vrijdag 29 april 2022

Bedankt!

 In dit blogbericht vroeg ik om raad wat betreft mijn kapotte stansmachine, er waren 2 tandwielen stuk. Natuurlijk had ik zelf al gezocht naar tandwielen, ook naar 2e hands machines, maar dat had niets opgeleverd. Mijn vraag op het blog gelukkig wel.
Lisanne Bakker raadde mij aan om contact te zoeken met Corina van Every lil Thing en dat bleek de gouden tip. Corina snapte mij helemaal waarom ik de Joy Trouvaille weer graag gemaakt wilde hebben en gelukkig had ze nog wat tandwielen liggen en ik heb alleen de verpakkings- en verzendkosten hoeven te betalen! Ik vond dat zo ontzettend lief, ik besloot Corina een bedankkaartje te sturen. Met tandwielen uiteraard.


Ik legde een wit vel linnenkarton tussen een embossingfolder met tandwielen, na het embossen bewerkte ik het met diverse laagjes metalic inkt in zilver en koper. De letters stanste ik eerst uit zwart rubberplaat, daarna uit mat zilver karton. Uit die laatste stanste ik ook schroeven en aanverwante artikelen. Het geheel werd gemat op zwart en vervolgens op een zilver-metalic linnenkarton.
Deze kaart link ik bij challenge 64 van Do-al(l) Kreatives, waar ze het gebruik van embossingfolders willen zien.

Eigenlijk vond ik dat Lisanne ook wel een kaart verdiende. Voor haar maakte ik ondedstaande kaart met de konijntjes die ik in de vakantie had ingekleurd.


Ik hoop dat beide dames de kaarten hebben ontvangen.

Verder wil ik jullie allemaal bedanken voor alle tips, suggesties en ervaringen met andere machines op het betreffende blogbericht, zo fijn om zoveel respons te krijgen!

25 opmerkingen:

De Hobbykamer van Petra zei

Oh wat fijn. Zo fijn dat je ziet dat social media (in dit geval blog) zo krachtig is en jou heeft kunnen helpen. Prachtig en wat een mooie bedank kaarten. Deze worden zeker gewaardeerd (net als je kaart voor mij). Hartelijk dank daarvoor.

Lieve groet, Petra

Anita van Deur zei

Wat een toffe kaart met de tandwielen, schattig kaartje voor Lisanne. Zo fijn voor je nu de machine het weer doet.

Irene zei

Super dat het gelukt is en jij weer met je fijne machine verder kunt. De bedankkaarten zijn enig en dik verdiend!
XxIrene

carla zei

2 totaal verschillende maar heel toepasselijke bedank kaartjes.
Zo leuk en mooi gemaakt.
Je bent er weer mee geholpen, dat verdient wel een bedankje.
Groetjes,
Carla

Henriët zei

Wat een leuke bedankkaartjes. De bovenste is erg toepasselijk en de onderste is schattig.
Groetjes van Henriët

Anoniem zei

Wat leuk dat een tip van Lisanne hebt gekregen en je machine weer klaar is. Je hebt mooie kaarten gemaakt. D3 bovenste vind ik heel erg mooi passend. Ik ben “anoniem” ik krijg het niet voor elkaar met Google account… Groeten Trijntje

GerJanne zei

Oh wat gaaf is dat toch met het bloggen, dat je de juiste tip krijgt. En je hebt heel mooie kaartjes gemaakt. Dank je wel voor het meedoen bij DAK met je eerste kaart. De tweede is ook leuk, zo vrolijk!

Elizabeth zei

Oh, wat fijn dat je stansmachine het weer doet! En je bent zo goed geholpen, wat ontzettend lief.
Ja, daar hoort een dikke dankjewel bij en wat is je dat goed gelukt met die prachtige kaarten!

Martha zei

Wat een leuke toepasselijke kaarten, Angelique
En wat fijn dat je stansmachine het weer doet, heb je die tandwielen er zelf ingezet?
Het tandwielkaartje is echt origineel leuk dat je ook nog aan Lisanne hebt gedacht!
Fijn om blogvrienden te hebben, dat ervaar ik ook zo
Fijne dag liefs Martha

blauwruitje zei

Wat fijn dat je stansmachine weer gerepareerd is. Aan mij heb je niets want ik heb geen idee waar het over gaat. De bedankkaartjes zijn vast goed ontvangen.

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat ontzettend fijn dat je stansmachine het weer doet. Heel fijn. En wat maakte je een leuke bedankkaartjes voor de dames. Zo lief. Daar zijn ze vast blij mee.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Angélique zei

Ja hoor, dat heb ik zelf gedaan, was een fluitje van een cent.

Creaellenknutselsite zei

wat fijn dat het toch gelukt is om tandwielen te krijgen en je stansmachine het weer doet want je mist het toch, wat een mooi toepasselijke kaart heb je gemaakt en voor Lisanne ook met de schattige konijntjes erop ze zijn zo leuk
groetjes ellen

Nicole Parmentier zei

Dat verdiend inderdaad een bedankje! Superfijn dat je stansmachine weer werkt en voor ons als bonus twee prachtige kaartjes op je blog!

marja kenter zei

Leuke kaarten heb je voor de dames gemaakt en wat mooi dat je zo geholpen bent. Je hebt me op een idee gebracht, ik ga ook even vragen op mijn blog of iemand weet waar ik nieuwe magneetjes voor mijn stempelhulp kan kopen. Geen idee waar ik moet zijn. Knap trouwens dat je die tandwielen er zelf in hebt gezet.
Fijn weekend en groetjes

De Breimeisjes zei

Wat fijn dat je je machine weer kunt gebruiken, dankzij blogvriendinnen. En geweldig leuk, de kaarten die je maakte!

Anoniem zei

Wow, this really is a stunning card to say thank you. The embossing folder just is perfect for the occasion. In particular because you were looking for gear-wheels. Great making! I love the colours you used.
Thanks a lot for joining the current challenge of Do-Al(l)Kreatives.
Hugs and good luck
Uschi

Daphne zei

Jij grijpt elke gelegenheid aan om een mooie kaart te kunnen freubelen hè😉.
Wat een lekker en zo toepasselijk met al dat gereedschap èn het tandwiel embossing.
Ik de 2de kaart is mooi, of het, über schattig!!

Doris knippenenplakken zei

Wat goed dat je je trouvaille kon herstellen. Je hebt een gave kaart gemaakt met de tandwielen ook het bedank kaartje is super schattig.Fijn weekend, groetjes Doris

Caroline Cards zei

Wat lief dat je een bedank kaart maakte voor de de beide dames. Ze zijn alle twee heel leuk en op de eerste heb je mooie letters gebruikt! Dankjewel voor het meedoen bij de challenge van Do-Al(l) Kreatives en veel succes!
Groetjes en een fijne dag, Caroline DT

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat fijn toch dat mensen in Blogland zo meedenken en dat je nu geholpen bent. Je hebt mooie bedankkaarten gemaakt, daar zullen de dames zeker blij verrast mee zijn.
Lieve groetjes Miranda

jackelien zei

Wat fijn dat het gelukt is.
Je hebt hele mooie kaarten voor de dames gemaakt.
Groetjes Jackelien

Freubelmina zei

Wat fijn dat je zo’n goede oplossing vond Angelique en wat een gave kaarten maakte je als dankjewel, de 2 kerst-schuddebol-kaarten zien er ook superleuk uit. Fijne maandag en lieve groetjes xx

Sarah zei

Blij voor jou dat je vertrouwde gerief weer werkt. Mooie bedankkaarten. X

LisannesKaartenhobby zei

Super lief! Je kaartje pronkt hier nog steeds in de woonkamer, nogmaals dankjewel

Hobbygroet Lisanne