vrijdag 11 maart 2022

Verrassing (19), een leermoment

 Drie weken geleden kreeg ik van Remco een nieuwe uitdaging,  het was een heel leuke, maar ook pittige. Ik had even een tijdje nodig om te bedenken hoe ik het ging uitvoeren.


Ik had nog een paddestoel bij een ander stempelsetje met gnomes, die kon ik er mooi bij gebruiken. De gnomes van de nieuwe set stanste ik, daarna werden ze gestempeld en vervolgens ingekleurd met glitter-, metalic- en gewone gelpennen. De paddestoelen werden ook gekleurd en knipte ik met de hand uit, ik was even vergeten dat ik er stansmallen bij heb, maar dat is achteraf maar goed ook, want zonder wit randje vind ik veel mooier, in dit geval dan. 
Ik maakte een achtergrond met inkt (oeps juist twee kleuren gekozen die zo goed als op bleken te zijn dus het werd wat vlekkerig), de schijf kon ik nog net met dezelfde kleur groen beinkten.
De gnomes plakte ik op de schijf; ik had vijf gnomes en ik verdeelde ze zo goed mogelijk (haha, het werd dus de schijf van vijf, maar dan anders).... fout! Ik had ze op moeten plakken nadat ik de schijf achter de achtergrond had bevestigd, want nu staan de gnomes schots en scheef en bovendien zitten ze te dicht op elkaar waardoor je delen van de andere gnomes ziet in de uitgesneden rechthoek.






Wat ik wel goed gedaan heb, is het foamtape in de hoeken tussen basiskaart en de vierkante voorkant met tafereel, zo draait de schijf goed.
Leuk detail is de splitpen in de vorm van een bloemetje.

Al met al heb ik de uitdaging volbracht, maar kan ik er beter een gewone kaart mee maken (want wat zijn ze superleuk!), maar eerst nieuwe doosjes inkt kopen.

Er schijnen nu nóg twee verrassingen te komen! En dat terwijl ik vorig weekend (toen ik deze uitdaging nog niet volbracht had) toch zomaar een bos tulpen kreeg!

18 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Hij is wel heel leuk en ach het hoeft niet perfect te zijn maar uniek en dat is hij. Fijne dag.

Irene zei

Klaar ben je met die schat én zijn uitdagingen whaha maar wat is het een vrolijke kaart en dát het niét 100% is qua draaiende kabouters geeft helemaal niks!Knap gedaan!!!
XxIrene

Creaellenknutselsite zei

wat een gaaf kaartje met de paddenstoelen en de kabouters, eigenlijk vind ik het wel leuk dat er af en toe eentje niet helemaal recht zit het zijn ook niet de gemakkelijkste kaboutertjes om op een draaischijf te zetten en het tafereeltje is dus helemaal geslaagd
groetjes ellen

casa crea d' emilia zei

Hey Angelique,
Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt. En wat een goede uitdaging had Remco bedacht. Super mooi gedaan. De gnomes vind ik echt heel schattig.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily

Trijntje zei

Je creatie ziet er erg leuk uit. Heel leuke zo met de draaiende kabouters. Het maakt niet uit dat het niet helemaal goed is. Jij ziet het de ontvanger weet het niet.... Je bent weer leuk aan het knutselen gezet door Remco. We zien vast meer kaarten voorbij komen met de gnooms. Groeten Trijntje

De Hobbykamer van Petra zei

Oh wat een leuke verrassing om zo de andere gnomen ook te zien. Heel leuk.

Lieve groet, Petra

Martha zei

Wat ben je weer goed verwend, Angelique
En wat een leuke uitwerking van de drasikaart, zo'n leuk vrolijk geheel geworden!
Heel knap!
Liefs Martha

carla zei

Ik vind hem helemaal super die leuke draaikaart.
Dit heb je knap gemaakt Angelique.
Groetjes,
Carla

Doris knippenenplakken zei

Wat ene leuke uitdaging , je hebt er een super mooie kaart mee gemaakt, knap gedaan!
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat origineel om met die gnomes een draaikaart te maken Angélique. Heel vrolijk en kleurrijk. Ik heb dat ook wel eens dat ik denk oeps dat had anders gemoeten maar inderdaad leer je daar juist van.
Lieve groetjes Miranda

karin zei

Leuk die draaikaart Angelique. Grappig met die gnomes en paddestoelen.
Groetjes,
Karin

Trudy zei

Wat krijg jij veel kadootjes zeg! Super leuk je kaartje en het stoort niet echt vind ik dat ze niet allemaal helemaal recht staan!
Groetjes en een fijn weekend, Trudy

Elizabeth zei

De verrassingen zijn dus nog niet helemaal ten einde... Wat een leuke uitdaging weer!
Ooit heb ik wel eens een draaikaart gemaakt, maar ik vond het pittig hoor.
Het is een lekkere vrolijke kaart geworden!

Ellen zei

Lekker bezig geweest met deze leuke cadeautjes…jij wordt maar verwend! Is Remco ook een hobbyist?
Spannend al die pakjes!
Groetjes Ellen

Bernadet zei

Die Remco toch;)
Gaaf hoor dat hij jou met zulke leuke dingen verrast.
Je weet d'r telkens weer wat prachtigs van te maken Angelique!!
Ik vind deze draaikaart super geworden.

Daphne zei

Ik heb wat berichten gemist, ga nog terug lezen, maar wil je voor nu even bedanken voor de kaart die ik kreeg voor mijn verjaardag!!
Wat leuk zijn die stempels toch en zo grappig dat 1 uiltje op z'n kop staat😄.
Ik was echt jarig, met al die post.

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een ingewikkelde uitdaging! Maar wat heb je je daar goed uit weten te redden. Echt superknap gedaan!!! ik weet niet of dat mij gelukt zou zijn. Maar ja, je bent nu toch weer een hele leuke stempel rijker (en een bosje tulpen..) Doe je goed!

Sarah zei

Geweldig! Heel leuk uitgevoerd! Wat een verwennerij! X