zondag 24 januari 2021

Zoete zomer dromen

 Ik kwam weer een challenge tegen waar ik graag aan mee wil doen, namelijk die van Mijn Hobbyhonk Challenges, daar willen ze de deelnemers aan het paperpiercen krijgen en bij mij is dat gelukt.

Hierbij stempel je op gewoon papier en nogmaals op designpapier, waar je één of meer onderdelen van uitknipt en op je eerder gestempelde afbeelding teruglegt.

Ik zocht tussen mijn stempels voor iets geschikts en kwam dit lieve meisje tegen, ooit op een beurs gekregen bij een aankoop, maar, je raadt het al, nog nooit gebruikt. Ha, uitdaging 7!


Ik had ook een set in mijn handen met huisdieren en een tipi, onlangs gekregen bij een bestelling bij de Egel, die voor mijn verjaardag was. Hiervan had ik al eerder het kussen gebruikt.

Ik paperpiercte het jurkje (ik lette daarbij goed op hoe het dessin liep), de haren en de slippertjes. Eerst zag ik er wel tegenop, omdat ik niet zo mooi kan knippen, maar dit keer ging het me best goed af. En dus moest de tipi er ook aan geloven, daar kleurde ik alleen de stokken met potlood.


De achtergrond maakte ik met Memento inkt, de graspolletjes ook. De bloemetjes zijn geponst en in elk hartje plakte ik een glimsteentje, dat was behoorlijk priegelen.
Geen idee voor wie deze kaart bestemd is, hij gaat in de kaartenbak. Dat gaat me steeds beter af, zomaar een kaart maken, mede door mijn eigen uitdaging om nieuwe/ongebruikte spullen te gebruiken. Fijn, want dan hoef ik niet op een gelegenheid te wachten.
Zoals gezegd, deze is speciaal voor de callenge van Mijn Hobbyhonk Challenges gemaakt.

Over challenges gesproken: Akkelien vroeg bij mijn vorige blogpost of ik wel eens win met challenges. Tot nu toe heb ik 1x gewonnen, iets van 2 jaar geleden, maar het gaat vooral om het meedoen. Al zou ik het ook een keer heel leuk vinden om gastdesigner te mogen zijn. Overigens worden bij de meeste challenges de winnaars willekeurig gekozen.

Mijn deken vordert nog steeds wel, maar het gaat zooooooo langzaam! Nu heb ik ook niet altijd zin om te haken, dat werkt ook niet echt mee. Maar af komt hij, dat kan ik met gemak beloven, want er blijft zelden bij mij iets onafgemaakt liggen, dat gebeurt alleen als ik het écht niet leuk vind worden. Ik ben ook bijna altijd maar met één haakproject tegelijk bezig, velen zullen dat bijzonder vinden, maar zo werkt dat bij mij het beste.


15 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Wat een super leuke kaart, die komt zeker een keer van pas! Goh, 1x wat gewonnen, dat is al leuk! Dat gaat vast nog wel eens gebeuren!
Groetjes,
Akkelien

ineke zei

heel leuke kaart geworden.. zo maakte ik er vroeger veel..moet ook weer eens aan de slag met kaarten want mijn kaartendoos is alweer leeg

Henriët zei

Wat een schattig kaartje is het geworden. Lekker zomers ook! Duurt nog wel even voor we weer zo in het gras liggen. Hier hagelde het vanmiddag.
1 haakprojectje per keer lukt me niet. Hier liggen meerdere projectjes die nog afgerond moeten worden (olifant, uiltjes voor groep 8, koe, vogels)
Groetjes van Henriët

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een heel mooi gemaakte kaart Angélique, lekker zomers. Mooi met de delen die gepaperpieced zijn in leuke dessins. Soms heb je inderdaad even minder zin in iets, geeft niets toch? Zeker niet als je je toch wel lekker bezig weet te houden.
Lieve groetjes Miranda

Trijntje zei

Heel mooi deze kaart met deze techniek. Dit stempeltje heb ik ook nog in de doos... Past leuk zo voor de tipi. Sommige materalen gebruik je niet zo vaak. Goed om jezelf zo uit te dagen... Zo probeer ik nu ouder design papier op te maken. Maar zien hoe lang dat gaat... Vandaag kerstkaarten pas klaar gemaakt met ouder papier.. Ga er op borduren in kruissteek.. Vind ik af en toe ook weleens leuk om te doen... Groeten Trijntje

GerJanne zei

Joh, Angelique, wat een enige kaart. Zo leuk bedacht met de tipi en het meisje ervoor in het gras. De kleine bloempjes in het gras ook al zo ontzettend leuk. Dit zou zomaar een topper kunnen zijn.
Het is voor mij vaak de uitdaging van een challenge en niet omdat ik wil winnen. Ik heb in het begin dat ik meedeed, 9 jaar geleden of zo een keer iets gewonnen, waarvan ik niet wist wat ik ermee moest. Nu kijk ik vaak naar de challenges en als er een prijs te winnen is die niet bij mij past, doe ik niet mee, omdat ik het een ander dan meer gun. Maar als de challenge dan wel heel gaaf is, bewaar ik hem voor een later tijdstip.

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wauw wat netjes gedaan dat paperpiecen. Wat ontzettend leuk is je kaart geworden. Kun je vast wel een keer versturen. Die achtergrond heb je ook zo mooi gemaakt. En die bloemetjes in het gras zijn te schattig.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

zeeuwsmeisje zei

Zo leer ik ook nog eens wat had nog nooit gehoord van deze techniek. Hij is weer erg goed gelukt.
gr lisette

Marga zei

Wat een gezellig plaatje is het geworden. Ik zie daar mijn kleindochter Charlotte liggen, in het gras naar de bloemetjes kijken voor haar eigen tipi. Voor mij is de kaart 1e geworden.

Liefs en knuffel van Marga

Doris knippenenplakken zei

Je bent goed bezig, wat een leuke fleurige kaart!
Groetjes Doris

Elizabeth zei

Leuke kaart, met een tikkeltje nostalgie... Dat komt door het roze, en het meisje en haar jurkje. Ik vind het een schattig kaartje!

Daphne zei

Wat een schattige kaart!!
Een challenge geeft mij een begin van een kaart, ik doe regelmatig mee, maar win niet vaak, maar daar gaat het ook niet om vind ik.
Het zorgt ervoor dat je soms wat nieuws uitprobeert. Zeg nou zelf, zonder deze challenge was jij waarschijnlijk nooit aan het paperpiecing begonnen....

blauwruitje zei

Ik krijg helemaal zin in vakantie door jouw kaartje.

Angela zei

Wat een heerlijk vrolijke kaart Angelique! Het geeft je een zomer/vakantiegevoel!
Gezellig dat je weer van de partij bent bij MHH en heel veel succes!
grt Angela

Tinneshobbyworld zei

Prachtige kaart, beetje nostalgisch getint. Fijne dag!