donderdag 21 april 2022

Gelifte kerstkaart

 Ik liet mij uitdagen om aan de Liftchallenge mee te doen en wilde daarmee een kerstkaart maken. Ik ben niet tevreden met deze kaart, maar plaats hem toch, al is het alleen maar om te laten zien dat niet alles wordt zoals ik in gedachten heb. Bovendien zag ik dat er nog maar erg weinig inzendingen zijn voor deze uitdaging, wellicht breng ik nog lezers op het idee om ook mee te doen.

Het was de bedoeling om strookjes cardstock als achtergrond te nemen, daarop een afbeelding m.b.v. heatembossing te maken en tekst toe te voegen. Nu heb ik alleen wat zilver- en goudkleurig embossingpoeder, dus ik werd erg beperkt in de mogelijkheden.  


Op de poinsettia ben ik wel een beetje trots, die is dus echt nu nog zo mooi (vorige week werd er door menigeen naar gevraagd), de foto is gisteren gemaakt.

Deze kaart link in bij 52 Weeks to Christmas als wekelijkse kerstkaart en op het Liftchallenge Blog. Mogelijk maak ik voor laatstgenoemde uitdaging nog een andere kaart, waar ik hopelijk wel zelf tevreden mee ben.

24 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Leuke kaart in deze kleuren. En je kerstster wauw hij is geweldig die van mij is binnen 2 weken dood wat ik ook doe hij doet het niet bij mij. Fijne dag.

Creaellenknutselsite zei

wat een fleurig kaartje i het geworden ik vind het ook een lastige challenge ben er ook nog mee aan het stoeien en het resultaat is nog steeds niet wat ik wil maar wie weet je kerstster is supermooi
groetjes ellen

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een leuke fleurige kerstkaart. Gezellig hoor. Knap gedaan met dat heat embossing. Wat is je poinsettia nog mooi inderdaad. wauw, die houdt het al lang vol. Prachtig. Grappig zo met Pasen nog een kerstplant.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Prachtig blij kerstkaartje, Angelique!
Nou je kerstster doet het inderdaad nog goed zeg, je geeft em vast veel liefde!
Liefs Martha

Annemarie en Merit zei

Het is een heerlijk vrolijk fleurig kaartje....
ja soms wil het niet zo als je in gedachten had,
Knap van die kerstster...hier paar dagen in huis...dan gaan alle groene blaadjes eraf en blijft een kaal stokje over met een kroontje van rode bladeren...
Ik ben niet zo goed met planten.
.Gezellig dat je er vandaag weer bij bent.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC

Trudy zei

Volgens mij heb jij groene vingers, knap om die plant zo lang in leven te houden!
Je kaartje is lekker vrolijk! Ik heb geen heattool en geen embossingpoeder, jij hebt in ieder geval nog iets van die spulletjes!
Groetjes Trudy

De Hobbykamer van Petra zei

Ik vind deze kaart geslaagd hoor Angélique..ik had misschien dat rose achtergrond papiertje meer rood gekozen maar verder is hij wel erg leuk.

Lieve groet, Petra

Prachtig hoe deze kerstster nog staat te schitteren bij jou.

gerrie zei

Jammer dat je geen wit embossingpoeder had, is echt een aanrader.Toevallig heb ik ook vanmorgen mijn liftkaart geplaatst, ik vond het een geweldige opdracht. Je kerstkaart is ook mooi geworden, gemakkelijk om te doen hé.
Groetjes,Gerrie.

marja kenter zei

Ach soms vind het zelf niet zo geweldig maar anderen wel en ik vind hem ook geslaagd hoor.
En die kerstster, zo grappig, ik had er drie, één van een bloemist en die heb ik ook nog steeds. Ik doe ze altijd weg na de kerst, ben ze dan een beetje zat en ze vallen dan ook uit maar deze doet zo zijn best dat ik hem met liefde nog verzorg. Wie weet tot december ha, ha.
Fijne dag en groetjes

Angélique zei

Het grappige is dat het "roze" papier in het echt rood is, maar ik kreeg het niet beter op de foro, haha

Diny zei

Het gaat niet altijd zoals we willen dat het gaat....maar ik vind je kaartje heel goed geslaagd hoor!
Groetjes Diny

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuke gelifte kerstkaart , heel mooie kleuren.
Wat goed zeg dat je kerstster zo lang kan houden.
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een leuke gelifte kerstkaart Angélique en dat heb ik ook hoor dat iets soms niet wordt zoals in mijn hoofd. Ik vind het leuk bedacht en gemaakt. Geweldig dat je poinsettia het zo mooi blijft doen.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Marjan zei

Top dat je je kaart toch laat zien, ook al ben je zelf niet zo tevreden. Maar met zilver embossing staat het ook leuk bij het kerstthema en het is heus een leuke kaart, hoor! Je Poinsettia is inderdaad nog erg mooi, zeg! En dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Angelique.

Caroline Cards zei

Het resultaat is niet altijd zoals je het in gedachten hebt, maar ik vind het een leuke kaart met deze vrolijke kleuren. Prachtig die Poinsettia. Geweldig dat je 'm zo lang mooi kunt houden!
Groetjes, Caroline

Franciens Haakwerk zei

In dit jaargetijde een kerstkaart maken, haha, ik vind het een leuke kaart geworden ook al ben je zelf niet zo tevreden. De maker zelf is altijd de meest kritische, groet Francien

Trijntje zei

Wat een leuke gelifte kaart. Ook had je het anders in je hoofd. De kerststerren kun je heel lang mooi houd3n als je ze goed verzorgt. Groeten Trijntje

Jantine zei

Ik vind je kaartje erg leuk, Angelique! Ik weet natuurlijk niet hoe het er in jouw hoofd uit zag, dat scheelt 😃 maar geslaagde lift!
Je poinsettia ziet er prachtig uit. Ik heb er ook eentje die al 2 kersten meegaat en nu nog steeds vol in het blad staat, heel bijzonder.
Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Nancy Soetaert zei

ik vind je kaart wel leuk hoor! tof gemaakt!
amai, wat kan jij je poinsettia lang mooi houden, lukt bij mij gewoonlijk maar voor een korte tijd...
groetjes
Nancy 52WTC

GerJanne zei

Hij is mooi! EN leuk dat je de liftchallenge ervoor gebruikt hebt. Ik ga ook nog meedoen, maar dat kan tot 13 mei! Dat is nog 3 weken. Je poinsettia is echt nog mooi zeg! Misschien blijft hij tot kerst wel zo staan!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk idee om deze sneeuwmannen op de strookjes te zetten. Hoewel je zelf niet tevreden bent vind ik het toch een heel vrolijk kerstkaartje geworden. En superleuk dat je een bijdrage levert aan onze liftchallenge, dankjewel daarvoor!

Freubelmina zei

Hoi Angelique, vaak ben je zelf te kritisch want ook ik vind de kaart helemaal niet verkeerd,erg vrolijk en kleurrijk juist.
Ik heb ook bij jou de gemiste kaarten met plezier bekeken,zag zoveel moois: die schitterende originele laatste uitdaging hieronder,wat een prachtige kaart….de hele mooie paascreaties,wat zijn ze leuk en lief van jou….(heerlijk geknuffeld met de kleine Nevv,heerlijk genieten is dat hè?) …mooie kerstkaarten met de grote letters…zo’n schitterende kattenkaart voor die lieve meneer….en zo heb ik genoten van jouw mooie kaarten Angelique. Een heel fijn weekend xx

Trudy zei

Hoi Angelique, heel erg bedankt voor je prachtige en super vrolijke kaartje, ik ben er erg blij mee!
Leuk dat bloemetje in zijn snavel en de knipoog!
Groetjes en nog een fijn weekend, Trudy

Cornelie zei

Dan ben ik natuurlijk gelijk nieuwsgierig hoe je het dan wel in je hoofd had ;-)) Erg leuk dat je, ondanks dat je zelf niet tevreden bent, je kaartje toont, want het lukt nou eenmaal niet altijd. Bij mij precies zo! Het zilveren embossing vind ik niets mis mee, helemaal in combinatie met kerst en sneeuwpoppen. Misschien in combinatie met blauw, paars, aqua tinten (koele kleuren) dat het beter tot zijn recht komt? Tis maar een ideetje hoor. Maar een prullenbak exemplaar vind ik het zeker niet. Hij is leuk met de frisse kleuren en de vrolijke sneeuwmannetjes! Tof dat je meedoet met de Liftchallenge, dank je wel!