maandag 9 augustus 2021

Kaart voor mijn broer

 Zaterdag was mijn broer jarig, hij heeft een heel leuke hobby, namelijk figuurtjes uit hout snijden. Hij kreeg van mij een toepasselijke kaart, mét zeer persoonlijke details.


Het houtsnijden doet hij vooral op de camping, daar heeft hij er echt de tijd en rust voor, vandaar de caravan.
Onlangs heeft hij een haaknaald en knijpers gesneden die ook echt gebruikt kunnen worden, ik heb ze op de kaart terug laten komen. De pleisters en verband heb ik maar achterwege gelaten, die kreeg hij in het echt bij zijn houtsnij-cadeau (boekje), haha. Ik heb hem een lekker drankje voor tussendoor geserveerd.

Maar dan die courgettes die tussen de vlaggetjes hangen... 
Dat is een verhaal apart: vroeger waren wij altijd op vakantie met zijn verjaardag, meestal aan het kamperen. We namen nooit slingers mee, mijn broer kreeg altijd aparte slingers, gemaakt van gekleurde hemdtasjes en altijd komkommers of courgettes aan de alternatieve slinger. Het stond nog heel feestelijk ook en was natuurlijk heel grappig.

14 opmerkingen:

Elizabeth zei

Haha, courgettes? Ik dacht dat het zijn sokken waren! Maar zonder dollen..., wat een gave kaart heb je voor je broer gemaakt. De creativiteit zit wel in de familie zeg.. Houtsnijden; wat een mooie hobby.
Waar ik nu benieuwd naar ben... heeft hij de figuurtjes op de kaart ook gemaakt? Ik denk toch eigenlijk dat hij 3-d zal werken. Maar hoe kom je dan aan die gave beestjes en trollen? Zijn ze gestanst uit speciaal papier?

Angélique zei

De figuurtje op de kaart heb ik gestanst uit dun karton, in dit geval een lege tissuedoos, met een houtprintje, ziet er best goed uit hè?

Irene zei

Zó veel leuks en persoonlijks op je kaart, wat zal je broer geglunderd hebben - vooral bij die bijzondere slinger 🤣.
XxIrene

blauwruitje zei

Wat een leuke kaart en zo heel persoonlijk. Echt leuk om te krijgen. En wat slim dat karton met dat houtprintje. Je moet het maar net hebben.
Groetjes Sandra

Martha zei

Haha die slingers, wat leuk Angelique!
Wat een leuke hobby heeft je broer, knap!
Je kaartje is superleuk zeker omdat er zo'n persoonlijke noot in zit!
Liefs Martha

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi persoonlijk kaartje voor je broer, gaaf de slingers erbij
groetjes ellen

De Breimeisjes zei

Wat leuk, zoveel bijzondere en persoonlijke details! Ja, die tissuedozen heb ik ook gehad, dat waren hele leuke :-) Mooi hoe jij dat dan weer hergebruikt!

Trudy zei

Haha wat een grappige kaart voor je broer! Wat heb jij toch allemaal creatieve mensen om je heen en jij zelf natuurlijk ook!
Groetjes Trudy

Henriët zei

Wat een originele kaart voor je broer. Daar zal hij zeker blij mee zijn!
Groetjes van Henriët

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, wat grappig, een slinger van courgettes en wat heb je zijn hobby gaaf weergegeven Angélique. Echt leuk die "houten" figuurtjes. Een leuke persoonlijke kaart.
Lieve groetjes Miranda

Doris knippenenplakken zei

Wat een super mooi toepasselijke kaart voor je broer.
Groetjes Doris

GerJanne zei

hihihi.... zo leuk, die persoonlijk noot. Voor Dimitri? Of heb je meer broers?
Waren ze dit jaar ook naar Drenthe?

Daphne zei

Super deze kaart!!
Zo persoonlijk ik hou ervan!!!!
Maareuh...... courgettes en komkommers als slingers??????

Sarah zei

Tof idee om die tissue doos een tweede leven te geven. Zo tof al die details. Jullie hebben ook wel een gevarieerde creatieve familie. Heerlijk! X