vrijdag 24 september 2021

Verrassing (13)

 Het houdt maar niet op, Remco had weer een uitdaging voor mij, ik kreeg hem gisteravond hij heeft een dag langer weekend.


Tsja, dat is wel een giraf lijkt mij, maar hoe is het bedoeld?
Jaja, beestenpuzzel.... dat is duidelijk.
Zoonlief zei dat het geen giraf is, want "die heeft een spitsere snuit". Hij heeft wat dat laatste betreft natuurlijk gelijk, maar ik bleef bij mijn mening. Om mijn woorden kracht bij te zetten, zocht ik plaatjes van een giraf in cartoonstijl. En zo kwam ik per ongeluk tegen dat dit eigenlijk een namaak "Mon Ami Jimmy" van Joy Craft  is en dus ook hoe hij moet worden. Dat was niet de bedoeling, maar gepuzzeld heb ik evengoed. Ik zag een zittende giraf en een staande, vanaf de voorkant gezien, maar toen ik naar de stansen keek, bedacht ik dat het ook moest kunnen vanaf de zijkant gezien. Ik heb het lijf in 2 kleuren gestans en de donkerbruine miniscule stukjes teruggelegd in de geel-beige-lichtoranje (geen idee hoe ik de kleur beter omschrijf, haha). De basiskaart is lichtgeel, de kleur van de Savanne waar de giraf leeft. Helaas kreeg ik dat nu niet meer goed op de foto.
Ik wilde ook nog graag meedoen aan de challenge van Knutsels en Kadootjes, vandaar dat ik nu op zo'n raar tijdstip post, ik ben nog net op tijd. Voor die challenge wordt een "scrapling" gevraagd, een langwerpig dubbel kaartje van 7 X 14 cm.


Ik vond het best lastig om op zo'n klein kaartje een tafreeltje te maken, maar ik ben wel tevreden over het resultaat. Leuk voor aan een cadeautje of een bos bloemen.
Ik kon mooi een paar stansen gebruiken die ik nog niet eerder had gebruikt (ja Elizabeth, ik heb er best veel, hahaha), dat had ik mijzelf nogsteeds opgelegd. In dit geval het woord "hello", het gras en het struikje in hartvorm. En natuurlijk de giraf.

13 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat een leuke scrapling is het met de girafjes. Ik heb deze ook en het is inderdaad echt een puzzeltje.
Dank je wel voor het meedoen bij K&K.

Henriët zei

Wat een schatjes die girafjes. Maar lijkt me inderdaad een heel gepuzzel. Het tafereeltje op de scrapling is erg goed gelukt.
Groetjes van Henriët

Irene zei

Dat je hebt gegoogeld maakt toch niks uit want het is en blijft evengoed een hele puzzel om van al die stukjes iets leuks te maken *ik heb zitten zwoegen met een Santa 🤪)en dát is jou méér dan goed gelukt, ik vind ze énig zo samen!
XxIrene

Martha zei

Wat een leuke kaart Angelique!
Knap hoor dat gefriemel met die hele kleine onderdeeltjes en dat je daar dan nog iets uitgepuzzeld krijgt!
En het resultaat vind ik echt supetleuk!
Liefs Martha

Kaartenkraam zei

Wat een grappige giraffes, ubderdaad een heel gepuzzel al die vlekjes weer op de juiste plek terug te leggen.
Ik vind het een schattig kaartje geworden!

groetjes van Ank

Creaellenknutselsite zei

wat een supergave scrapling met de schattige girafjes je gepuzzel heeft wel resultaat gehad ik vind ze geweldig
groetjes ellen

Sarah zei

Leuk weer! Je blijft het goed volhouden je eigen voornemen en Remco ook met je te verrassen! X

De Breimeisjes zei

Prachtig kaartje! Dat struikje viel me al op, mooi!

Doris knippenenplakken zei

Wat een schattig kaartje , super mooi gedaan!
Groetjes Doris

Trijntje zei

Wat een mooie kaart met de kleine giraffes. Remco houdt je leuk bezig. Dit lijkt me best een dingetje om alles bij elkaar te zoeken.. Het is je prima gelukt. Groeten Trijntje

casa crea d' emilia zei

Wat een mooie kaart met die leuke kleine giraffes. Echt te schattig. Wat is Remco toch lief. Echt een goed gelukte kaart.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Trudy zei

Leuke scrapling met die schattige girafjes! Je hebt er een mooi tafereeltje van gemaakt ook al was de ruimte niet zo groot! Remco zorgt er wel voor dat je je niet verveelt!
Groetjes Trudy

Elizabeth zei

Ja, de kopjes zijn wat breed voor een giraf, maar dat maakt ze wel vriendelijk om te zien.
Je hebt er een mooie kaart mee gemaakt. Ik vind het formaat ook zo leuk; dat geeft toch een andere compositie!