms kun je het niet meteen zeggen waar iets vandaan komt toch? (en een hond al helemaal niet). Hij ligt hier in ieder geval tevreden op de bank.... Fijne avond nog. Groetjes, Anne-Marie

Annemiek zei

Dat zijn nog eens handige dingen! Lekker warm. heel logisch dat je andere zoon ze ook besteld! haha.

Marjo zei

Hey Angélique,

Vanmorgen is het pakket met de Give Away op de post gegaan...hopenlijk komt het goed aan want het was passen en meten om het allemaal in de Postenvelop te krijgen ....laat je me iets weten als het aangekomen is ?

PS Het pakket gaat zeker niet in je brievenbus hihihihihi

Liefs
Marjo