zaterdag 5 februari 2022

Nog een opkikkertje

 Vorige week liet ik al een opkikkertje zien, ik maakte er toen nog één. Ook met een achtergrondplaatje van MD en een gezellig kikkertje erbij, nu met een vrolijke rode basiskaart.


Eigenlijk zijn alleen het papier en de steentjes niet van MD zie ik nu. Haha, zou ik fan zijn?

Leuk hoe jullie bij mijn volgende blogpost Hobby Vision zo aanbevelen, ik kom er al heel wat jaartjes 1 á 2 keer per jaar, het is een heerlijke winkel, ook beneden in het souterrain.  Nu is keuzes maken niet bepaald mijn sterkste kant, ik kan daar heel lang over alles twijfelen. Ik heb een paar dingen opgeschreven die ik echt "moet" hebben, de rest kies ik daar ter plekke. Arme Remco, eigenlijk zouden ze een modelbouwwinkel naast de hobbywinkel moeten maken, haha. Maar hij heeft mij daar nog nooit opgejaagd of staan zuchten. Zijn jullie partners ook zo geduldig tijdens het shoppen of gaan jullie beter maar alleen?

20 opmerkingen:

De Hobbykamer van Petra zei

Wat een leuke opkikkerkaart Angélique. Ohja HobbyVision ken ik ook goed. Moeder en dochter samen in de winkel. Geloof dat ze zich jaren afgevraagd hebben wat die Limburgse dame in hun winkel kwam doen! hahaha
Hans is heel geduldig met me. Hij weet dat ik mijn best doe niet meer geld uit te geven dan gepland en dan zie ik weer iets en zegt hij: neem ook maar mee en zo koop ik toch altijd meer dan gepland. Hij gaat dan ook gewoon mee. Tegenwoordig doe ik veel meer online, ook vanwege covid en hier 1 winkel in de buurt is en gelijk de hoofdprijs vraagt voor spullen.

Lieve groet en een fijn weekend.

Anita van Deur zei

Toffe vrolijke opkikker met dit mooie plaatje! Mijn man is heel geduldig en gaat mee ook naar een hobbybeurs, hoop dit jaar toch weer te kunnen gaan. Fijne dag.

Elizabeth zei

Opnieuw een vrolijke opkikkerkaart! Ik ben fan... Leuk detail dat spiegelpapier achter de afbeelding, of is het ook een afbeelding?
Hier ben ik de ongeduldige partner... Maar als we samen zijn, dan probeer ik nooit lang naar mijn eigen dingetjes te kijken of te zoeken... Dus als ik echt iets weloverwogen wil bekijken en aanschaffen, ga ik het liefst alleen. Dat twijfelen waar jij het over hebt, herken ik bij mezelf...

Irene zei

Van rood en een schattige kikker wordt iedereen vrolijk! Mijn lief is nog nóóit mee geweest naar een hobbywinkel en eerlijk gezegd kom ik er ook al jaaaaren niet meer (net zo min als op beurzen), online is wel zo relaxt! Maar jij zult vast ogen te kort komen, ben benieuwd wat er in je mandje gaat vallen!
XxIrene

Sarah zei

Leuk deze opkikker kaart.
Wat tof dat je bonnen kreeg van je kinderen. Veel plezier volgende week in Twente. En ik ben benieuwd wat je gaat kiezen! 😉

Trijntje zei

Wat een leuke kaart met de opkikker. Blijft een mooie kaart. Ik kom er ook af en toe. Her is zeker een hele mooie winkel. Mijn man gaat vaak zelf even struinen en dan spreken we ergens af voor koffie .Hij houdt Bsiluut niet van winkelen.. Behalve de supermarkt.. hij doet de boodschappen. Werkt het lijstje af en klaar..geen getreuzel. Groeten Trijntje

casa crea d' emilia zei

Wat een leuke opkikkerkaart. Heel gezellig.
Heel leuk dat je naar hobbyvision gaat. laat je wel even zien wat je allemaal uitgezocht hebt??
Ik heb mijn vriend nog nooit mee shoppen genomen haha. Ik wel met hem voor kleding hahaha. Ik doe veel hobbyshoppen toch online, heeft ie lekker geen last van haha. Ik neem mijn moeder altijd mee naar hobbyvision, die heeft wel geduld.
Fijn weekend.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Heel leuk dit opkikkerkaartje Angelique!
Mooi gemaakt!
Richard geeft heel gul centjes mee maar mee naar de hobbywinkel gaat hij niet,
ik ben afgelopen donderdag op de fiets gestapt en heb 3 hobbywinkels bezocht, Noorenzo, hobbyboerderij en de scrapheap in totaal 60 km gefietst en heerlijk mezelf verwend, met de gekregen centjes en goed geslaagd hihihi
Fijne tijd in twente!
Liefs Martha

Daphne zei

Wat een leuke kaart is dit zeg.
Het achtergrondje vind ik zó mooi passen.
Het opvallende rood vind ik leuk voor zo'n opkikker kaart, zie ik niet veel, meestal groen of geel maar dit is juist wel eens heel leuk.
Ik snap wat je bedoeld, met de twijfel. Ik heb wel eens dat ik spijt heb dat ik iets juist NIET gekocht heb, dus kan dan ook in de winkel uren denken, heb ik het nodig, ga ik het gebruiken ga ik het missen als ik het NIET heb?
Nu snap ik ook waarom Remco van die leuke stansjes voor jou kon kopen steeds, hij heeft vast heel goed opgelet als jij zo in de winkel loopt😉.
Mijn man kan ook heel geduldig zijn en hij zal nooit iets zeggen of zuchten. Toch voel ik mij meestal wel opgejaagd maar dat doe ik dan zelf, omdat ik zelf denk dat er voor hem niks aan is.
Dus.....ik ga graag alleen winkelen bij zo'n winkel.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het leuke kikkertje, leuke achtergrond heb je erbij gebruikt, mijn man gaat ook liever niet mee maar hij laat me wel altijd mijn mijn gang gaan en hij hoopt dat er dan een stoel staat zodat ie lekker op zijn gemak kan zitten wachten
groetjes ellen

karin zei

Leuk kaartje Angelique.
Ik kijk meestal alleen voor hobby spulletjes, maar eigenlijk heb ik zoveel dat ik niet veel meer aanschaf. Niet makkelijk als je eens binnen loopt bij de Action 😉
Groetjes,
Karin

juffrouw Ooievaar zei

Wat een gezellige kaart, die zeker meteen zijn 'werk' doet :)
Mijn man jaagt me nooit op, maar ik heb het zelf op een gegeven moment wel gehad.
Ik maak ook een lijstje met wat ik 'moet' hebben, dat scheelt alweer :-)
Groetjes Anita

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele vrolijke opkikker-kaart Angélique. Tim wacht ook altijd geduldig en vindt het ook nooit erg om mee te rijden als het verder weg is en ik niet alleen wil gaan. Meestal draagt hij nog meer spulletjes aan hihi. Vaak plakken we er wel een lunch of koffietje ergens erachteraan.
Lieve groetjes Miranda

Freubelmina zei

Het is een heuse opkikker waar de ontvanger veel steun van zal ervaren, ik houd van rood dus ben verliefd op je mooie kaart Angelique.
Mijn man is de rust zelf en winkelt graag, soms kijkt hij mee maar hij vind het ook leuk om buiten de winkel te staan en een beetje mensen kijken, jaagt je nooit op en vind het fijn als ik mezelf verwen 😄 Fijn weekend xx

GerJanne zei

Ha die Angelique!
Wat een gezellig opkikkerkaartje is het. Daar word je vrolijk van en een perfect plaatje bij de kikker.
Peter vind het ook nooit erg als we ergens een hobbywinkel tegenkomen en hij snapt heel goed dat ik daar dan naar binnen wil. Ik herinner me een keer een hobbywinkel in Denemarken. Daar is hij aan een tafel gaan zitten en wachtte geduldig tot ik klaar was met zoeken (en dat duurde lang) Zo ook in Antwerpen en in Noord Holland bij Oma Dee destijds.
Naar een beurs vraag ik hem niet snel mee. Hoewel er nu tijdens de Art Specially iets is waar hij heen wil en de man van Nelleke ook. Kunnen we met zijn vieren (ik ben even vergeten wat er voor de mannen dan zo leuk was... erg he?)

Crealice zei

als je daar niet van opkikkert..

Trudy zei

Wat een leuke opkikkerkaart!
Mijn man surft op de Brouwersdam en halverwege die rit komen we langs Spijkenisse dus dan stoppen we bij Doeading. Hij blijft dan rustig een halfuur in de auto zitten en de rest van de dag kan hij surfen en zit ik rustig aan de plas! Allebei een leuke dag dus!
Groetjes Trudy

De Breimeisjes zei

O, je vorige post had ik gemist en heb ik net even gelezen. Heerlijk, een weekje vakantie, geniet ervan!
Leuk, winkelen met cadeaubonnen en dat in zo'n fijne hobbywinkel.
Ik winkel meestal alleen.

Je kaarten zijn weer prachtig. Zo leuk, zo'n vrolijke opkikkerkaart!

marmarel zei

Wat enig, die kikkertjes! Mijn kleindochter is kikkerfan, ik ga er eens naar kijken. Kan ik gezellig met haar knutselen. :-) Haha, fijn zo'n partner. Als ik ga hobbyshoppen (doe ik niet zoveel meer, vanwege mijn overweldigende voorraad), ga ik altijd alleen.
Groetjes, Marijke

Caroline Cards zei

Van deze leuke kaart kikker je echt op! Mijn man gaat ook mee naar een hobbywinkel of beurs. Hij komt dan zelfs met van alles aansjouwen of dat misschien niet ook iets voor mij is!!
groetjes, Caroline