maandag 4 oktober 2021

Kattig KerstKadootje

 Dank jullie wel voor alle leuke reacties en felicitaties op mijn vorige blogpost, zo leuk om er een nieuwe, zo'n speciale aanspreektitel bij te krijgen, haha. 

Afgelopen weekend keek ik mijn bakje met ongebruikte materialen door om te beslissen met welke mal ik een kaart ging maken. Ik heb nog veel kerstkaarten te maken en koos daarom voor een stansje dat ik eens kreeg bij een bestelling. Ik vermeed hem steeds omdat het mij een lastige leek, daarnaast heb ik niets met katten (ja, een allergie), dus hij trok mij niet erg aan. Het is geen kat in de zak, maar een kat in een doos, haha.

Ik stanste hem en kleurde hem in met potlood. Hm, toch best grappig geworden en ik ken genoeg kattenfans dus hij mocht op een kaart. Ik pakte er de mooie boom van Craft Sensations bij die ik hier ook gebruikte en kleurde die ook met kleurpotlood, maakte wat cadeautjes en zocht er een mooi designpapiertje bij.


De sterretjes rondom zijn gemaakt met een randpons die ook uit het bakje met ongebruikte materialen komt.

Ik ben best tevreden. 
Ik ga maar eens wat meer uurtjes op mijn knutselzolder doorbrengen en misschien volgend jaar nóg eerder beginnen of misschien wel elke week één. Nu is het ook zo dat ik voorgaande jaren alle kaarten per jaar ongeveer hetzelfde maakte, of enkele series, dat gaat sneller dan steeds weer wat anders bedenken. Ach, het komt vast wel goed, zoals ieder jaar. In ieder geval heb ik er nu weer één bij!

15 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

wat een leuke vrolijke gezellige kerstkaart is dit...
Wat een leuk nieuws om oma te worden, dat zal genieten worden.
Liefs Annemarie en Merit

Trijntje zei

Wat een mooie kerstkaart. Mooi malletje van de kat in de doos. Leuk tafereeltje heb je ervan gemaakt. Ik maak ook regelmatig wat series.. handig als je dan toch een leuk ideetje hebt. Hoef je niet steeds weer wat nieuws bedenken. Mij bevalt het prima om iedere week een kerstkaart te maken… een goede stok achter de deur en geen kerstkaarten stress.. succes ermee. Het gaat vast goe komen, Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje ik vind hem superleuk geworden een heel gezellig tafereeltje met de kerstboom en pakjes erbij
groetjes ellen

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een ontzettend leuk kaartje heb je gemaakt. Dat katje is echt te schattig en het hele tafereeltje erbij maakt het af. Echt heel leuk. Ik moet ook hoog nodig beginnen aan de kerstkaarten haha.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Irene zei

Vrolijke kaart met de boom en kadootjes, naar de kat kijk ik gewoon niét whaha!! Mijn produktie draait nu ook op volle toeren want er zijn veel maanden waarin ik echt géén zin in kerstkaarten heb maar zoals elk jaar komt het wel goed als ik nu even gas geef!
XxIrene

Martha zei

Prachtig kerstkaartje Angelique
En het katje is een schatje
Ik heb al 47 kerstkaarten dus ben al aardig op weg, als ik een leuk model kaart zie dan maak ik er ook een kerstvariant van en ook die kerstboekjes van de Action zijn leuk, zolang je er maar plezier in blijft houden want uiteindelijk gaat het daarom, nietwaar!
Liefs Martha

Daphne zei

Wat knap om zo'n leuke kaart te maken terwijl je niks met katten hebt.
Ik vind het een leukerd hoor en naast 2 honden hebben wij ook een kat in huis (vroeger zelfs 3). Zoals je al schrijft, kattenliefhebbers zijn er altijd wel.

Elizabeth zei

Kaarten maken gaat vast beter dan haken met je tennisarm.. Leuke kaart maakte je, en die poes vind ik natuurlijk grappig erbij. Dat je dat kunt, zo ver voor kerst al kerstkaarten maken...

Trudy zei

Schattig kaartje met de leuke kat en mooie boom! Ik probeer iedere week een kerstkaartje te maken, het lukt niet altijd maar meestal wel!
Groetjes Trudy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie kerstkaart heb je gemaakt, leuk stansje en dat heb je mooi ingekleurd Angélique.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Grappig dat je de stans eerst liet liggen. Soms doe je dat onbewust, misschien inderdaad door je allergie..
hij is zeker wel leuk. Staat goed op de kaart. Series maken is inderdaad handig en dat doe ik vaak als ik in tijdnood kom. Tot die tijd zijn het echt unieke kerstkaarten. Ik heb net ook op je leuke bericht van hiervoor gereageerd!

Doris knippenenplakken zei

Wat een super leuke gezellige kerstkaart Angelique! Lieve groetjes Doris

Hobbyrita zei

Prachtige kerstkaart! Zo'n mooie stans toch aan de kant laten liggen is echt zonde, gelukkig heb je hem nu ontdekt.

Franciens Haakwerk zei

Gezellige kaart, ik krijg er al weer zin in hoor, in de kerst, groet F.

De Breimeisjes zei

Heel leuk, echt een gezellige kerstkaart!