dinsdag 2 februari 2021

Nieuwe baan

 Nee, niet ik, maar mijn oudste zoon. We zijn er enorm blij mee en heel trots op hem.

En natuurlijk hoort daar een kaart bij. Hij houdt van vuurwerk en dat vind ik nu wel gepast. 


Bij het bedenken van de kaart dacht ik ook aan de Liftchallenge, waar ze graag een achtergrond willen zien met hotembossing. Nu heb ik daarvan alleen nog maar het goedkope setje van de Action, om uit te proberen; het apparaat doet het prima, maar de inkt en embossingpoeder (goud en zilver) laten wel te wensen over. Voor vuurwerk kan het wel. Bij het setje zit ook een stempelsetje, dat had ik nog niet gebruikt, maar nu wel! (Ping, creatie 10 voor mijn uitdaging). Er staat namelijk een Chinese lucky cat op en laat mijn zoon die nou net super geinig vinden én het past perfect bij de gelegenheid, die stempelde ik aan de binnenkant.


Inmiddels heb ik zondag mijn bureaus helemaal opgeruimd (heerlijk!), dat was een behoorlijke bende geworden en heb ik gisteren mijn linnenkast/kledingkast uitgezocht en flink uitgedund. Ik doe heel lang met kleding en vind het moeilijk om iets weg te gooien, ik ben heel zuinig met alles, maar op een gegeven moment moet je wel. Dat zijn nou echt van die vakantieklusjes. En verder haak ik wat, doe een spelletje op de tablet en 's avonds maak ik een kaart. Gisteravond heb ik een heel leuke gemaakt (vind ik zelf), die zien jullie vandeweek wel.

16 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een leuke kaart heb je voor je zoon gemaakt. Leuk met de embospoeder. Fijn dat hij een nieuwe baan heeft. Jij ook maar gefeliciteerd. Zeker af en toe moet he even opruimen.. succes ermee. Groeten Trijntje

anja zei

Wat fijn voor je zoon dat hij een nieuwe baan heeft, gefeliciteerd! Mooie kaart heb je voor hem gemaakt.
Ik ben net als jij, doe eindeloos lang met mijn kleding, ben er zuinig op. Vorige week onze hobbykamer weer eens goed opgeruimd, heerlijk als alles weer overzichtelijk is.
Ben benieuwd naar de kaart die je gisteren maakte!

casa crea d' emilia zei

Gefeliciteerd voor je zoon met zijn nieuwe baan. Je kaart is echt super leuk geworden. Lekker vrolijk. Opruimen is ook echt super fijn, helaas is het een dag later al weer een rommel, bij mij tenminste haha.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Marjan zei

Wat fijn voor je zoon, een nieuwe baan in deze tijd is niet voor de hand liggend, gefeliciteerd! Ik herken het zuinig zijn op spullen wel, heb ook kleding hangen die tien jaar oud is of stempels die ik al eeuwen heb, maar soms ga ik er met de bezem doorheen, moet wel. Bij kleding heb ik de regel ... twee jaar niet gedragen, naar de Kledingbank!
Je mooie kaart past perfect bij de feestelijk gelegenheid van een nieuwe baan en zeker omdat je zoon van vuurwerk houdt èn vande Chinese kat! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge!

De Breimeisjes zei

Ah, fijn, een nieuwe baan, gefeliciteerd voor je zoon! Geweldige kaart!
Goed bezig, met dat opruimen! En heel herkenbaar: dat je moeilijk iets weg doet...

Nicole Parmentier zei

Wat een knalgoede kaart voor je zoon Angélique! Dat maakt het vuurwerk wat we hebben moeten missen met oud en nieuw meteen helemaal goed. Heel leuk kaartje, bedankt voor het meedoen met de liftchallenge en proficiat met je zoon!

Marfien zei

Leuke kaart voor je zoon, het knalt van de kaart af, heerlijk als je aan het werk kan en het ook nog leuk vind

!neke zei

Wat een leuke kaart voor je zoon !Kwam toevallig op je blog terecht !
Een soort "corona" omweg....
Ben je gelijk gaan volgen . Leuk.
groeten Ineke

Angélique zei

Gezellig, hartelijk welkom!

Daphne zei

Goed bezig, je bent al bij "10".
Wat een leuke kaart, met dat vuurwerk, het past zeker voor iemand die een nieuw baan gevonden heeft.
De kleuren zijn ook spetterend, maakt het een opvallende kaart.
Leuk om de binnenkant, dat probeer ik ook veel te doen.

Elizabeth zei

Wat een spetterende kaart! Dat geel geeft een heel vrolijk gevoel, en dat mag ook wel als je een nieuwe baan hebt gevonden.
Als ik het goed begrijp heb je een weekje vakantie... Niet het mooiste weer om vakantie te hebben, maar de tijd en energie hebben voor opruimklusjes is ook fijn!

Ellen zei

Super fijn voor je zoon dat hij een nieuwe baan heeft, gefeliciteerd!
Je kaart is geweldig voor hem, leuk gedaan met het vuurwerk...top!
Lekker een opgeruimd bureau, ik kom er nu niet toe en de kleding...ik kan ook niks wegdoen hoor is herkenbaar haha!
Fijne dag, groetjes Ellen

Marga zei

Mooi gemaakt, die leuke en vrolijke kaart.
Gefeliciteerd met de nieuwe baan van jullie zoon!
Liefs, Marga

Doris knippenenplakken zei

Super mooie kaart, heel mooi achtergrond, leuk gedaan met het vuurwerk.
Groetjes Doris

Doris knippenenplakken zei

PS: Gefeliciteerd met de nieuwe baan van ja zoon!

Catherine zei

Wat een super toffe feestelijke knalkaart heb je voor je zoon gemaakt.Echt leuk! Hartelijk gefeliciteerd met zijn nieuwe baan,ik hoop dat hij het op zijn nieuwe werkplek erg naar zijn zin zal hebben. Groetjes, Catherine.