maandag 16 september 2024

Hoera 85!

 Vandaag is mijn moeder jarig, 85 zomers heeft ze meegemaakt.
Gisteren hebben we het gevierd, heel gezellig.
Natuurlijk maakte ik ook een persoonlijke kaart voor haar en daarvoor heb ik de breipennen opgepakt. Mijn moeder heeft namelijk onlangs een leuk truitje voor mij gebreid. Ik had daarnaar gevraagd, deels om haar een nuttige bezigheid te geven (dat nuttige is heel belangrijk voor haar) en deels omdat ik graag een truitje wilde van garen dat ik nog had. Van een klein restje heb ik een stukje gebreid voor op mijn kaart.


Mrs. Claus heb ik voor de gelegenheid de rol van mijn moeder gegeven.
Op het tafeltje zie je een boek en een kopje koffie en in haar handen het breiwerk dat mijn truitje wordt. Ik wilde nog een tennisracket naast de stoel neerzetten, daar mijn moeder ook graag tennist, maar dat zou niet kloppen, want mijn moeder houdt niet van rommel, haha.

Het truitje is overigens erg naar mijn zin geworden, hieronder een foto ervan.



Wij gaan genieten van onze tweede week vakantie, het klussen ligt achter ons en het belooft geweldig weer te worden, heerlijk!

27 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Het eerst wat ik lees is 85 en tennissen, nog steeds??? Geweldig!!! Nou laat jouw moedertje maar gaan hoor. Dat truitje, te mooi is het! Prachtige mooie herfstkleur ook, wat staat hij je leuk! Gefeliciteerd met je moeder en jij hebt een superleuk kaart voor haar gemaakt!

Daphne zei

Wat leuk joh, zoveel hobby's en dat allemaal verwerkt op een kaart.
Grappig, dat echte stukje breiwerk.
Mrs Santa doet het goed als "burger"😉.
Staat je mooi, het truitje en de kleur vind ik prachtig

Irene zei

Dit is zooooo LEUK!!! Je moeder was er vast net zo blij mee als jij met je beeldige truitje! Fijne 2e vakantieweek XxIrene

Martha zei

Wat een leuke kaart Angelique
En wat een mooi zomertruitje heeft je moeder gebreid, staat je goed!
Grappig die details op de kaart die bij je moeder passen, fijn dat je moeder ook sportief is!
Fijne dag liefs Martha

Nelleke zei

Gefeliciteerd met je moeder, een mooie leeftijd. Wat een mooie en persoonlijke kaart heb je voor haar gemaakt. Geweldig met dat breiwerk, en het truitje is ook helemaal geslaagd. Fijn dat ze dat nog doet voor je. Geniet van deze week, aan het weer zal het niet liggen. Tot vrijdag, ik heb er veel zin in! Groetjes Nelleke

alma.heijenk@gmail.com zei

oh haha mrs santa als je moeder, gefeliciteerd en nog zo actief!!
leuk truitje in een prachtige kleur!
groetjes alma

Creaellenknutselsite zei

gefeliciteerd met je moeder, wat een mooi kaartje heb je voor haar gemaakt met het breiende omaatje haha leuk!! ze heeft een mooie trui voor je gemaakt
geniet nog even lekker van je vakantie
groetjes ellen

Frederika zei

Van harte gefeliciteerd. Een leuke kaart met een klein breiwerkje. Het truitje is prachtig geworden. Kleed je goed. Groeten Frederika

Eri zei

Gefeliciteerd met je jarige Moeder! Je hebt een leuke kaart voor haar gemaakt! En zij heeft een prachtige trui voor jou gemaakt! Fijn dat ze nog zo actief is! Nog een fijne vakantie.
Groetjes, Eri

casa crea d' emilia zei

Hey Angélique,
Van harte gefeliciteerd met je moeder. Wat een mooie kaart maakte je voor haar. Leuk met dat gebreide stukje. Tof zeg. Heel erg leuk. Wat lief dat zij voor jou een truitje breide. Staat je goed. Geniet nog lekker van je vakantie, ik ben ook met de laatste week begonnen.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Elizabeth zei

Oh, dat is enig... het breiwerkje van hetzelfde garen als je truitje op de kaart voor je moeder! Ik vind de kaart er-rug leuk.
En ook leuk om je weer eens op een recente foto te zien! Wat staat dat groen je goed. Fijne vakantieweek nog...

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat knap dat je moeder nog tennist en leuk om te lezen dat ze zich "nuttig " wil voelen. Herkenbaar. Ze heeft een hele leuke trui voor jou gebreid en hoe gaaf is dat je dat ook op deze kaart verwerkt hebt. Deze kaart tovert zeker een big smile op haar gezicht. Oh en ik zou bijna vergeten...van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder Angélique!
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Gefeliciteerd met je moeder. Wat heb je een prachtige persoonlijke kaart voor haar gemaakt. Leuk zo as. Het breien met een truitje voor jou. Staat je erg mooi! Fijn dat je moeder dat nog kan doen. Nog maar een fijne vakantie. Groeten Trijntje

Crea Astrid zei

Gefeliciteerd met je moeder. Je hebt een prachtige persoonlijke kaart voor haar gemaakt. Leuk ook dat je nog het wol erbij hebt gebruikt van je eigen trui. Staat je trouwens goed en heeft je moeder prachtig gemaakt.

Groetjes, Astrid.

Elle-Jeanne zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
Je maakte een prachtige kaart voor haar.
Je truitje is mooi geworden.
Groetjes Elle-Jeanne

Margreet zei

Proficiat met je moeder. 85 en nog tennissen? Wat een pronte dame is zij dan! Wat een mooi truitje heeft ze voor je gebreid en zó leuk dat ze er op je kaart nog mee bezig is. Geniet maar van haar.
Geniet ook nog samen van je 2e week vakantie!
xxx Margreet

juffrouw Ooievaar zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Wat een goed idee om je moeder een truitje voor je te laten breien en het is nog heel mooi geworden ook, win, win :) De kaart is ook zeer geslaagd, maar dat is je wel toevertrouwd;) Hartelijke groeten, Anita

karin zei

Proficiat met de verjaardag van je moeder. Op die leeftijd nog zo kranig dat ze tennist en breit, super hoor! Prachtig truitje heeft ze voor je gemaakt, leuke kleur is dat.
En je kaartje is ook heel leuk met het breiwerkje erop.
Groetjes,
Karin

Mariann Jakobsen zei

A very nice card! I do LOVE your knitting, it make it so brilliant.

KarinsArtScrap zei

Gefeliciteerd met je moeders verjaardag een hele gave en vrolijke kaart heb je gemaakt en een prachtig truitje heeft ze gebreid Angelique.......gr karin

joke zei

Van harte met je moeder, wat een mooie leeftijd en knap dat ze het leuke truitje voor je gemaakt heeft. Super kaart heb je voor haar gemaakt.
Groetjes Joke

GerJanne zei

Wat een leuk truitje heb je je moeder laten breien! Supermooie kleur ook. En wat je moeder betreft, de mijne is net zo, houdt ook helemaal niet van rommel! En wat zij als rommel ziet, vind ik dat helemaal niet! Je kaart voor haar is heel erg goed gevonden! Zo leuk dat echte breiwerkje op je kaart! Nog van harte met je moeder!

Anita van Deur zei

Nog gefeliciteerd met je moeder. Wat een leuke kaart voor je moeder, enig het stukje brei werk. Zo mooi dat je moeder nog zo actief is.

Caroline Cards zei

Nog gefeliciteerd met je moeder en wat maakte je een leuke kaart voor haar. Super dat kleine breiwerkje. Een mooi truitje in mooie kleur heeft ze gebreid voor jou. Mijn moeder heeft ook veel voor mij gebreid, maar helaas kan ze niet meer handwerken en ze houdt ook niet van rommel.
Geniet van je tweede week!
Groetjes, Caroline

Ellen zei

Deze kaart is superleuk hoor voor jouw jarige moeder, van harte gefeliciteerd! En wat is zij stoer als ze nog tennist, petje af hoor! Mijn moeder was ook zo en ruimde ook alles op voor ze ging slapen.
Jouw truitje is ook heel erg leuk en staat je goed deze kleur. Leuk om het op je kaart te gebruiken!
Groetjes Ellen

Marjan zei

Van harte met je moeders verjaardag! Ze is een stoere dame, dat ze nog tennist is echt geweldig! Maar breien kan ze ook goed, mooi truitje en staat je goed die kleur! Je kaartje voor haar is super, leuk dat stukje breiwerk erbij.

De Breimeisjes zei

O, Angélique, wat een geweldige kaart! Super leuk, je truitje, knap werk van je moeder. En van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder, wat een prachtige mijlpaal!