dinsdag 27 september 2022

Dinsdag poppendag

 Het is lang geleden dat ik mee deed met poppendag, een initiatief van Akkelien en het zal waarschijnlijk ook weer lang duren tot ik weer mee doe, maar vandaag zowaar een bijdrage van mij.

Tijdens onze vorige vakantie kocht Remco voor Ellemijn een klein popje (nog geen 20 cm denk ik) met wat accessoires zoals een badje en een potje. Het is niet moeders mooiste, maar we moeten überhaupt nog maar zien of ze er mee speelt. Om die kans iets te vergroten maakte ik twee poppenluiertjes en een jurkje van een oud T-shirt, want bij aankoop had het popje alleen een onderbroekje aan. Natuurlijk had ik geen patroon en ik wilde het niet ingewikkeld maken. Ik tekende wat op papier uit en maakte zo de simpele kleertjes. Het jurkje heeft vanachteren klittenband, de "luiertjes" aan de voorkant.Natuurlijk moet baby ook kunnen slapen, daarom haakte ik tijdens de vakantie in Duitsland in een handomdraai een dekentje.


 
En nu maar hopen dat er ooit met het popje gespeeld gaat worden door Ellemijn. Zo niet, dan gaat het naar de kringloop en is er vast een ander kindje dat voor de baby wil zorgen.

Eens zien of er ook poppennieuws is bij:
- Ria

15 opmerkingen:

Elizabeth zei

Dat popje is te leuk om niet mee te spelen. En zeker met zo'n echt luiertje...
Ik ben benieuwd hoe Ellemijn het gaat vinden; laat je dat nog een keertje weten?

Anita van Deur zei

Wat een lief popje ze heeft mazzel met je heel leuk de kleertjes en met zo`n dekentje heeft ze het vast niet koud. ;)

carla zei

Maar ja met dit lief popje gaat zeker gespeeld worden.
Leuk om het met zelfgemaakte spulletjes het aan te kleden en daar volgt vast nog meer.
Succes ermee.
Groetjes,
Carla

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Och, wat lief zeg die poppekleertjes. Ik hoop dat Ellemijn er blij mee is. Dat dekentje is ook heel erg leuk. Echt schattig zo.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Ah wat schattig, Angelique
Daar heb je vast veel plezier mee gehad om het te maken en een hartje van een poppenmoedertje gaat hier vast harder van kloppen
Mooi gedaan!
Fijene dag liefs Martha

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi jurkje en luiertje heeft het popje gekregen en een mooi dekentje wat al ze lekker slapen
groetjes ellen

marja kenter zei

Dat heb je weer leuk gedaan, hopelijk gaat ze er mee spelen.
Fijne dag en groetjes

Daphne zei

Nu het een hele set is geworden, ik bedoel inclusief kleding en dekentje is de kans groot dat Ellemijn het popje goed gaat verzorgen.
Wat knap dat je zomaar zelf iets hebt ontworpen voor de kleding, misschien ben je je roeping misgelopen en had je mode ontwerpster kunnen worden haha.

De Breimeisjes zei

Wat ontzettend leuk! Als ze er mee gaat spelen, zal dat jou vast motiveren om nog wat leuks te maken voor dit poppenkind!

GerJanne zei

Hee wat leuk zeg! Die luiertjes zijn zo leuk bedacht. EN het dekentje is ook lief. Ben benieuwd of ze ermee gaat spelen....Zou toch wel leuk zijn.

Caroline Cards zei

Wat een leuke kleding en dekentje maakte je voor het popje. Knap dat je dat kunt zonder patroon! Hopelijk gaat ze er mee spelen!
Groetjes, Caroline

Franciens Haakwerk zei

Wat leuk bedacht, het blijft leuk om met poppen te spelen en aan te kleden, vooral als je het zelf maakt, groet Francien

Freubelmina zei

Nou dit gaat ze zeker wel leuk vinden, knap hoe je zulke leuke dingen kon maken zonder patroon xx

Corina zei

Erg leuk aangekleed zo, ze gaat er vast wel mee spelen. Heel goed om het zo eerst uit te proberen. Leuk weer een poppen berichtje te zien tussen je (mooie!) kaarten.

Sarah zei

Dit is leuk! Rood trekt aandacht, ze zal er wel met spelen en zeker met het dekentje erbij