vrijdag 19 november 2021

Familie Uil wenst je prettige kerstdagen

 Dit keer weer een kerstkaart met een stempel van Ali die ik vorig jaar veel gebruikte. Ook deze heb ik ingekleurd met Twinmarkers en de achtergrond met metallic waterverf .


Echter heb ik nu dp van Marianne Design gebruikt, dat ik vorig jaar van GerJanne heb gekregen, ik vind het prachtig papier. Ik heb de rare tik dat ik heel mooi papier niet makkelijk gebruik omdat ik dat zonde vind. Raar natuurlijk, want in de kast laten liggen is nog veel meer zonde. Haha, ik doe zelfs nooit mee met weggevers of uitdagingen waarbij je mooi papier kunt winnen, omdat ik vind dat het aan anderen beter besteed is.

De hulstblaadjes zijn van MD en heb ik uit groen spiegelkarton gestanst, niet handig voor de foto, wel leuk in het echt, de tekst is van Craft Emotions. 

14 opmerkingen:

Céline zei

Gezellig die familie Uil!

Elizabeth zei

Ha, dat herken ik wel een beetje... Wat is dan doe is er een goede kopie van maken en het originele papier nog even bewaren. Leuk kaartje maakte je weer!

casa crea d' emilia zei

Weer een ontzettend mooie kerstkaart Angelique. Heel tof die familie uil. Ik begrijp precies wat je bedoeld van dat papier, en ondertussen blijf ik papier erbij kopen hahahaha. Erg mooie kaart en mooi papier.
Fijne dag.

lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Wat een leuk vrolijk kerstkaartje, Angelique
Nou wat dat papier betreft zitten we wel op 1 lijntje,
ik kan het ook echt koesteren en gebruik het heel bewust bij speciale mensen!
Liefs Martha

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke stempel mooi ingekleurd, ik gebruik altijd wel dp maar probeer er zoveel mogelijk uit te halen elk snippertje word bewaard want stel je voor denk ik dan dat kan ik nog eens gebruiken voor een hoekje cirkeltje of randje
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een schattig afdrukje en mooi ingekleurd Angélique. Zo leuk hoe die uiltjes de wacht houden bij die sokjes hihi. Een mooie kerstkaart.
Lieve groetjes Miranda

De Breimeisjes zei

Ha, dat ziet er gezellig uit!
En op zich wel herkenbaar, dat je een soort van zuinig bent op mooie papiertjes :-)

Trudy zei

Leuke kerstkaart met die lieve uiltjes! Ik heb wel eens 2 blokken van heel mooi papier gekocht omdat ik het zo jammer vond dat het op was! Misschien een idee!
Groetjes Trudy

zeeuwsmeisje zei

Wat een leuke kaart is dit geworden. Juist met mooi papier maak je je kaart echt af en het is voor iemand die je daar een groot plezier mee doet dus zou zeggen zeker vaker gebruiken.
liefs lisette

Ellen zei

Heel lief kaartje met deze uiltjes…echt schattig!
Als ik papier echt te mooi vind om het te gebruiken koop ik er extra van, scheelt echt!
Groetjes Ellen

Doris knippenenplakken zei

Prachtige uiltjes kerst kaart....zo lief!
Groetjes Doris

Nicole Parmentier zei

Ohh je onderschat jezelf echt hoor! Je bent dat mooie papier helemaal waard. Juist het gebruik van het papier in combinatie met de stempel maakt deze kaart zo mooi. Niet meer in de kast laten liggen hoor!

Trijntje zei

Je hebt dezelfde tik als mij met het papier ik ben er ook zuinig op… ik laat vandaag een kaart zien met het mooie Maja papier… jou kaart is erg mooi met dit leuke afdrukje. Groeten Trijntje

Henriët zei

Wat een gezellig kerstkaartje. Volgens mij hebben meer bloggers last van deze tic. Het lukt me de laatste tijd wel steeds beter om mooi papier te gebruiken. Want inderdaad....in de kast laten liggen is helemaal zonde.
Groetjes van Henriët