woensdag 29 maart 2023

Beterschap!

 De man van mijn vriendin moest geopereerd worden, om hem te steunen heb ik een kaart voor hem gemaakt. Ik liet mij daarbij inspireren door Marjan, zij legde de schaduw techniek uit. Helaas was mijn witte inkt compleet uitgedroogd (zo zonde, had het amper gebruikt), maar met andere kleuren ging het ook wel, ik vind het wel geslaagd zo.


De tekst "Beterschap " stanste ik 2x uit net als het grote blad, maar dan de kleuren andersom. Onder het blad kwam een strook gescheurd vellum met een gestempelde tekst en wat plakpareltjes.

De basiskaart is nagenoeg dezelfde kleur als het blad, helaas dacht de camera van mijn telefoon daar anders over.

17 opmerkingen:

Freubelmina zei

Owww ik kan me voorstellen dat de kleuren in het echt veel mooier zijn want je hebt alles zo mooi op elkaar afgestemd Angelique…een mooie en lieve kaart xx

Annemarie en Merit zei

een prachtige kaart, ben weg van deze kleuren...
liefs Annemarie en merit

Anita van Deur zei

Wauw heel mooi is de kaart en de kleuren van de 2 bladeren komen goed tot zijn recht op de achtergrond.

Martha zei

Prachtige kaart Angelique
Met een andere tint kan het dus ook!
Fijne dag liefs Martha

Margreet zei

Supermooie kaart. De schaduwtechniek in een andere kleur vind ik heel geslaagd. Net als dat grote blad in die mooie kleur (jammer dat je telefoon vond dat de basiskaart er anders uit moest zien). De strook vellum staat er mooi bij!
xxx Margreet

Irene zei

Hier ook een witte inkt-pechvogel, hartstikke duur en waardeloos maar M@rjan is happy met SU-inkt dus daar ga ik tzt achter aan. Maar deze kleurencombi vind ik zeker voor een man ook héél geslaagd!
XxIrene

Diny zei

Wat een mooie kaart....die geeft vast veel steun Angelique!
Groetjes Diny

Kaartenkraam zei

Dit vind ik ook heel erg mooi, het hoeft toch niet met wit? Jammer dat je inkt was uitgedroogd, leg je de doosjes wel op de kop, dat scheelt vaak wel.
Hoe dan ook je kaart is erg mooi geworden!

groetjes van Ank

Trijntje zei

Wat een leuke beterschap kaart voor de man van je vriendin. Mooi met deze bladeren…De kleuren zijn erg mooi. Leuk dat we elkaar zo leuk kunnen inspireren. Groeten Trijntje

De Breimeisjes zei

Mooie kaart en dat wordt vast en zeker gewaardeerd: een zelfgemaakte kaart met een mooie wens.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de mooie zelfgemaakte achtergrond leuk om het blad en de tekst 2x uit te stanzen geeft een leuk effect
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Die is zeker goed gelukt Angélique, leuk dat jij je (ook) door Marjan liet inspireren. Dat vind ik een van de leuke dingen van bloggen. Deze mooie kaart wordt vast erg gewaardeerd.
Lieve groetjes Miranda

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een leuke kaart heb je gemaakt. Heel erg mooi gedaan. Leuk idee om het blad en de tekst 2x uit te stansen, zorgt voor diepte in het geheel.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Sarah zei

Tof gedaan!

Daphne zei

Wat leuk om deze techniek te liften.
Het ging je goed af zeg.
Wat raar is dat toch soms hè, dat de kleuren zo anders worden via je telefoon.

GerJanne zei

Je bent de derde al vandaag die de kleuren niet op de foto krijgt zoals ze in het echt zijn. Raar is dat toch he? Misschien as de kleur bijna matcht, maar niet helemaal en het licht valt er anders op.... Maar neemt niet weg dat het een heel gave kaart is!

Marjan zei

Wat leuk dat je ook aan de slag ging met de schaduwtechniek, ondanks je witte iets minder goed werkte, zie ik het effect wel! Een gave en attente kaart voorde man van je vriendin! Op mijn telefoon wordt het ook anders inderdaad.