maandag 6 maart 2023

Anna geboren

 Cliënten van mij zijn weer overgrootouders geworden van een meisje genaamd Anna en natuurlijk maakte ik daarvoor een kaartje.



Mevrouw had mij eerst de verkeerde naam doorgegeven, namelijk Anne. Ik heb de kaart direct nadat ik het had gegeven weer meegenomen om aan te passen, een nieuwe foto heb ik niet meer gemaakt.
"Gefeliciteerd Opa en Oma" stempelde ik met Memento op vellum, dat moest best een tijdje drogen.
Deze lay-outmal is van Action een stukje kleiner dan die van MD.
Deze kaart link ik als 2e kaart bij Knutsels en Kadootjes  waar vakjes op een kaart worden gevraagd.

De Knotsgekke Kaartendagen beurs was leuk, ik zal maar niet laten zien wat ik gekocht heb, anders gaan jullie nog denken dat ik eerst bijna geen stansjes had, haha, te erg. 
Het was wel heel erg jammer dat ik GerJanne en Nelleke en Angélique niet gezien heb, een ontmoeting had de dag nog leuker gemaakt. Nelleke had me nog gemailed wat GerJanne en zij aan hadden zodat ik ze beter kon herkennen, maar ik kreeg de mail pas binnen toen ik net weg was, heel jammer.
Remco en ik verbleven de rest van het weekend in een heel fijne Bed and Breakfast, Pastorij Huijsinge in Berlicum en hebben genoten van Den Bosch (inclusief Bossche bol van bakkerij Jan de Groot) en omgeving.

26 opmerkingen:

Sarah zei

Zoet kaartje. Lief met het sokje. Jammer dat je de anderen gemist hebt op de beurs. Ik ben toch wel nieuwsgierig wat je gekocht hebt ...🤔

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de zachte kleurtjes en leuke details, de vierkante layout is zo leuk die heb ik ook gekregen voor mijn verjaardag en ook al gebruikt
fijn dat je zo hebt genoten op de beurs en je weekendje weg
groetjes ellen

De Hobbykamer van Petra zei

Wat een leuke kaart. Wat de naam betreft, wij kennen een Ana, dus met 1 N en dat komt haast nooit voor.
De kaart is in ieder geval heel erg leuk en wat lief dat je dat voor je client maakte zodat zij deze geven of sturen kon.

Lieve groet, Petra

Daphne zei

Ik kreeg het al helemaal warm toen ik je titel en daarna je kaart zag...... ik dacht, oh jee, verkeerde naam.
Maar gelukkig schrijf je erover in je bericht.
Wat een leuke kaart is dit!!
Zo lief, zoet, met deze kleurtjes, echt helemaal meisjes achtig.
Wat jammer dat jullie elkaar niet gezien hebben, dat zou het helemaal compleet gemaakt hebben.
Maar wel een leuk weekend gehad zo te lezen!

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een mooie kaart weer. Leuk gedaan met de letters in het raamwerk zeg maar. Haha. Kan gebeuren dat er een foutje gemaakt wordt. hihi.
Wat fijn dat je het leuk hebt gehad in Den Bosch (die bossche bollen zijn zo ontzettend lekker). En mooi dat je goed geslaagd bent op de beurs. Heerlijk hoor :-) Jammer dat je de andere dames niet hebt gezien, dat was natuurlijk heel leuk geweest.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Wat een leuke kaart Angelique
En ach de naam heb je toch kunnen veranderen, goed gekomen dus!
Wat fijn dat je zo'n leuk weekend hebt gehad en met natuurlijk een heerlijk Bossche bol!
Mooi is Den Bosch he, het is mijn mijn meest favoriete stad
Fijne dag liefs Martha

Anita van Deur zei

Prachtige kaart voor Anna heel leuk de vakjes erop. Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie weekend.

De Breimeisjes zei

Prachtige kaart!
Leuk dat de knotsgekke beurs leuk was. Ja, zo'n ontmoeting zou ook super leuk geweest zijn. Misschien een andere keer.
Heerlijk, zo'n minivakantie en dan die Bossche bol: het water loopt me in de mond ;-)

Irene zei

Schattig roze kaartje en wat fijn dat je zo goed geslaagd bent en genoten hebt in Den Bosch!
XxIrene

Henriët zei

Wat een leuke kaart! En met een naam van 4 letters kun je zo'n vakjesmal heel goed gebruiken. Gelukkig kan je de naam makkelijk aanpassen.
Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar wat je allemaal hebt gekocht op de beurs. En lekker om er dan nog een weekendje samen aan vast te plakken.
Groetjes van Henriët

karin zei

Leuk kaartje heb je gemaakt. Die vierkante mal heb ik ook ooit gekocht maar zelden gebruikt.
Het was dus gezellig op de beurs en ook met volle tassen weer weggegaan zo te lezen. Leuk een paar daagjes den Bosch. Toen wij er eens waren regende het, dat was niet zo leuk.
Groetjes,
Karin

GerJanne zei

Ja ontzettend jammer!! Ik had me echt verheugd jou te ontmoeten en daarom zelfs van zaterdag naar vrijdag uitgeweken...maar goed, volgende keer beter.
Je kaart is heel leuk. Gelukkig kon je het nog veranderen, de naam!
Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K!

Doris knippenenplakken zei

Wat een mooie kaart voor de geboorte van Anna. Leuk dat je pkezier had op de beurs ik heb deze keer overgeslaan. Fijne week, groetjes Doris

Marjan zei

Heel gaaf kaartje voorde opa en oma van de kleine! De vakjes en de letters combineren heel erg leuk en ook het achtergrondpapier is schattig. Mooi vellum bannertje, ja, dat droogt langzaam inderdaad.
Wat jammer dat je Nelleke en GerJanne niet bent tegen gekomen! Maar de beurs was zo te lezen toch geslaagd!

Trijntje zei

Leuke kaart met deze lay out mal. Jammer dat je de blogdinnen niet getroffen hebt.. Fijn dat jullie een mooi weekend hadden. Groeten Trijntje

Kaartenkraam zei

Schattig kaartje en wat fijn dat jullie een leuk weekend hebben gehad. Iemand ontmoeten op de beurs is bijna niet te doen tenzij je op een bepaalde tijd en plek afspreekt.

groetjes van Ank

juffrouw Ooievaar zei

Mijn moeders naam is ook Anna
Wat leuk dat jullie in Den Bosch waren en dat je zo goed geslaagd bent op de beurs, je moet natuurlijk wel bijblijven in je vakgebied;) Krijgen we binnenkort vast kaarten te zien waarbij je de nieuwe malletjes gebruikt hebt.
Nog mooiere kaarten kan haast niet, want je kaarten zijn altijd al prachtig.
Groetjes Anita

Frederika zei

Een superlief kaartje.
Groetjes Frederika

marmarel zei

Wat een schattig kaartje! Jammer dat de ontmoeting mislukte, maar je gaat vast plezier hebben van al je aankopen. En jullie hebben er iig een fijne combi van gemaakt met een B&B.
Groetjes, Marijke

Nelleke zei

Ja dat was best jammer dat we elkaar niet gezien hadden. We hadden eigenlijk een tijd moeten afspreken. Dus jij hebt ook heerlijk je slag geslagen, wij ook hoor, geniet ook heel erg van de spulletjes. Jou kaart is leuk, zo kan het ook heel goed met die kleine vakjes. Balen dat de naam niet goed was, gelukkig kon je het nog oplossen. En wat geweldig dat je eer ene weekeindje weg van maakte, je kan er weer even tegen. Groet, Nelleke

Elizabeth zei

Een echte meisjeskaart en ik vind em erg leuk! Dat sokje... ik heb zitten kijken, maar dat is van vilt met een reepje kant denk ik. Hoe verzin je het!
Oh, ik ben wel benieuwd wat je allemaal hebt gekocht op de beurs; maar dat krijgen we vast wel te zien zo in de loop van de tijd met je kaarten.

Freubelmina zei

Het is een schattig geboortekaartje geworden, fijn dat jullie lekker genoten hebben xx

Caroline Cards zei

Een leuke kaart en gelukkig dat je de naam nog kon aanpassen!
Ben benieuwd wat je gaat maken met je nieuwe aankopen.
Groetjes, Caroline

bolletjelucky.blogspot.com zei

Fijn dat je zo genoten hebt van Den Bosch en de Bosche bollen natuurlijk. Ik hoorde dat de beurs best druk bezocht werd dus dan is het ook lastig om elkaar te ontmoeten, bij toeval. Je hebt een leuke geboortekaart voor Anna(e) gemaakt.
Lieve groetjes Miranda

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke kaart met de vakjes en de naam erop. Wat een heerlijk weekend heb je gehad, en wat jammer dat je de blogmaatjes niet hebt gezien. Je mag je spullen best laten zien hoor, we zijn wel wat gewend. ha ha... Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid

Monique zei

Deze is ook superleuk!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Lieve groetjes, Monique