woensdag 6 januari 2021

Ik daag mijzelf uit

 Met Kerst kreeg ik veel nieuwe stansmallen en stempels, zo leuk!

Maar.... normaal gesproken zou ik ze fotograferen voor mijn archief en vervolgens keurig opruimen in de mappen en bakken, waar waarschijnlijk een groot deel een aardig tijdje zouden mogen wachten tot ze gebruikt zouden worden. Dat moest anders. Gefotografeerd zijn ze, ook aan het archief toegevoegd, maar nog niet opgeruimd. Ik ben mijzelf namelijk de uitdaging aangegaan om elke stans(set) of stempel(set) eerst een keer te gebruiken voordat ik het opruim. Voor mij is dat eigenlijk een dubbele uitdaging, omdat ik het moeilijk vind om "zomaar" een kaart te maken, zonder reden of ontvanger in mijn hoofd dus.

Ik hang er geen vaste dag aan, nog een periode waarin het af "moet" zijn, maar de eerste kaarten zijn een feit, ik vind ze nog geslaagd ook.

In deze blogpost gaat het om de volgende stansset, ik gebruikte de kruiwagen.


De kruiwagen werd een alternatieve kinderwagen en omdat ik zo lekker bezig was maakte ik een roze en een blauwe variant.



Een volgende kaart voor deze uitdaging staat al klaar, op de rest van de mallen en stempels moet ik nog broeden.
In mijn mappen heb ik ook nog ongebruikte mallen en stempels, die wil ik eveneens bij deze uitdaging betrekken. O en embossingstencils, die zijn soms ook nog onaangeroerd.

Misschien zie jij ook wel iets in zo'n uitdaging aan jezelf?

17 opmerkingen:

Daphne zei

Wat een ontzettende leuke uitdaging, aan jezelf!!!!
Ik vind het héél creatief, zoals je de kruiwagen gebruikt hebt!! Was ik nooit op gekomen, om er een babytje in te zetten. Je maakte 2 lieve kaartjes. 🥰
Goed idee, om jezelf op deze manier uit te dagen, zo koop of krijg ik ook wel eens iets wat dan in mijn mappen verdwijnt en wat ik dan heel lang niet gebruik, maar ik ga het onthouden.
Ik probeer mij zelf dit jaar uit te dagen met de kerstkaarten...... als ik een idee heb voor een kaart, probeer ik er meteen 2 te maken, met hetzelfde idee, papier of stempel...... gisteren mijn eerste kerstkaart gemaakt en het ging bijna meteen mis, de 2de heb ik op zitten zweten, haha, het wilde niet lukken😁. Maar uiteindelijk liggen er 2 kaarten, voor morgen, dan plaats ik ze op mijn blog.
Ben benieuwd naar jou volgende kaart!

Elizabeth zei

Wat een ontzettend leuke kaarten! Die komen natuurlijk altijd wel een keer van pas... want babietjes blijven komen:)
Oh, je legt een archief aan van wat je hebt... jij bent geordend! Wel een goed idee, want soms weet je gewoon niet meer wat je hebt. En ook voor de inspiratie is het handig!

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een leuke kaarten heb je gemaakt. Echt super tof. Ik herken het wel haha, nieuwe mallen etc maar dan gebruik je ze idd niet echt direct. Ik mag van mezelf voorlopig niks meer kopen, hoewel er nog een pakje onderweg is hihi. Daarna maar eens wachten op mijn verjaardag in maart. Je uitdaging is goed gelukt. Echt zo leuk.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Atelier Valerie zei

Eerst een gelukkig & gezond, creatief 2021!
Jouw prachtige kaartjes zijn meteen al een bewijs!!
Lieve groetjes Valerie ♥

Lydia Guest zei

Prachtige kaartjes.

Franciens Haakwerk zei

Leuke uitdaging, zit een hoop herkenbaars in wat je schrijft. Super leuk die muizen! groet Francien

Céline zei

Leuke kaarten heb je gemaakt.
Ik doe mee met de Crea 5221, het alfabet, dat vind ik een uitdaging genoeg.

De Breimeisjes zei

Hele leuke kaarten! Dit is een goed idee van jou: zo sla je vast en zeker ook heel goed op wat je zoal in huis hebt. Mijn plan is om wat dingen af te maken die al een tijd liggen. Toch zal ik ook zeker nog wel aan nieuwe dingen beginnen, veel te leuk!

Marga zei

Allereerst een heel goed, gelukkig en gezond nieuwjaar voor jou en je familie!
Wat een schattige en lieve kaarten, zo apart en die muisjes, leuk hoor!!!!

Liefs, Marga

Henriët zei

Leuk om jezelf zo uit te dagen. Soms kopen we inderdaad meer dan we gebruiken en dat is natuurlijk jammer.
De kaarten die je nu laat zijn zijn echt heel erg leuk! Leuk die 2 uitvoeringen in roze en blauw.
Groetjes van Henriët

GerJanneke zei

Ha Angelique,
ja, dat doe ik dus ook nu! Zoveel mogelijk spullen gebruiken die nog nieuw liggen. Heel herkenbaar!
Jouw kaartjes zijn echt superleuk, met die kruiwagen in plaat van een kinderen wagen. Die ga ik onthouden!

Doris knippenenplakken zei

Wat een super leuke kaartjes!
Heel mooie papiertjes en wat een leuk idee met de kruiwagen.
Groetjes Doris

Crealice zei

zo'n soort voornemen ga ik ook weer eens oppakken. Ik heb ook zoveel stempels bijvoorbeeld maar gebruik ze veel te weinig.
Jij bent gelijk goed bezig en maakte superleuke kaartjes!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuk voornemen Angélique en toevallig had ik ongeveer hetzelfde voornemen. Ik had bedacht om bij elke kaart die ik maak eens iets te pakken wat weinig of nog niet gebruikt is en volgens mij kan ik dan nog heel lang vooruit. Leuk dat jij ook zoiets voor jezelf bedacht hebt. Deze twee felicitatie-kaarten bij een geboorte vind ik al heel mooi geworden. Leuk die "alternatieve kinderwagen ". Papa en mama muis zien er op hun paasbest uit, helemaal leuk.
Lieve groetjes Miranda

Sandra zei

Super schattig!

Sarah zei

Heel mooie en schattige kaartjes. Ik heb op mijn bureau een mandje staan met nieuwe dingen. Ze mogen pas opgeruimd worden nadat ik ze op minst 1 keer gebruikt heb. Zo doet ik het al lang en het helft op je spullen echt te gebruiken. Succes met je uitdaging! X

Sarah zei

Helft = helpt