woensdag 2 oktober 2024

Kletseldate-creatie

 Vandaag laten Nelleke, GerJanne en ik zien wat we tijdens onze kletseldate op 20 september j.l. bij Nelleke hebben gemaakt.

Nelleke had al heel lang een workshop in huis van Coosa Creatief die ze met ons wilde delen en het was leuk om eens iets anders te proberen, met materialen te spelen waar ik zelf niet snel mee aan de slag zou gaan. We gingen aan de slag met een kartonnen label, kartonnen hart, gesso, verf, plakparels, stencils en tenslotte met roestig ijzerdraad en tekstkaartjes. Thuis voegde ik nog papierlint, een stukje jute touw dat ik met mijn verjaardag van GerJanne kreeg en bloemetjes en een vlindertje van papier toe en dan krijg je dit:


Ik vind het een heel leuke wanddecoratie geworden die mij herinnert aan een supergezellige middag met de dames. Hij hangt boven mijn bureau zodat ik er vaak naar kijk als ik ga knutselen en terugdenk aan een geweldige knutseldate.

Gaan jullie ook bij Nelleke en GerJanne kijken hoe hun creatie geworden is?

Tot morgen, dan ben ik er weer met een kerstkaart, een apart modelletje.

9 opmerkingen:

Daphne zei

Zoooo, deze creatie vind ik ook heel mooi.
Ik ben al bij GerJanne geweest, maar deze van jou is donkerder en toch ook weer heel anders.
Wat een leuke middag is dat geweest denk ik.
Sprelen met spullen die je zelf niet gauw gebruikt, in gezellig gezeldschap.....hoe leuk is dat.
Ik vind jouw kleine toevoegingen mooi bij deze creatie passen, dat maakt het echt "van jou".

Marjolijn van Elsberg zei

Fantastisch mooi, dat roesteffect vind ik prachtig. Coosa , ja zo jammer dat die niet meer bestaat. Gezellig zo'n date met zijn drietjes.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie wanddecoratie heel apart en ook iets wat je zeker niet snel zal maken maar dat is juist de uitdaging, leuke details heb je gebruikt
groetjes ellen

Martha zei

Prachtig kunstwerk Angelique
Mooi gemaakt !
Liefs Martha

casa crea d' emilia zei

Hey Angélique,
Wat een prachtige creatie heb je gemaakt. Jullie eigenlijk, want ik heb al bij Nelleke gekeken, ga zo naar Gerjanne toe. Het is echt een kunstwerk geworden. Wat gezellig ook in gezelschap zo'n project maken.
Ik ben heel benieuwd naar je kerstkaart.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Eri zei

Dat ziet er prachtig uit, je zou niet zeggen dat dat van karton is gemaakt! Je hebt een heel mooie roestige kleur gekregen. Een leuke herinnering aan jullie kletseldate.
Groetjes, Eri

marja kenter zei

Ohhhh, deze is ook prachtig. Zo leuk dat jullie met hetzelfde materiaal drie zulke verschillende resultaten hebben maar ook toch weer op elkaar lijkende. Mooi!
Fijne dag en groetjes

Anoniem zei

Wauw wat heb je hem leuk afgemaakt, leuk juist met die kleine bloemetjes. De structuur komt er bij jouw mooi doorheen. Het was een leuke middag waar ik met veel plezier op terug kijk. Voor herhaling vatbaar. Groetjes van Nelleke

Margreet zei

Wow, wat mooi Angélique. Ik vind Corten staal heel erg mooi en daar doet jouw creatie me wel aan denken. Mooie herinnering aan een leuke dag!
xxx Margreet