maandag 25 oktober 2021

Condoleancekaart

 Ik had weer een condoleance kaart nodig, dit keer om naar een vriendin te sturen.


Niet perfect, maar wel met liefde gemaakt.


Dan een vraag aan jullie: ik denk erover om naar het Creaweekend in Rijswijk te gaan, ben er nog nooit geweest. Is het de moeite waard, is het een leuke ervaring? 
Misschien zijn er wel kaartenmaaksters die bij mij in de buurt wonen (Hoorn, Noord-Holland) en het leuk vinden om samen te gaan?

Afgelopen weekend was ik in Almelo, alvast voor de verjaardag van Ellemijn (volgend weekend heb ik hier al twee verjaardagen), het was heerlijk. Ellemijn was blij met al haar cadeautjes en Remco was blij dat ik bij hem was. Zondag hebben we een prachtige wandeling gemaakt op de Holterberg, het rook er zo heerlijk naar herfst en we hebben genoten van alle mooie paddestoelen en herfstkleuren. 

16 opmerkingen:

 1. Heel mooi Angelique. Meer heeft deze kaart niet nodig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met liefde gemaakt, dat zie je zo.
  Prachtig en mooi dat je er wat kleur aan gegeven hebt. Zal je vriendin goed doen.
  In Rijswijk ben ik nog nooit geweest, dus kan je geen tips geven. Lees wel steeds dat mensen het weer heerlijk vinden om naar een beurs te gaan.
  Je weekend klinkt bijna als vakantie, mooi is het nu hè, in de natuur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dank je wel voor de reactie op mijn vraag, ik ga het ook eens uitproberen op deze manier, want als het lukt heb ik daar ook leuke stansjes voor.

   Verwijderen
 3. wat een mooie kaart is dit...
  jij hebt genoten afgelopen weekend, heerlijk hoor, het is nu zo mooi in de natuur.
  Liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooi kaartje zoveel rust als eraf straalt meer heb je niet nodig
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie rustige stijlvolle kaart Angelique!
  Nee naar beurzen ga ik voorlopig niet meer, veel mensen op wen kluit is voor mij niet goed
  Heerlijk weertje was het afgelopen weekend!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart.
  Toevallig ben ik wel eens daar geweest, bij een handwerkbeurs. Een leuke locatie en best goed bereikbaar, vlakbij de afrit van de snelweg. Wel heel ver weg voor mij uit het hoge noorden :-)
  Het was daar gezellig en niet al te druk, maar ja, dat is geen garantie voor nu natuurlijk. En bovendien een heel andere beurs. Ik wacht zelf op dit moment ook nog even met het bezoeken van beurzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie condoleance kaart heb je voor je vriendin gemaakt. ik ben niet meer zo van de beurzen. Het is voor mij allemaal te ver weg… leuk dat je bij Remco was… Het is zeker mooi op de Holterberg. Mooie wandelroutes. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heart touching and very beautiful.
  Hugs,
  Drora

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helaas zijn dit soort kaartjes ook nodig, maar je hebt het wel heel mooi vorm gegeven... Prachtig met die wegvliegende vogels.
  Ik kan je niet adviseren over de beurs, ik ga er nooit heen. Misschien gewoon eens ervaren?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kaart is heel mooi! Jammer dat je er een nodig had, maar wel fijn dat we met onze hobby dan een kaart kunnen maken en er zorg aan kunnen besteden.
  Klinkt goed, je weekend Almelo! En de Holterberg, ja heel mooi in deze tijd..En fijn dat Ellemijn blij was met haar cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie stijlvolle kaart Angelique!
  Ik kan je niet adviseren voor deze beurs nog nooit geweest.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Angelique,
  Een hele mooie kaart heb je gemaakt. Creaweekend Rijswijk ben ik ook nog nooit geweest. Ik ben ook wel benieuwd of het de moeite waard is. Wat gezellig heb je het gehad in Almelo. Ach, het was zulk fijn weer dit weekend. Echt heerlijk herfst.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Duidelijk een kaart met liefde voor jouw vriendin gemaakt. Een mooie kaart om je medeleven mee te betuigen.
  Ik ben diverse keren naar de handwerkbeurs op die plek geweest. De plek is goed bereikbaar en niet te groot, dus overzichtelijk. Over het creaweekend kan ik je helaas niets zeggen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een mooie stemmige condoleance kaart Angélique. Ik ben nog nooit in Rijswijk naar die beurs geweest maar mijn knutselmaatjes gaan wel altijd en die vinden het een mooie beurs (voor corona) en die ene mevrouw gaat naar alle beurzen in Nederland omdat zij nooit op vakantie gaat hihi. Ik durf nog steeds niet goed ivm corona.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je kaartje is prachtig! Het Creaweekend Rijswijk is erg klein! Het is leuk voor een gezellige middag maar je kunt net zo goed naar een goede hobbywinkel gaan zoals Handmade Hobby in Nieuw Vennep of iets bij jou in de buurt.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen