vrijdag 13 augustus 2021

Genieten voor de jarige

 De kaart voor mijn schoonvader is ook ruimschoots op tijd klaar (29 augustus hoopt hij 92 jaar te worden), maar ook deze kaart wil ik graag aan een challenge mee laten doen, dus plaats ik hem nu al in de hoop dat hij deze weken niet op mijn blog kijkt.

Het is weer een slimline (21 x 10,5cm), nu met transport. Transport is het thema van de challenge bij Knutsels en Kadootjes, slimline is het formaat dat gevraagd wordt bij Hobbyshop Veldmaat (ik kan daar niet terugvinden met hoeveel creaties je daar mee mag doen, dus ik stuur de 2e maar ook in).


De camper waar wij voorheen mee weggingen was van Remco's ouders, uiteraard hebben zij er nog meer van genoten dan wij. Mijn schoonvader had dan altijd een electrische vouwfiets mee waarmee hij boodschappen deed (dat laatste doet hij overigens nog op dezelfde fiets, de camper is pas 3 jaar weg), die staat op de kaart tegen de boom geparkeerd. Daarvoor hadden ze een caravan (ook daarvan mochten wij dankbaar gebruik maken), zij stonden van vroeg in het seizoen tot oktober in Limburg. 
Remco heeft tijdens één van de campervakanties in Twente met zijn vader een ballonvaart gemaakt, ook dat was volop genieten voor hem! En dat kan ik mij heel goed voorstellen, want ook ik heb met Remco een keer een ballonvaart gemaakt en dat was zo enorm gaaf, ik had zelfs geen last van mijn hoogtevrees toen.

De achtergrond heb ik gemaakt van een stuk blauw verloop karton en een stuk groen. Op de rand maakte ik een bossage, wat eigenlijk grond is uit de tuinserie van Marianne Design. De felicitatie staat binnenin gestempeld.

Ik hoop met deze kaart wat fijne herinneringen bij de jarige te belichten, het is best jammer dat het kamperen nu niet zo'n goed idee meer is voor hun.

18 opmerkingen:

Trijntje zei

Wat een prachtige persoonlijke kaart heb je voor je schoonvader gemaakt. Wat veel leuke details zijn erop te zien. Superleuk samengesteld. Deze valt vast goed in de smaak. Groeten Trijntje

Elizabeth zei

Een enige kaart! Wat een heerlijk kampeer tafereel heb je gemaakt..
Oh, zo'n ballonvaart zou ik echt niet durven! Maar je hebt vast een prachtig uitzicht.
Ik verwacht dat je schoonvader het een hele mooie kaart gaat vinden!

casa crea d' emilia zei

hey Angelique,
Wat een mooie kaart. Ik vind het altijd zo fijn om persoonlijke kaarten te maken en deze heb jij echt zo goed gepersonaliseerd. Helemaal geweldig.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart voor je schoonvader zo leuk al de herinneringen erop wat al hij daar van genieten
groetjes ellen

GerJanne zei

Geweldig! Een kaart met een heel levensverhaal erachter! Leuk dat je dat vertelt, dan 'snappen' we de kaart beter. EN je schoonvader zal de details allemaal zien en begrijpen.
Ook mijn ouders kamperen niet meer. Ze hebben de caravan verkocht en gaan nu in een huisje of een paar dagen in een hotel. Bevalt ook goed..

bolletjelucky.blogspot.com zei

Superleuk deze kaart vol herinneringen Angélique en je hebt er meteen aardig wat transportmiddelen op weten te verwerken hihi. Heel mooi.
Lieve groetjes Miranda

Céline zei

Mooie en lieve kaart, er zit veel liefde en herinneringen in deze kaart.
Ik hoop dat je schoonvader hem mooi vind.

Monique zei

Wat een leuke kaart! Het klopt ook allemaal. En past helemaal bij de challenge!
Dank je wel dat je weer gezellig meedoet bij K&K.
Lieve groetjes, Monique

Martha zei

Heel mooi kaartje Angelique
Daar zal je schoonvader veel kijkplezier aan hebben en leuke herinneringen
Liefs Martha

zeeuwsmeisje zei

Wat mooi geworden. Met het verhaal erbij zie ik het helemaal voor me. Erg goed gedaan.
gr lisette

karin zei

Prachtige kaart Angelique. Haha, oude opa van 92 die nog op je blog zou kijken. Mijn moeder zegt altijd ik heb geen www en ik moet het ook niet 😃
Groetjes,
Karin

Henriët zei

Echt een kaart met een verhaal en een hoop herinneringen.
Daar gaat je schoonvader vast erg blij mee zijn.
Groetjes van Henriët

Trudy zei

Wow super gave kaart en wat origineel met al die herinneringen erop!
Wat grappig 92 op 29 augustus! Een hoge leeftijd trouwens!
Groetjes Trudy

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuke kaart gezellige vakantie kaart Angelique.
Groetjes Doris

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke kaart, met alle mooie herinneringen erop, wat fijn dat jullie dat allemaal samen mochten delen en beleven..en wat een mooie leeftijd gaat je schoonvader bereiken..Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid.

Bianca van Tilburg. zei

Super mooie kaart Angelique.
Dank je wel voor het meedoen bij onze challenge.
XX Bianca
DT Hobbyshop Veldmaat.

Elly zei

Hele mooie kaart en bedankt voor je deelname bij Hobbyshop Veldmaat.
Groetjes Elly

Sarah zei

Weeral zo'n leuk verhaal. Alles netjes verwerkt op de kaart, knap! Bijna 92 en nog zeer actief, daar teken ik ook voor. 😉