donderdag 28 januari 2021

Olijke vent

 Nog nooit eerder maakte ik in januari een kerstkaart, nu door mijn eigen uitdaging wel en ik moeten zeggen dat het erg onwennig voelt. Nu kijken kaartenmakers er niet van op, op donderdag staat blogger vol met kerstkaarten, maar de haaksters onder jullie zullen het wel een beetje vreemd vinden.

Het kwam zo: ik had aangegeven voor mijn verjaardag ook graag kerststansen- en stempels te krijgen, daar dat assortiment erg beperkt was. Zo gebeurde het dat ik met Kerst van Remco deze mal kreeg:


Ik zag niet direct voor me hoe het moest worden, maar werd wel nieuwsgierig. Ik zette het hoofd in elkaar en wat later maakte ik er een kerstkaart van, goed voor creatie nr. 8 van mijn uitdaging om ongebruikte materialen te gebruiken.


Ook het kalendertje, cadeautje en  de zuurstokjes komen uit een nieuw setje dat ik met Kerst kreeg. Ja, Remco was flink aan het shoppen geweest bij Aliexpress.

De mal die achter de kerstman zit is al een oudje, maar ook nog niet of hoogstens 1x gebruikt.

Het voelde onwennig om nu een kerstkaart te maken, maar het is wel gelukt en het is er alvast 1 voor komende Kerst dus mogelijk volgen er meer door het hele jaar heen. Ik vind deze erg leuk geworden met die olijke kerstman.

16 opmerkingen:

Elizabeth zei

Dat snap ik ook nooit hoor..., hoe mensen het hele jaar door kerstkaarten kunnen maken. Maar handig is het natuurlijk wel, want zo voorkom je de stress in december.
Ik moest even goed kijken naar de mal om te zien wat het was; zal wel meteen een snor en dacht ook een baardje te zien...
Maar de muts had ik er niet in gezien. Het is je super gelukt om een kersterige kaart te maken van deze mallen!

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Ja, het is echt een ding, dat kerstkaarten maken het hele jaar. Ik was wel van plan eraan mee te doen, maar ben nog niet zover gekomen eerlijk gezegd. Ik vind je kerstkaart echt super goed gelukt. Leuke mal ook. Ik heb nog nooit op alieexpress besteld, maar ziet er echt super uit.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

De Breimeisjes zei

Hij is super leuk! En toch: van mij mag het nog wel even duren, alles wat met kerst te maken heeft. Eerst op naar voorjaar en zomer!

Trijntje zei

Erg mooi deze kerstman. Ziet er best ingewikkeld uit. Het bevalt mij heel goed om het hele jaar door kerstkaarten te maken. Prima idee om kaarten met nog niet gebruikte maken te maken...goed bezig. Groeten Trijntje

GerJanneke zei

Hoi Angelique,
die Remco heeft je lekker verwend dan. Het is een enige stans die je hebt gekregen. En ik kan me helemaal voorstellen dat het vreemd voelt om een kerstkaart in januari te maken. Dat had ik net zo toen ik mee ging doen met 52 weeks. Ik vond het eigenlijk belachelijk. Maar de ervaring leert nu dat het heel fijn is om eind van het jaar niet alleen maar kerstkaartjes te hoeven maken. En dat is ook fijn...
En je gelooft het niet maar het is weer donderdag en de robot komt op een vast tijdstip volgens mij en daar zitten de donderdag en vrijdag altijd bij. Dat is nu al een half jaar bijna en ik baal er behoorlijk van. Daarom dus weer en reactie van mijn account, waarmee je dus NIET op mijn blog kunt komen. Moet je echt in de leeslijst zijn....

Tineke zei

Super mooie kaart heb je gemaakt. Zo heb je straks in december geen stress om genoeg kaarten af te hebben.
Liefs Tineke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leukerd die kerstman met zijn appelwangetjes Angélique. Ook de rest van de decoratie is mooi, zeker vaker gebruiken dit leuke cadeau.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Dat vind ik zo lief hè dat je lief (of zoals bij mij, onze zoon) zoiets voor je koopt!! Het zal niet meevallen voor ze om iets te kopen waar ze totaal geen verstand van hebben.
Echte liefde vind ik dat.
Wat een leukerd, deze kerstman🥰, nog nooit gezien.
Gewoon elke week 1 kerstkaart maken😉 en meedoen bij 52 WTC.
Is leuk hoor een heel handig aan het einde van het jaar.

Hobbyrita zei

Een pracht van een kaart, wist ook niet meteen wat je met de mallen aanmoest, maar kijk, wat jij ervan gemaakt hebt! Er ligt al een kerstkaart klaar voor volgende kerst!

Henriët zei

Echt een leukerd deze kerstman. Je hebt er een erg leuke kaart mee gemaakt!
Groetjes van Henriët

Ellen zei

Wat een geweldig leuke kaart...idd een vrolijk ventje haha! Ik vind het ook super raar om na de kersttijd kerstkaarten te maken maar wel makkelijk om ze klaar te hebben aan het eind van het jaar!
Topkaart!
Groetjes Ellen

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuke kaart met de grappige kerstman, super mooi gedaan, heel mooie achtergrond.
Fijn weekend, groetjes Doris

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de superschattige kerstman moet gewoon erom lachten om dat vrolijke gezicht leuke andere details zitten erbij
Mijn man waagt zich niet aan shoppen van knutselspullen die zegt doe jij dat maar lekker zelf dan weet ik zeker dat het goed is.
groetjes ellen

Catherine zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Catherine zei

at een leuke kaart is het geworden. Nee hoor, het is helemaal niet vreemd om in januari een kerstkaart te maken. Klanten in de winkel waar ik werkte, wilden het gehele jaar door kerstkaartspullen kunnen kopen.Groetjes, Catherine

LisannesKaartenhobby zei

Hele mooie kaart! Wat een olijke en vrolijke kerstman! Herken het helemaal van die kerstkaarten hele jaar door, maar volgende kerst ben je er heeeeeeeeel erg blij mee dat je nu al begint

Hobbygroet Lisanne