maandag 4 januari 2021

Jarig breimeisje

 Morgen is Akkelien jarig, van het blog De Breimeisjes en dat verklaart mijn hele kaart meteen, geen uitleg meer nodig 😆 behalve dat Akkelien van blauwtinten houdt.

Ik kan hem al plaatsen, want Akkelien had hem donderdag ontvangen. Ik was namelijk bang dat de kaart net zo lang onderweg zou zijn als een hoop andere kaarten die ik de afgelopen tijd had verstuurd, maar deze keer ging het juist bijzonder snel.


Nu wil het toeval dat ik net een challenge tegenkom, waar ze iets met de letter B op he kaart willen zien. Nou, blauw, breien, bolletjes... de challenge is van Creatief met Hobbyshop Daantje

Over handwerken gesproken: haakfans, niet weglopen van mijn blog, ik ben nog steeds met de deken bezig, het is een erg bewerkelijke met toerhoogtes van een vaste, dat gaat niet snel. Nu de feestdagen voorbij zijn zal ik hem ook weer wat vaker oppakken, ik ben over de helft.

Fijne week allemaal!

15 opmerkingen:

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een leuke kaart. Echt heel mooi. Fijn dat de kaart op tijd over was ook, de post is zo onbetrouwbaar momenteel vind ik. Ik ben best benieuwd naar je deken :-).
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Daphne zei

Dat is een leuke persoonlijke kaart zeg.
Helemaal omdat je ook nog eens de kleur hebt aangepast aan de wens van Akkelien.
Ik loop hier niet weg hoor, nooit niet😉.
Ben héél benieuwd naar je deken...... knap dat je doorzet ik heb zo wel 3 projecten liggen wat ik gewoon niet meer aan haak, omdat ik het zo saai vind.
Soms gaat het weer kriebelen, maar ik kan me er niet toe zetten.

De Breimeisjes zei

Zo blij mee, een echte Breimeisjeskaart! En hier in Sneek waren de brievenbussen net nog steeds dicht vanwege het vuurwerk, dus ik denk dat ik morgen verder nog steeds niet veel post krijg... Nu heb ik tenminste al een paar dagen toch echte voorpret :-)

karin zei

Een mooi kaartje voor een breifan!
Groetjes,
Karin

marmarel zei

Wat een leuke toepasselijke kaart!
Groetjes, Marijke

GerJanne zei

Hahaha, dat is nog eens leuk! En zeker voor een breimeisje ;-)
Gek, he die post? De ene keer super snel en de andere keer duurt het dagen/weken.

Marga zei

Wat een leuke kaart, en helemaal mijn kleur!

Creaellenknutselsite zei

wat een gaaf kaartje met alle gebreide spulletjes erop leuke kleurtjes heb je gebruikt
groetjes ellen

Crealice zei

superleuke kaart!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele leuke persoonlijke kaart voor iemand die van breien en blauw houdt Angélique. Dat zijn inderdaad lage toeren om te haken, doe mij maar dubbele stokjes, dat schiet lekker op hihi.
Lieve groetjes Miranda

Elizabeth zei

Oepsie, was ik toch bijna deze blogpost vergeten... Ik had hem al wel op mijn telefoon gezien, maar ik vind het daarop zo lastig reageren. Blind typen gaat me sneller af dan met die duimpjes..
Deze kaart vind ik zò geweldig geslaagd voor Akkelien! En wat lief van je om zoiets persoonlijks voor haar te maken!

LisannesKaartenhobby zei

Geweldige kaart met het breithema! Super leuk gedaan! Ik ben je gelijk gaan volgen... Dankjewel voor je deelname bij Daantje en wie weet tot de tweede inzending

Hobbygroet Lisanne

Sandra zei

Perfect voor Akkelien!💙

Sarah zei

Geweldig leuk!

Creatief met Hobbyshop Daantje zei

Schitterende kaart heb je gemaakt voor de tweede challenge van Creatief met Hobbyshop Daantje! Dankjewel voor je deelname & veel succes.

Creatieve groetjes,
Daantje, Ellie & Lisanne