dinsdag 16 januari 2024

Isabella

Het aantal "nog te plaatsen" kaarten groeit, tijd dat ik er wat van plaats.

Eind oktober werden cliënten van mij weer grootopa en -oma van een meisje, Isabella genaamd. Het blijft leuk om dan een gepersonaliseerd kaartje te maken.


Ik zie het kaartje nog elke week hangen, het viel dus in de smaak.


Tussen de reacties lees ik dat sommige mensen niet via 52 Weeks to Christmas op mijn blog kunnen komen. Ik heb echt geen idee hoe dat komt. Als ik zelf de link test werkt het gewoon, ik zie er ook niets raars aan. Hebben meer mensen dit ook met andere blogs?
Reageren bij mij blijkt ook niet altijd te lukken, maar dat is op meer blogs. Ik kan ook niet altijd makkelijk reageren en ben soms heel lang bezig om mijn reactie geplaatst te krijgen. Ik ben benieuwd wanneer blogger dit opgelost krijgt en wat er daarna weer verkeerd gaat.
Toch wil ik niet teveel klagen, want danzij het bloggen heb ik zoveel leuke contacten en zie ik nog veel meer mooie en leuke creaties die inspireren en waarvan ik erg geniet. Ik blog nu bijna 13 jaar en dat allemaal zonder dat het wat kost terwijl het voor mij heel waardevol is. 
Zo bijzonder hoe je het naar je zin kunt hebben met allemaal mensen die je nog nooit gezien hebt, ik ben enorm blij met jullie allemaal! Dankjulliewel voor het lezen van mijn blog, voor alle reacties, voor de inspiratie, maar ook voor de gezelligheid, het delen van ups en downs, het deel uitmaken van een klein stukje van elkaars leven.

29 opmerkingen:

Freubelmina zei

Je kaartje is superschattig en echt gewaardeerd als je die nog steeds ziet staan als je daar komt, hoe leuk is dat?!
Ik voeg me bij jouw verhaal, mijn leven is echt verrijkt door deze contacten, zeker omdat ik grotendeels mijn tijd thuis doorbreng.
Het nadeel is wel dat ik soms teveel inspiratie krijg en te weinig tijd 🤪

Margreet zei

Prachtig mooi geboortekaartje en gepersonaliseerd is altijd leuker. Wel tof dat je het nog steeds ziet. Zij waren er dus echt blij mee.
Ik heb nooit problemen met het reageren bij jou. Ik kom ook altijd graag kijken naar je mooie creaties, vaak met een leuk verhaaltje erbij.
Ben ook altijd blij met jouw trouwe bezoekjes en leuke reacties.
Fijne dag!
xxx Margreet

Martha zei

Ha die Angelique
Wat een superschattig kaartje heb je gemaakt voor de overgrootouders
Zo lief dat konijntje!
En ja zo vergaat het mij ook, ik vind bloggen ook heel belangrijk, het delen van de creaties het meeleven met elkaa,r gewoon het gevoel hebben dat je met elkaar iets hebt
Leuk, we blijven gewoon doorgaan!
Liefs Martha

KarinsArtScrap zei

een mooie lieve kaart heb je gemaakt Angelique.........gr karin

Anita van Deur zei

Helemaal leuk dit kaartje, het konijntje is zo schattig. Zou ook niet meer zonder blog kunnen het is precies zoals je zegt heel waardevol. Fijne dag.

Caroline Cards zei

Een heel schattig persoonlijk kaartje en het is altijd leuk om dat te ontvangen.
Ik kan gewoon reageren bij jou, maar moet inderdaad vaker proberen om de reactie te publiceren en dat is op meerdere blogs zo.
Ik sluit me helemaal bij jou aan over de contacten en inspiratie via blogger!
Groetjes, Caroline

Hetty P. zei

Zo'n lief kaartje heb je gemaakt met het konijntje.
Leuk om zo'n persoonlijk kaartje te maken.
Fijne dag,
Hetty

marja kenter zei

Wat heb je dat mooi verwoord Angelique. Ik voel dat ook zo, ik zei laatst nog tegen mijn man "het is net of ik er een familie bij heb".
En het kaartje is schattig
Fijne dag en liefs.

casa crea d' emilia zei

Hey Angélique,
Wat een lieve kaart maakte je voor de grootouders van Isabella. Echt te lief gewoon. Heel mooi gedaan.
Zo leuk hè, die blogcontacten. Ik vind dat ook zo waardevol. Je wordt er zo blij van :-).
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Elle-Jeanne zei

Leuke babykaart Angelique.
Soms lukt het mij ook niet om te reageren .
Ik hoop dat ze dit oplossen.
Groetjes Elle-Jeanne

Scraptastisch zei

Bij mij groeien nog te plaatsen kaarten nooit, hihi Je hebt voor de opa en oma van Isabella een super schattig kaartje gemaakt en heel leuk dat je de kaart nog steeds ziet bij hen! Ik kan altijd goed bij je reageren, ervaar geen problemen. Ik kan het bloggen ook niet meer missen en ervaar het ook als heel gezellig! Wat een witte wereld bij ons hè!
xx Gerie

Trijntje zei

Wat een schattige geboortekaart heb je gemaakt. Altijd leuk als je weet dat mensen je kaarten waarderen. En kaarten maken blijft een leuke hobby en gezellig even bloggen is ook leuk. En ideetjes opdoen…Groeten Trijntje

marian zei

Hallo Angelique,
Ik heb ook vaak dat ik niet kan reageren op je blog maar via een omweg lukt het me dan toch wel. Ik geniet ook heel erg van de contacten van mijn blog,je hebt elkaar nog nooit ontmoet en deelt toch leuke verhalen met elkaar en geniet van elkaars berichtjes.
Je hebt een super schattig kaartje gemaakt voor de opa en oma.
Groetjes van Marian.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de roze kleurtjes en het schattige konijntje
ik heb er geen last van dat ik niet via 52 weeks op jouw blog kan komen ik heb gelukkig weinig problemen met blogs vergeleken bij anderen. Ik zou het ook niet meer kunnen missen hoor het is zo gezellig om bij elkaar langs te gaan en alles delen met elkaar de leuke maar ook de minder leuke dingen, voor heen was ik daar niet zo van maar ik merk nu dat het oplucht om je verhaal kwijt te kunnen en dat is fijn als je dan lieve reacties krijgt en men met je meeleeft. we gaan gewoon lekker door!
groetjes ellen

Elizabeth zei

Oh, jij maakt ook voor iedereen een kaartje, zo lief...
Ja, dat bloggen is heel waardevol! Maar ik merk wel dat het veel tijd kost, maar goed... ik vind het ook leuk om te doen.
De kuren van Blogger moeten we maar voor lief nemen, maar het is ook belangrijk om regelmatig cookies te verwijderen van je browser omdat dit je pc traag maakt. Op internet kun je vinden hoe je dit moet doen. Het kan best zijn dat het reageren op blogs daarna een stuk sneller gaat...

Trudy zei

Super schattig kaartje is dit!
Ik kan ook niet bij jouw reageren als ik via 52 WTC op je blog kom maar wel via mijn bloglijst rechts op mijn eigen blog. Maar ik kan bij meer bloggers niet reageren via 52 WTC dus ik gebruik tegenwoordig altijd de lijst rechts op mijn blog. Soms moet ik ook anoniem reageren omdat onder mijn naam niet lukt.
Maar goed het is gratis dus ik klaag maar niet!
Groetjes Trudy

De Breimeisjes zei

Prachtig kaartje, ik snap het best dat het nog steeds een ereplaatsje heeft!

En ja, wat een speciale wereld, die blogwereld. Op naar nog veel meer blogplezier!

Josje zei

Wat een lief kaartje

Nelleke zei

Wat een enige kaar t, zo schattig met dat lieve konijntje erop.
Het probleem wat jij beschrijft ken ik. Ik hoor ook van mensen dat ze via de link bij 52 weeks niet op mijn blog kunnen komen.
Ik herken ook de andere problemen. Baalde daar ook van, alleen op de computer kan ik goed reageren. Nu heb ik op de telefoon en iPad Edge en Google Chrome gezet. Op de telefoon kon ik opeens niet meer foto’s plaatsen op het blog en via Chrome wel. Ook zit ik nu op de iPad, via Chrome ben ik nu incognito, dan moet ik even inloggen op het blog en dan kan ik wel bij iedereen reageren zoals nu bij jou. Ik probeer dit nu ook wat meer weer te doen, lukt niet altijd hoor, want als ik moe ben heb ik nergens zin in.
Misschien kun je er wat mee. Groetjes Nelleke

Bernadet zei

Oooh wat een schattig geboortekaartje is dit Angelique!
Ik heb geen last van bloggen en niet/slecht kunnen reageren.... gelukkig.

GerJanne zei

Wat een lief en enig kaartje voor de grootopa en -oma. Zeker is het leuk als je de kaarten zo persoonlijk kunt maken.
Jouw probleem hoor ik vaker. Behalve dan dat er via 52 weeks niet op je blog te komen is...dat is heel raar. Maar dat heb ik nog nooit geprobeerd. Momentje ik zal even zoeken.....

GerJanne zei

Ja, ben ik weer. Ik kom wel op je blog, maar hij opent iets anders. Via Freshlink of zo, maar je blog is gewoon zichtbaar.
Ik blog bijna altijd op mijn laptop en zoals de naam zegt op schoot ;-)
En sinds een paar jaar nergens last van. Wel hoor ik dat sommige mensen moeite moeten doen om bij mij te reageren, maar ik heb geen idee wat die moeite inhoudt.
Ik blijf wel altijd ingelogd!!
En ik ben ook zo blij met de leuke contacten die ontstaan. We bloggen bijna net zo lang zie ik...ben mijn jubileum van 12 en een half jaar helemaal vergeten...

Marjan zei

Heel schattig en mooi kaartje, lief die kleurtjes en het cute konijntje! Dat het een ereplaatsje heeft snap ik, hoor.
Bloggen levert mij meestal geen problemen op, maar ik lees het wel regelmatig bij anderen, heel vreemd dat het dan niet bij iedereen zo is.
Ja, bloggen blijft leuk, omdat je er inderdaad toch ietsje dieper mee gaat dan alleen een duimpje of hartje of kort commentaartje zoals op Insta of Facebook.

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart met een schattig konijntje.
Bij mij gaat het gelukkig tot nu toe nog goed met reageren op blog. Het is alleen soms, dat ik een reactie van iemand eerst moet goed keuren, voordat die er op komt, maar het merendeel gaat gelukkig allemaal vanzelf.
Ik vind bloggen ook nog steeds erg leuk. Al lukt het me niet iedere dag bij iedereen die elke dag een nieuwe blogpost hebben om een berichtje achterlaten, want anders kom ik niet aan mijn eigen dingen toe, want er gaat best veel tijd in zitten.

Groetjes, Astrid.

Frederika zei

Een schattige kaart. leuk dat je die ook terugziet. Groeten Frederika

Marjolijn van Elsberg zei

Leuk als je kaartjes gewaardeerd worden. Het is ook een schattig kaartje.

Daphne zei

Wat een lief bericht is dit.
Ik voel het ook zo en met mij vele anderen, zo te lezen.
Als ik alleen ben en verschillende blogs langs ga ben ik dus nooit alleen, maar is het net of er visite is, zo ongeveer probeer ik het wel eens uit te leggen.
Alleen het stukje "het kost niks", daarmee zal Andy het niet eens zijn, want als ik bij 1 van jullie iets leuks zie "moet" ik dat ook kopen..... dus het kost genoeg, haha.

Daphne zei

Oh ja en je kaartje.
Heel lief, altoos extra leuk om de naam van het (klein) kindje erop te verwerken.

Cornelie zei

Ontzettend leuk en lief kaartje! Vind ik ook altijd zo leuk om te maken!
Ben het met je eens wat betreft Bloggen. Ik heb daardoor ook zoveel contacten en ook vriendschappen gemaakt. Heel bijzonder.
Ik blog zelf veel minder als in het begin, wat betreft reacties, maar dat is ook een bewuste keuze, om de tijd die ik heb ook echt aan mijn hobby te kunnen besteden ;-)
Dat levert zeer zeker minder reacties op, maar dat is dan maar zo.
Geniet van je weekend!