maandag 29 april 2024

Bloemengeur

 Een nichtje van mij was een tijdje geleden jarig, ze werd 25. Ze houdt o.a. van sprookjes en fantasiefiguren, daarom mochten mijn elfjes weer eens uitvliegen.


Ik geef graag een beetje glitter en glans mee aan de elfjes, dan kleur ik de vleugels en bloemen met (glitter)gelpennen, op onderstaande foto kun je dat beter zien.


De achtergrond maakte ik met Memento-inkt. De kaart viel erg in de smaak.

Op het cadeautje benadrukte ik haar leeftijd nog, want als je 25 wordt mag dat best gezegd worden.


De kleuren van de kaart pasten mooi bij het cadeaupapier, lekker vrolijk toch?

Wat betreft de renovatie: in principe is deze ronde (met wat vertraging) voor mij nu klaar. Nou ja, grotendeels dan. Ik heb ook nieuwe ramen gekregen, maar op zolder waar mijn hobbyparadijsje is worden de ramen pas over een tijdje vervangen, tegelijk met andere woningen van hetzelfde type, want daar is een hoogwerker voor nodig. En dan moeten mijn bureau's met al mijn spullen weer weg, zucht.... Ik heb nu al 2 weken geen kaarten kunnen maken, dat was afzien, haha. Sorry voor de jarigen die nu wat later hun kaart krijgen. 
Maar de woning is wel verbeterd, veel betere ventilatie en isolatie. Ook zijn er voorbereidingen gedaan om van het gas af te gaan, we gaan zien hoe dat gaat bevallen. Koken op inductie lijkt mij prima, de werking (maar vooral de kosten) van het warmtenet vind ik spannender.
Naar de nieuwe badkamer en toilet later dit jaar kijk ik wel uit, al zal dat ook een hoop rotzooi geven.


26 opmerkingen:

!neke zei

Mooie kaart !!!
En succes nog met de komende verbeteringen !!!
groeten Ineke

Diny zei

Wat een prachtige kaart voor je nichtje Angelique!
Ook het kaartje op het cadeautje is heel erg leuk.
Groetjes Diny

KarinsArtScrap zei

een mooi kaartje heb je gemaakt Angelique......gr karin

Trijntje zei

Leuke kaart heb je voor Iris gemaakt. De leeftijd erbij is erg leuk . Inderdaad niet leuk dat je geen kaarten. kan maken…. Misschien tijdelijk een ander plekje zoeken… succes met de verbouwing en alles wat er verder nog gaat gebeuren. Groeten Trijntje

Elle-Jeanne zei

Prachtige kaart Angeliquq
Succes met de renovatie.
Groetjes Elle-Jeanne

Henriët zei

Wat een mooie kaart voor je nichtje. Prachtig zo met het elfje en de bloem.
Ook haar cadeautje heb je erg mooi versierd.
Fijn dat nu voor eerst alles achter de rug is. Kun je alvast een beetje genieten.
Groetjes van Henriët

Margreet zei

Prachtige mixed media kaart voor je nichtje. Lief elfje met glitters.
Het cadeautje ziet er ook gaaf uit met de grote letters en haar leeftijd.
Op zich wel erg vervelend dat alles zo in etappes gaat. Maar je moet het uiteindelijke resultaat dan maar voor ogen houden. Bijkomstigheid: je hebt vast een superclean huis met al dat schoonmaken.
xxx Margreet

GerJanne zei

Ik vind je kaart prachtig! Zo mooi met die vleugels. Het cadeautje is ook heel feestelijk versierd. Zo leuk geven, he, als je er je eigen touch aan kunt geven.
Ik kan me wel voorstellen dat het afzien is, maar aan de andere kant: het wordt voor je gedaan en geen kosten denk ik? Die zijn voor de verhuurder?
Eind mei beginnen we hier aan een klus die moet! Gelukkig krijgen we dan vakantiegeld ;-)
Maar de troep elke keer is het vervelendste en het geen kaarten kunnen maken, al zo lang! Krijg je al afkick verschijnselen?

Crea Astrid zei

Een prachtige kaart heb je gemaakt. Mooie stmepels ook gebruikt en de achtergrond ook leuk gedaan zo. Mooi effect ook de glitters op de vleugels en bloemen.
Fijn dat het grotendeels al klaar is bij je. Al is het poetswerk daarna dan ook niet de leukste klus. Maar zie je het wel lekker opknappen.
Als je dan een poosje niet kan hobbyen lijkt me ook niet leuk. Heb ik nu ook gehad, de afgelopen 2 weken vakantie gehad, dan maak ik eigenlijk ook niets. Dat is dan even afkicken. Maar dan heb je er ook wel weer zin in, om daarna aan een kaart te beginnen.

Groetjes, Astrid.

LisannesKaartenhobby zei

Schitterende kaart en wat een drukte waarin je nu leeft... Geen kaartenmaken is inderdaad even afzien... Ik heb het nu ook een weekje even niet gedaan, omdat Jalise geopereerd is, maar mis het dan ook wel hoor. Hopelijk is alles snel klaar en valt het straks op zolder hopelijk mee...

Creatieve groetjes,
Lisanne

Anita van Deur zei

Prachtige kaart voor je Iris heel mooi van kleur, je ziet de glitter goed op de vleugels.

casa crea d' emilia zei

Hey Angélique,
Wat een prachtige kaart maakte je voor je nichtje. tof hoe je dat gedaan hebt met de glitterpennen. Maakt het helemaal af. Super mooi.
Pffff. Ik kan me voorstellen dat je er wel weer klaar mee bent. Al die troep elke keer. Je wordt er niet blij van. Voor nu even genieten dat het voor nu klaar is haha.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Martha zei

Prachtige felicitatiekaart,Angelique
Sjonge wat een gedoe, krijg je later weer met die rotzooi te maken, maar ha alles voor de duurzaamheid
Liefs Martha

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de mooie elfjesstempels leuk het glittertje op de vleugels, geeft een leuk effect
succes met de renovatie
groetjes ellen

Doris knippenenplakken zei

Prachtige kaart voor je nichtje. Succes met de werken en geen kaarten maken is niet zo fijn. Groetjes Doris

Elizabeth zei

Je laat een sprookjesachtig mooie kaart zien! Die vleugels suggereren een gevoel van vrijheid.
Fijn dat de renovatie voor het grootste deel is gedaan. Maar ik snap dat je baalt van die ramen boven... nog even doorbijten straks!

Frederika zei

Een mooie kaart voor je nichtje is dan toch weer gelukt, ondanks de rommelperiode. Ja het geeft veel troep zo'n verbouwing. Het vooruitzicht dat het mooier wordt is dan wel iets om naar uit te kijken

karin zei

Wat heb je die achtergrond prachtig gemaakt. Schitterend kaartje met de fee en de bloem erbij.
Pff wat een gedoe die renovatie en als het dan nog in etappes gebeurt. Koken op inductie is ideaal, ik doe dat al jaren. En die nieuwe kookplaten gebruiken amper elektriciteit.
Succes verder.
Groetjes,
Karin

Marjan zei

Heel mooie kaart, beetje in dezelfde stijl als mijn prachtige kaart die ik vandaag in de bus kreeg! Dankjewel, Angelique!
Het is ook wel een behoorlijk uitgebreide renovatie, maar als achter de rug is zal er vast veel aan verbeterd zijn. het is wel even afzien. Koken op inductie doe ik ook sinds een jaar of vijf, bevalt prima en zo makkelijk schoonmaken!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een prachtige sprookjesachtige kaart Angélique, hele mooie warme kleuren. Joh jij krijgt haast een nieuw huis, het zql vast allemaal een verbetering zijn. Ik ben ook geen fan hoor van verbouwen/klussen. Ik word er zo druk van in mijn hoofd.
Lieve groetjes Miranda

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een lief kaartje heb je gemaakt voor je nichtje 25 is inderdaad een mooie leeftijd soms zou ik willen dat ik nog iets terug in de tijd kom maar ja dat is een sprookje maar wie in sprookjes gelooft....

De Breimeisjes zei

Prachtige kaart en inderdaad: dat is een mooie mijlpaal, haar "zilveren jubileum" op de wereld.
Er komt heel wat op je af met die grondige renovatie.

Ellen zei

Wat een ‘bjoetie’ is dit Angelique, prachtig gemaakt hoor en ook de kleuren zijn sprookjesachtig!
Wat een gedoe hè maar dan heb je ook wat! Inductie is duur nu, wij hebben het ook…helaas!
Sterkte ermee! Dan lekker weer knutselen!
Groetjes Ellen

joke zei

Schitterende kaart heb je gemaakt voor je nichtje, mooie mijlpaal 25. Zo te lezen zit je nog wel even in de rommel dit jaar maar daarna...een hoop plezier. Hihi, dank je voor de "laatjes".
Groetjes Joke

juffrouw Ooievaar zei

Prachtige kaart heb je weer gemaakt!
Een renovatie is een heel gedoe!!
Kunnen jouw pannen ook op inductie? wij moesten namelijk nieuwe pannen kopen. Ik hoop voor jou natuurlijk van wel.
Groetjes Anita

Bernadet zei

Wat een superleuke kaart is dit Angelique!
Pfff iedere keer weer die rotzooi , en dan ook nog geen kaarten kunnen maken. Ik snap je ergernis wel hoor;) En dan over een tijdje weer in de rotzooi. Geen leuk vooruitzicht. Maar als alles klaar is ben je dit hopelijk ook weer gauw vergeten.
Koken op inductie is super hoor. Ja alleen moet je de juiste pannen hebben. Maar voordeel van inductie is ; gaat supersnel en als de pan van de plaat is, warmt de plaat ook niet meer.
Onze dochter wilde ook overgaan van gas naar inductie, maar helaas kon zij dat niet, want daar heb je krachtstroom voor nodig en dat hadden zij weer niet. Vind ze wel balen.