zaterdag 27 maart 2021

Gerard-Joling-kaart?

 Voor een keer ook eens een blogbericht in het weekend, dit omdat ik nogal wat in de wacht heb staan.

Henk werd 70 en dan is het wel leuk als je post mag ontvangen en zeker als je postbode bent geweest. Erg veel inspiratie had ik op dat moment niet, maar een mand met veel post leek me wel heel leuk. Ik zocht er designpapier bij en maakte het verder feestelijk met slingers en ballonnen. Omdat de tekst wegviel op het dp, plakte ik het op effen papier en knipte het geheel uit. Dat laatste vind ik achteraf niet mooi geworden, maar er weer af halen lukte niet meer. Ik had best wat werk gehad aan het vullen van de mand met eerst stempelen en daarna de envelopjes stuk voor stuk uitknippen, dat ik besloot het zo te laten. Het kon er mee door, maar niet voor herhaling vatbaar.


Toen mijn zoon de kaart zag reageerde hij met "Gerard-Joling-kaart", vanwege de glimmende molentjes op het dp. Nou ja, als Henk zich maar goed jarig heeft gevoeld. Niet alles wordt zoals je wilt.

11 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Super vrolijk, dat is de kaart in ieder geval!

LisannesKaartenhobby zei

Herkenbaar hoor, soms wordt het niet zoals je wilt, maar wordt het toch mooi, maar anders dan in je hoofd... Je kaartje is heel vrolijk geworden en Henk zal het vast een ereplekje in huis hebben gegeven, want blij is die zeker geworden van deze vrolijke kaart

Fijn weekend & tot de volgende kaart!

Hobbygroet,
Lisanne

GerJanne zei

Hahaha, dat vind ik nou echt leuk, die reactie van je zoon... En Henk wordt vast en zeker blij van de kaart. Zo vrolijk van kleur en dan die mand met post. Zo toepasselijk als postbode.

Creaellenknutselsite zei

wat een gaaf kaartje met de mand vol post ik vind de achtergrond er leuk bij passen hier word ie heel vrolijk van
groetjes ellen

Martha zei

Gezellig boel daar op je kaart, Angelique
Daar heb je Henk blij mee gemaakt dat weet ik wel zeker!
Liefs Martha

Irene zei

Nou van je zoon MOET je het hebben als je zó je best hebt gedaan whaha! Beetje bont maar wél héél leuk en persoonlijk voor Henk dus zal in zijn nopjes zijn en dáár gaat het om! Ik ben je gaan volgen, gezellig!
XxIrene

Annerieke zei

Hahaha, Gerard Joling kaart, je kaart is in ieder geval leuk en feestelijk en zal de ontvanger zeker blij maken. Het volkswagenbusje is ook gaaf zeg, mooi gehaakt! Ik zag dat je met je mooie bloemenkaart gewonnen hebt bij DCL, gefeliciteerd hoor.
Groetjes, Annerieke

ineke zei

hhahaah dat gerard joling zouden mijn kinderen ook gezegd hebben van glitterdingen...ach als de jarige het nou maar leuk en mooi vindt !!

Elizabeth zei

Als dat geen vrolijke kaart is! En niet zo kritisch naar jezelf toe hoor, ik wil wedden dat Henk superblij is met deze kaart...

blauwruitje zei

Ik vind heel leuk geworden. Jij wordt gewoon steeds kritischer. :)

casa crea d' emilia zei

Een super vrolijke kaart Angelique. Wel een grappige benaming, een gerard joling kaart. Ik vind hem heel tof geworden.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily