dinsdag 13 oktober 2020

Beterschap

 Ik vertelde het al in mijn vorige blogbericht: ik maakte voor de challenge van de Egel nog een kaart, nu met de sketch van GerJanne.

Ik wilde een beterschapskaart sturen en stemde de kleurtjes af op de ontvangster, dat wil zeggen, ik vind ze bij haar passen: fris en vrolijk. Verder heb ik er eigenlijk niet zoveel over te vertellen.


Sinds gisteren moet ik tijdelijk ook even "thuiswerken" totdat ik de uitslag van de coronatest binnen heb. Ik werk met kwetsbare mensen en wil ze niet besmetten, dus maar even het zekere voor het onzekere nemen. Nu werk ik als thuishulp, dus je kunt je vast wel voorstellen wat "thuiswerken" in mijn geval inhoudt: kastjes opruimen en plaatsen waar ik niet zo vaak kom een sopje geven. Wel op een rustig tempo en met mijn eigen muziek natuurlijk. Ik heb al een hele berg klaarstaan dat naar de kringloop kan.

Helaas kan ik niet naar mijn hobbyzolder, want daar zit zoonlief thuis te werken (en die werkt wel voor zijn werkgever).

Update: inmiddels heb ik, sneller dan verwacht, de uitslag binnen. Gelukkig negatief, dus morgen weer lekker aan het werk 🤗

17 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gelukkig dat je uitslag negatief was Angélique. Je beterschapskaart voor de zieke is inderdaad heel fleurig en vrolijk. Leuk dat je hier de sketch van GerJanne voor gebruikt hebt. Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda dt De Egel

De Breimeisjes zei

Fijn, dat de uitslag negatief is!
Prachtige kaart heb je gemaakt.

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een mooie kaart. Erg leuk geworden. Oeff. Schrikken he. Als je zo'n test moet laten doen. Wat fijn dat die negatief is gelukkig.
Fijne avond.

Lieve groetjes,
Emily

GerJanne zei

Oh gelukkig dat je zo snel de uitslag hebt en dat hij negatief is. Dan kun je gewoon weer aan het werk. EN gelukkig dat je thuis al zoveel gedaan had.
Je kaart is leuk! EN natuurlijk helemaal leuk dat je mijn sketch hebt uitgeprobeerd. Hij is heel mooi! De kleuren zijn ook gaaf. Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel.

Nelleke zei

gelukkig dat je de uitslag zo snel binnen had en je negatief getest bent. Soms duurt het heel lang, maar zorgwerkers kunnen gelukkig eerder. Mooie kaart heb je gemaakt, lieve kleurtjes en een mooie sketch. Bedankt voor jou deelname bij de Egel. Groetjes, Nelleke

Tinneshobbyworld zei

Mooie kaart! Fijn dat test negatief is! Hou het veilig! Groetjes, Tinne

Atelier Valerie zei

Zooo leuk en ook al de kleuren Angélique
Fijne woensdag met een knuffel ♥ Valerie

Angélique zei

Helaas vallen wij steeds buiten de boot: geen beschermende middelen, geen bonus, geen voorrang met testen, maar wel een cruciaal beroep hebben....

Angélique zei

Wij zijn juist uiterst voorzichtig, vandaar dat ik mij heb laten testen

Unknown zei

De sketch is heel erg leuk, ik maakte er ook een kaart mee!
Jou kaart lijkt zo anders, terwijl het dus dezelfde sketch is.
Jij gebruikte mooi, romantisch papier, daar hou ik erg van.
Fijn dat je huis weer schoon is en dat daarna de uitslag vd test negatief was.

blauwruitje zei

Van zo'n kaartje word je toch weer vrolijk. En fijn dat je een goede uitslag kreeg. Werkse maar weer.

zeeuwsmeisje zei

Wat een onzekere tijd is het toch met corona. Gelukkig ben je negatief getest en kun je weer aan het werk. het is zeker een cruciaal beroep. Voor de meeste ouderen is dit een rot tijd en zijn blij dat er nog iemand komt en dat ze een praatje hebben. Bij de eerst lockdown heb ik ook heel wat afgepoetst en geruimd, maar was het snel beu en blij dat ik eindelijk weer aan het werk mocht.
gr lisette

Elizabeth zei

Leuke kaart, ik houd wel een beetje van roze... Tja, en dan even verplicht thuisblijven; als het niet al te lang is, niet zo erg toch? Maar gelukkig ben je niet ziek, daar moet je toch ff niet aan denken!

Henriët zei

Fijn om te horen dat de test negatief was. Blijft toch wel een dingetje.
Mooie kaart maakte je met deze sketch. Ik ben er ook mee bezig maar vind hem lastig!
Groetjes van Henriët

Doris knippenenplakken zei

Wat een mooie beterschapkaart!
Gelukkig een goed testresultaat, we zijn nog lang niet af van deze virus.
Hou het veilig, groetjes Doris

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje in de frisse kleurtjes leuk hoe je de sketch hebt verwerkt
fijn dat de uitslag negatief is
groetjes ellen

Daphne zei

Die sketch was ik wel een leuk hè!
Ik gebruikte het ook voor een kaart.
Een hele leuke kaart.
Fijn dat je test uitslag negatief was.